Libnet.ro
UNICEF

18:00

Canon lanseaza cel mai usor aparat foto profesional din lume in Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Canon lanseaza cel mai usor aparat foto profesional din lume in Romania

Aparatul foto EOS 6D este cel el mai usor DSLR din lume care dispune de un senzor CMOS full-frame a fost lansat si in tara noastra, anunta reprezentanta din Romania a companiei printr-un comuniat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Canon EOS 6D - cel mai mic dSLR full-frame din lume

Daca zilele trecute Sony lansa cel mai mic aparat foto din lume cu un senzor full-frame, astazi este randul Canon sa anunte un dSLR cu senzor foarte mare si dimensiuni mici. Noul aparat este o varianta simplificata a modelului 5D Mark III si include functii precum transmisie WiFi integrata si geotagging prin GPS. Citeste si comenteaza pe StyleReport. ro.

Cel mai sexy barbat in costum a fost desemnat. Vezi despre cine este vorba (FOTO)

O vedeta internationala a fost desemnata drept cel mai sexy barbat in costum, intr-un top online, realizat de reteaua de magazine britanice Austin Reed, specializata in costume barbatesti, relateaza.

Cel mai bun tanar sofer din Europa este un irlandez de 35 de ani!.

24 de tari participante la editia din acest an, peste 17. 000 de soferi de camion inscrisi in competitie, 1. 500 de concurenti doar din Romania, premii senzationale, printre care un camion Scania Seria R si titlul de Cel mai bun tanar sofer de camion din Europa - astfel se prezinta cea de-a cincea editie a celei mai mari competitii pentru soferii de vehicule grele Young European Truck Driver. Pe 8 si 9 septembrie, la Sodertalje, langa Stockholm Suedia), a avut loc Marea Finala .

Cel mai mare muzeu din Europa de locomotive cu abur a fost inaugurat la Resita

Cel mai mare muzeu de locomotive cu abur, in aer liber, din Europa a fost inaugurat duminica la Resita, in cadrul evenimentului intitulat generic 1-40-140, prilej cu care Fundatia Uzinele Domeniilor Resita.

A fost desemnat cel mai sexy barbat intr-un costum. Vezi despre cine este vorba.

Fotbalistul David Beckham a fost desemnat cel mai sexy barbat in costum, intr-un top online, realizat de reteaua de magazine britanice Austin Reed, specializata in costume barbatesti, relateaza Mediafax. David Beckham este in mod indubitabil unul dintre cei mai stilati barbati de pe planeta, a declarat un purtator de cuvant al retailerului Austin Reed, informeaza dailymail. co. uk. Acesta a precizat ca un costum bun poate sa transforme un barbat. Cei mai multi barbati sunt nevoiti sa imbrace .

Mihai Razvan Ungureanu, la scoala tinerilor PDL: Cel mai mare pacat in politica tine de egoism

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat, la reuniunea tinerilor PDL de la Eforie Nord, ca cel mai mare pacat in politica tine de egoism si a subliniat faptul ca alianta electorala de centru-dreapta.

Ungureanu, la scoala tinerilor PDL: Cel mai mare pacat in politica tine de egoism.

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a venit, vineri, la reuniunea de la Eforie Nord a tinerilor PDL, carora le-a spus ca cel mai mare pacat in politica tine de egoism si a aratat ca alianta electorala de centru-dreapta isi poate pastra piesele componente si la parlamentare si la prezidentiale, scrie Mediafax. Citeste si: VIDEO. DIVERGENTE in alianta dreptei. Noua Republica: MRU devine din ce in ce mai mult o dezamagire pentru electoratul de dreaptaNeamtu: De nenumarate ori mi-am .

Cel mai mic culturist din lume a murit la doar 23 de ani

Cel mai mic culturist din lume, Aditya Romeo Dev, care a intrat in Cartea Recordurilor in 2008, a murit in urma unui infarct la doar 23 de ani. Tanarul de origine indiana si-a pierdut cunostinta, a.

LIVETEXT Criza datoriilor suverane, vineri 14 septembrie. Principalele evenimente ale zilei: Bursele europene au deschis in crestere, ajungand la cel mai ridicat nivel din ultimele 14 luni, pe fondul deciziei FED

12:45 Bursele europene au crescut la cel mai ridicat nivel din ultimele 14 luni la inceputul sedintelor de tranzactionare de vineri, pe fondul anuntului facut de banca centrala a Statelor Unite, Federal Reserve, care a spus ca va lansa un nou program de stimulare monetara pentru a stimula crestere economica in cea mai mare economie a lumii, informeaza Reuters.

Italia a plasat obligatiuni la cel mai scazut randament din ultimii doi ani

Italia a vandut, ieri, obligatiuni pe trei ani la cel mai scazut randament din ultimii doi ani, dupa ce, miercuri, Curtea Constitutionala Federala a Germaniei a aprobat participarea guvernului de la Berlin la Mecanismul European de Stabilitate ESM).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )