Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cel mai mare muzeu din Europa de locomotive cu abur a fost inaugurat la Resita

Antena3 Antena3,
Cel mai mare muzeu din Europa de locomotive cu abur a fost inaugurat la Resita

Cel mai mare muzeu de locomotive cu abur, in aer liber, din Europa a fost inaugurat duminica la Resita, in cadrul evenimentului intitulat generic 1-40-140, prilej cu care Fundatia Uzinele Domeniilor Resita. continuă pe Antena3

Basescu va cere UE sa accelereze implementarea proiectului ELI, cel mai mare laser din lume, in care Romania are un rol esential

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca va discuta vineri la Bruxelles despre accelerarea procedurilor de aprobare a proiectului celui mai puternic laser din lume, European Light Infrastructure - Nuclear PhysicsELI-NP), care va fi construit la Magurele. Un subiect de interes particular e legat de finantarea proiectului de cercetare ELI, abrevierea de la Extreme Light Infrastructure, derulat de Institutul de Fizica Nucleara de la Magurele, a afirmat Basescu in cadrul unei declaratii sustinute la Cotroceni.

Mihai Razvan Ungureanu, la scoala tinerilor PDL: Cel mai mare pacat in politica tine de egoism

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat, la reuniunea tinerilor PDL de la Eforie Nord, ca cel mai mare pacat in politica tine de egoism si a subliniat faptul ca alianta electorala de centru-dreapta.

Ungureanu, la scoala tinerilor PDL: Cel mai mare pacat in politica tine de egoism.

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a venit, vineri, la reuniunea de la Eforie Nord a tinerilor PDL, carora le-a spus ca cel mai mare pacat in politica tine de egoism si a aratat ca alianta electorala de centru-dreapta isi poate pastra piesele componente si la parlamentare si la prezidentiale, scrie Mediafax. Citeste si: VIDEO. DIVERGENTE in alianta dreptei. Noua Republica: MRU devine din ce in ce mai mult o dezamagire pentru electoratul de dreaptaNeamtu: De nenumarate ori mi-am .

LIVETEXT Criza datoriilor suverane, vineri 14 septembrie. Principalele evenimente ale zilei: Bursele europene au deschis in crestere, ajungand la cel mai ridicat nivel din ultimele 14 luni, pe fondul deciziei FED

12:45 Bursele europene au crescut la cel mai ridicat nivel din ultimele 14 luni la inceputul sedintelor de tranzactionare de vineri, pe fondul anuntului facut de banca centrala a Statelor Unite, Federal Reserve, care a spus ca va lansa un nou program de stimulare monetara pentru a stimula crestere economica in cea mai mare economie a lumii, informeaza Reuters.

Cel mai mic culturist din lume a murit la doar 23 de ani

Cel mai mic culturist din lume, Aditya Romeo Dev, care a intrat in Cartea Recordurilor in 2008, a murit in urma unui infarct la doar 23 de ani. Tanarul de origine indiana si-a pierdut cunostinta, a.

Italia a plasat obligatiuni la cel mai scazut randament din ultimii doi ani

Italia a vandut, ieri, obligatiuni pe trei ani la cel mai scazut randament din ultimii doi ani, dupa ce, miercuri, Curtea Constitutionala Federala a Germaniei a aprobat participarea guvernului de la Berlin la Mecanismul European de Stabilitate ESM).

Italia a vandut titluri de stat la cel mai scazut randament din ultimele sase luni

Italia a vandut, ieri, titluri de stat pe un an la cel mai scazut randament din martie pana in prezent, aceasta fiind prima licitatie dupa ce Banca Centrala Europeana BCE) a anuntat, saptamana trecuta, un nou program de achizitii de obligatiuni ale statelor indatorate din zona euro.

S-a amenajat cel mai mare showroom de mobilier din Transilvania

ERA Park Oradea devine cea mai mare destinatie de mobilier si decoratiuni din Nord - Vestul tarii dupa ce inaugureaza un spatiu de 15. 000 metri patrati, se transmite intr-un comunicat de presa.

Bursa americana: Dow Jones la cea mai mare cota din 2007, Nasdaq din 2000

Wall Street si-a continuat cresterea si in sedinta de vineri pe fondul masurilor fara precedent in sprijinul economiei SUA anuntate de catre Rezerva Federala a SUA Fed): Dow Jones a castigat 0,39% si urca la cea mai inalta cota din 2007, iar Nasdaq urca cu 0,89%.

Giganticul Zeus, in Cartea Recordurilor: El este cel mai inalt caine din lume

Zeus, un dog german care masoara 112 centimentri la nivelul umarului si depaseste doi metri atunci cand se ridica pe labele din spate, a intrat, joi, in Cartea Recordurilor, la categoria cel mai inalt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )