Libnet.ro
UNICEF

00:07

Capcanele in care toti romanii care au card si cont bancar pot cadea. Ce sa faci sa nu ramai fara bani

Playtech Playtech,
Capcanele in care toti romanii care au card si cont bancar pot cadea. Ce sa faci sa nu ramai fara bani

Sunt milioane de romani cu card si cont bancar, dar prea putini dintre ei stiu problemele la care se pot expune daca nu tin cont de reguli si de conditiile din contract. Nu strica o. continuă pe Playtech

Quercetina, substanta pe care toti romanii trebuie sa o consume iarna. Ce este ea, de fapt

Daca doresti sa iti intaresti imunitatea pentru a nu oferi virusilor ocazia de a te afecta, atunci trebuie sa stii ca exista anumite substante care te pot ajuta in aceasta privinta. Pe langa alimente bogate in vitamine si proteine, medicii recomanda consumul de quercetina. Iata ce este ea, de fapt, si cum te poate ajuta .

Reteta scoarta de copac, desertul usor de preparat pe care toti romanii l-au uitat

Cauti un desert special pentru anotimul rece? Un preparat simplu si ieftin de care multi nu au auzit este scoarta de copac. Suna ciudat si sigur va pune unele gospodine pe ganduri, dar e delicios. De ce ingrediente ai nevoie si care sunt pasii? Reteta pentru prajitura scoarta de copac. Cum o prepari? Sezonul rece .

VIDEO Dacia incredibil de rara pe care toti romanii ar vrea s-o conduca. Ar trebui sa intre imediat in productie

Pe langa masinile clasice, Dacia a produs si cateva modele de exceptie. Sunt cu atat mai spectaculoase in prezent, cand se gasesc in numar limitat. Dar cu siguranta ar avea succes daca.

Fructele care ingrasa cel mai mult. Toti romanii le cumpara si cred contrariul

Daca tii dieta sau obisnuiesti sa le consumi in cantitati mari, atunci trebuie sa afli topul fructelor care ingrasa cel mai mult. Desi ai tinde sa crezi ca nu iti pot afecta silueta, unele dintre acestea contin mai mult zahar decat ti-ai fi inchipuit vreodata. Acestea sunt fructele care ingrasa cel mai mult in cazul .

Cel mai nociv aliment de pe piata. Toti romanii il cumpara, mai ales toamna

Medicii din Romania trag un puternic semnal de alarma si vorbesc despre fructele toxice care se gasesc in magazine. Toti romanii cumpara aceste alimente fara sa aiba habar cat sunt de nocive. Alimentul nociv de care romanii trebuie sa se fereasca Un studiu realizat de Enviromental Working Group EWG) a aratat care este cel mai .

Vesti bune pentru toti romanii cu datorii. Decizia s-a votat, e oficial!

Anunt extraordinar pentru toti romanii cu datorii. Un proiect mult asteptat a primit votul final in Camera Deputatilor, desi in trecut o lege similara fusese respinsa de Curtea Constitutionala. Anunt important pentru romanii cu datorii Vesti bune pentru romanii care nu isi mai permit sa plateasca ratele pentru bunurile luate in leasing. Conform unui proiect .

Anunt pentru toti romanii cu centrale termice de apartament. Cum faci economie la gaz

Daca utilizati gaz natural in casa dvs. , factura poate fi destul de scumpa. Nu va faceti griji, totusi! Exista mai multe strategii pentru a reduce factura la gaz. O modalitate ar fi reducerea consumului de energie si cresterea eficientei energetice a casei. Cum sa va reduceti factura la gaz O modalitate recomandata de specialisti pentru .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora cu privire la inchiderea mall-urilor. Ce trebuie sa stie toti romanii

Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu restrictiile anti-COVID-19 referitoare la inchiderea mall-urilor. Vestea a fost transmisa dupa ce vice-premierul Raluca Turcan a vorbit despre o posibila astfel de restrictie, in vederea evitarii transmiterii noului coronavirus. Ce spune premierul despre gestionarea pandemiei de COVID-19 in cursul zilei de ieri, premierul Ludovic Orban a .

Anuntul Banca Transilvania pentru toti romanii: asta se intampla cand iti iei masina. Mare atentie la detalii

Daca vrei o masina, dar n-ai toti banii, nu-ti ramane decat sa iei in calcul doua optiuni: credit sau leasing. Banca Transilvania clarifica ce se intampla cand alegi oricare dintre.

Cum prepari pelmeni, cea mai populara mancare din Rusia pe care toti o vor

Daca nu mai ai idee ce sa pregatesti bun pentru cei dragi, atunci poti incerca cea mai populara mancare din Rusia. Usor de facut, dar de mare efect, reteta de mai jos este una pe care o vei scrie sigur in caietul cu cele mai bune feluri de mancare. Iata cum prepari pelmeni! Aceasta este .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )