Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cele mai rapide trenuri spaniole vor putea rula cu 330 kmh. Se fac in prezent ultimele teste in vederea omologarii

Hotnews Hotnews,
 Cele mai rapide trenuri spaniole vor putea rula cu 330 kmh. Se fac in prezent ultimele teste in vederea omologarii

In Spania se fac teste dinamice cu cele mai rapide trenuri care vor intra in exploatare - trenurile Talgo Avril care in teste vor atinge 360 kmh, iar cu pasageri, in cursele de zi cu zi, vor putea rula cu 330 kmh, dupa ce vor primi toate aprobarile. in prezent cele mai rapide trenuri AVE ating pe unele portiuni 310 kmh. Cel mai bun exemplu despre cat de rapide sunt trenurile de mare viteza din Spania tine de traseul de 1. 130 km de la Barcelona la Malaga, ce poate fi parcurs in sase ore. continuă pe Hotnews

Business report: Soferii isi vor putea cumpara RCA-ul direct de la stat. Cele mai dulci rosii din lume. De ce nordicii au mai multi copii decat cei din sud. Somatii pentru debite deja achitate, trimise pe banda rulanta

Firmele care nu respecta regulile stabilite in contextul pandemiei ar putea fi suspendate * De ce europenii din nord au mai multi copii decat cei din sud * Somatii pentru debite deja achitate, trimise pe banda rulanta * Romania, tara care importa deseuri fara sa aiba gropi de gunoi * Cum isi elaboreaza polonezii Planul de Rezilienta si Redresare * Sectiile ATI au nevoie de investitii de 1,5 miliarde lei * Soferii isi vor putea cumpara asigurarea RCA direct de la stat * Citu dezvaluie ca a vrut sa reduca salariile la CEC si EximBank, dar a fost blocat de sistem * Chiritoiu: Pretul electricitatii platit pana acum de populatie a fost prea mic * Murad: HoReCa avut pierderi de peste 7 miliarde euro. Cand ne cer bani, in doua zile legea e aplicabila. Cand sa ne sprijine, normele dureaza un an * Cele mai dulci rosii din lume au fost desemnate in urma unui concurs * Dacia a oprit pentru o zi productia la Mioveni din cauza crizei de cipuri de la nivel mondial * Imposibila corelatie: economie ca in Est si dobanzi ca in Vest.

Google spune ca telefoanele cu Android vor putea masura pulsul si frecventa respiratorie cu ajutorul camerei foto

Google spune ca in curand oamenii isi vor putea masura pulsul si frecventa respiratorie cu ajutorul camerei frontale de pe telefonul cu Android, Pentru inceput doar cei cu telefoane Google Pixel vor putea face aceste masuratori, prin aplicatia Google Fit, dar optiunile vor fi extinse si la alte telefoane cu Android pe viitor.

Reguli noi pentru cei care calatoresc in Suedia! Ce trebuie sa prezinte cetatenii straini. Fara asa ceva nu vor putea intra in tara

Noi reguli se vor impune pentru cetatenii straini care aleg sa calatoreasca in Suedia. Cei care nu se vor conforma nu vor putea intra pe teritoriul acestei tari. Ce reguli noi impune Suedia Suedia este tara care a anuntat noi reguli, in ce ii priveste pe cetatenii straini care vor sa ajunga pe teritoriul acestei .

UDMR obtine functia de prefect si in judetul Satu Mare. Organizatia detine cele mai importante functii din judet

Dupa primaria municipiului si consiliul judetean, organizatia satmareana a UDMR isi adjudeca si institutia prefectului. Cele doua functii ale subprefectilor vor fi ocupate de PNL si USR-PLUS.

Elevii si profesorii care vor putea ramane acasa, la cursuri online, dupa redeschiderea scolilor Ce documente sunt necesare

Odata cu redeschiderea scolilor, din 8 februarie, scenariul hibrid dispare, dar vor putea face in continuare cursuri online cadrele didactice in varsta sau cu afectiuni cronice, elevii cu anumite boli, dar si cei care locuiesc impreuna cu o persoana care face parte dintr-o grupa de risc, dupa o evaluare medicala a persoanei respective, daca aceasta nu a fost vaccinata si exista riscul de contaminare cu SARS-CoV-2, la recomandarea medicului curant si cu acordul parintilorreprezentantului legal.

Cele mai ciudate haine lansate de designeri in 2021

Fiecare sezon vine cu o multime de trend-uri cool si totodata cu unele extrem de ciudate pe care marile case de moda le propun in cadrul fashion show-urilor. Iata in continuare cateva dintre cele mai ciudate haine lansate de designeri in 2021.

Horoscop 2021. Cele mai puternice zodii, nu ai ce sa faci in fata lor

Horoscop 2021. Care sunt cele mai puternice zodii si care sunt atuurile lor in fata altor nativi. Specialistii in astrologie au dat verdictul. Crezi ca te afli printre ele? Cele mai puternice zodii sunt Taurii, Leii, Scorpionii, Sagetatorii si Capricornii. Iata de ce! Taur Taurii au rabdare, spirit practic, devotament si responsabilitate. Aceste calitati ii .

Zeci de cazuri de infectare cu noua tulpina din Marea Britanie a coronavirusului. Cele mai multe, la probe recoltate in Bucuresti

Reprezentantii Medlife afirma ca, in urma analizei aleatorii a 90 de probe din mai multe orase ale tarii, s-a constatat ca 24 dintre acestea contineau noua tulpina din Marea Britanie a coronavirusului. Cele mai multe dintre acestea - 19 - au fost probe recoltate din Bucuresti, restul fiind din Cluj, Tecuci, Resita si Timisoara.

Doar 13% dintre aplicanti sunt potentialii beneficiari ai Masurii 3: Cele mai populare domenii de activitate

Doar 13% dintre aplicanti aproximativ 3. 580 de companii) sunt potentialii beneficiari ai Masurii 3 Granturi pentru investitii acordate IMM-urilor, potrivit analistilor unei companii de consultanta. Iata cele mai populare domenii de activitate ale potentialilor beneficiari.

Horoscop februarie 2021. Care sunt cele mai norocoase zile, cand e bine sa faci achizitii si sa inchei afaceri

Luna februarie este speciala din punct de vedere astral. in data de 1 februarie Venus a intrat in semnul Varsatorului, unde va sta pana in 25 ale lunii. Tranzitul ne impinge catre schimbari in relatiile noastre, mai multa introspectie, dar si mai mult curaj in ganduri ori in actiuni. Afla care sunt si zilele norocoase .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )