Libnet.ro
UNICEF

19:15

Carburantii s-au scumpit in Romania mai mult decat in Europa

Adevărul Adevărul,
Carburantii s-au scumpit in Romania mai mult decat in Europa

Pretul carburantilor a crescut constant anul acesta, in cazul motorinei depasind deja pragul de 6 lei/litru. Scumpirile din tara noastra sunt cele mai mari din Europa. continuă pe Adevărul

Business report: Carburantii s-au scumpit in Romania in 2019 mai mult decat in Europa; Ratele romanilor vor scadea in vara, dar vor creste la loc in 2-3 ani, cand noul indice va ajunge la nivelul ROBOR; Proiect pentru a-i stimula pe elevi sa dezvolte mic

Fermierii cheama consumatorii la produse romanesti. E o doza de patriotism. Romania ar putea deveni a cincea putere agricola. in ce domenii isi gasesc mai usor de lucru persoanele care au trecut de 45 de ani. Candidatii cu varste de peste 45 de ani isi.

Lia Olguta Vasilescu: E mai mult decat jenant ce face presedintele Romaniei pe bani publici. De la Klaus Iohannis nu ne asteptam la nimic bun

Lia Olguta Vasilescu,purtator de cuvant al PSD, a declarat ca de la Klaus Iohannis nune asteptam la nimic bun. Domnul presedinte Klaus Iohannis a transformat un eveniment.

De ce se scumpesc carburantii atat de mult in Romania.Cine face jocurile in piata

Pretul carburantilor a crescut constant anul acesta, in cazul motorinei depasind deja pragul de 6 lei/litru. Scumpirile din tara noastra sunt cele mai mari din Europa.

New York Times: Tarile UE traiesc cu mult mai bine decat le permit resursele Terrei - raport

Cele 28 de state ale UE consuma resursele Pamantului mult mai rapid decat pot fi ele reinnoite, si nici una dintre ele nu are politici sustenabile de consum, arata un raport publicat joi, cand liderii UE se intalnesc pentru a discuta prioritatile pe urmatorii cinci ani. Toate tarile UE traiesc mai bine decat le permit resursele planetei noastre. , potrivit New York Times, citat de Rador.

IN URMA CRESTERII CHELTUIELILOR MAI RAPID DECAT VENITURILE Electroaparataj - profit de numai 2.500 lei, in primul trimestru

Electroaparataj Targoviste ELJ), producator de aparate electrice controlat de fondul de Broadhurst Investments a obtinut, dupa primele trei luni ale anului curent, un profit net de doar 2. 552 de lei, cu mult sub cel raportat pentru aceeasi perioada a anului trecut, de 186. 766 lei, ca urmare a cresterii cheltuielilor intr-un ritm mai accelerat decat cel al veniturilor, reiese din raportul emitentului publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

SONDAJ Ce teme merita dezbatute mai mult in campania pentru europarlamentare?

Campania pentru alegerile parlamentare este dominata, in Romania, de evenimente cu popi, mici si bere, discursuri nationaliste. Lipsesc aproape cu desavarsire teme importante pentru viata in spatiul comunitar si care se regasesc in dezbaterile din alte tari. Sondaj HotNews. ro: Ce teme merita dezbatute mai mult in campania pentru europarlamentare?.

Deichmann Romania, 3,6 milioane perechi de pantofi vandute si afaceri de aproape 100 milioane euro

Deichmann Romania a vandut anul trecut aproape 3,6 milioane de perechi de incaltaminte in 2018, ceea ce a dus la vanzari de 458,2 milioane de lei in jur de 97,5 milioane euro), cu 10% mai mult decat in 2017. In acest an retailerul de incaltaminte va.

DRAGOS MANOLESCU, OTP ASSET MANAGEMENT Cumpararea de Bitcoin este mai rapida decat investitia intr-un fond

Suntem blocati intr-o legislatie ramasa in urma cu 15 - 20 de ani, sustine oficialul OTP Asset Management * Daniela Vasile, Certinvest: Prin introducerea CASS-ului s-a creat o piedica suplimentara in ceea ce priveste investitiile in piata de capital * Ovidiu Dumitrescu, Tradeville: Legiuitorii ar trebui sa tina cont de faptul ca avem mare nevoie sa dezvoltam piata de capital Legislatia actuala este o piedica pentru accesarea fondurilor de investitii, a declarat astazi, Dragos Manolescu, CFA, director general adjunct al OTP Asset Management, in cadrul unei conferinte de presa, oficialul OTP subliniind ca, in prezent, este mai usor sa cumperi Bitcoin decat sa investesti intr-un fond mutual.

Cu ce rezultate spectaculoase s-a laudat la Cluj Viorica Dancila. Am facut mai multe decat Bulgaria si Austria

Premierul Viorica Dancila a efectuat o vizita la Cluj, joi, 9 mai, unde s-a intalnit cu liderii PSD locali si a vizitat Spitalul de Oncologie si Universitatea de Medicina si Farmacie din Cluj.

Femeile crestine din Egipt, indemnate sa poarte haine care sa le acopere mai mult

Comentariile unui preot copt despre imbracamintea prea sumara a femeilor a starnit o dezbatere intensa printre crestinii din Egipt, cea mai mare minoritate religioasa din Orientul Mijlociu, potrivit AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )