Libnet.ro
UNICEF

09:17

Care este adevarata relatie dintre Meghan Markle si socrii ei, printul Charles si Camilla

Adevărul Adevărul,
Care este adevarata relatie dintre Meghan Markle si socrii ei, printul Charles si Camilla

Socrul sau, printul Charles, a condus-o la altar in ziua nuntii ei cu printul Harry, Charles declarandu-se incantat sa o intampine pe Meghan Markle in familia regala in acest mod. Dar care este relatia dintre Meghan Markle si soacra sa, Camilla Parker?. continuă pe Adevărul

Motivele pentru care nunta Printului Harry cu Meghan Markle va intra in istorie

Inca din momentul in care s-a anuntat logodna Printului Harry cu fosta actrita americana Meghan Markle presa din intreaga lume a inceput sa vuiasca. Exista patru motive majore pentru care aceasta.

Care este principala diferenta dintre uleiul de masline si uleiul de masline extra virgin

Intre uleiul de masline obisnuit si cel extra virgin exista o diferenta importanta. Principala diferenta este punctul de ardere, adica temperatura la care arde. Uleiul de masline extra virgin are o.

Cine este fostul sot al lui Meghan Markle. Motivul pentru care au divortat

Meghan Markle a mai fost casatorita, cu producatorul american Trevor Engelson. Trevoreste fostul sot al actritei cu care, dupa o relatie de sapte ani s-a casatori in 2011. Nunta a avut loc in.

Imagini de la prima nunta a lui Meghan Markle, cu Trevor Engelson

Oameni din intreaga lume au acordat un interes deosebit mult asteptatului eveniment din aceasta sambata, nunta dintre Meghan Markle si Printul Harry. A fost o nunta parca desprinsa din basme si toti s-au.

Cum arata fostul sot al lui Meghan Markle

Meghan Markle a a avut o relatie cuTrevor Engelson, 41 de ani, un producator de cinema si televiziune. Cei doi s-au cunoscut in 2004. S-au logodit in anul 2010 si aufacut nunta anul.

Nunta regala dintre Printul Harry si Meghan Markle a costat circa 32 de milioane de lire sterline, peste cea a lui William si Kate

Nunta printului Harry cu actrita americana Meghan Markle, de sambata, a costat aproximativ 32 de milioane de lire sterline, mai mult cu circa 12 milioane decat cea a Ducelui si Ducesei de Cambridge din 2011, estimata la 20 de milioane de dolari, relateaza tabloidul The Sun, citat de Mediafax.

Un nepot al lui Meghan Markle a incercat sa intre cu un cutit intr-un club. Ce a urmat

Unul dintre nepotii lui Meghan Markle a primit un avertisment din partea Politiei britanice, dupa ce a incercat sa intre cu un cutit intr-un club din sudul Londrei, duminica dimineata, unde dorea sa.

Caru' cu vedete: Meghan Markle nu a aruncat buchetul de mireasa! Iata motivul; Feli Donose este gravida! A facut anuntul n noua piesa lansata; Ce s-ar fi facut Gica Hagi daca nu ajungea fotbalist. Taica-su i aranjase sa fie sef de sala

Chrissy Teigen si John Legend au devenit parinti pentru a doua oara. Anuntul a fost facut pe Twitter de catre modelul. Bianca Dragusanu nu s-a putut abtine si a reactionat in public! Ce a spus despre Meghan Markle, in ziua nuntii sale. Blondina a analizat in detaliu tinuta lui Meghan Markle, de la rochie, pana.

Printul Harry si Meghan Markle amana luna de miere pentru a-si indeplini angajamente publice

Printul Harry si Meghan Markle amana luna de miere pentru a-si indeplini angajamente publice, potrivit AFP. Ducele si Ducesa de Sussex nu vor pleca in luna de miere imediat dupa nunta - a carei destinatie este inca secreta -, deoarece marti ei trebuie sa fie prezenti la un eveniment caritabil organizat de printul Charles, mostenitorul tronului Marii Britanii, la Palatul Buckingham.

Cum poti avea rochiile purtate de Meghan Markle la nunta cu mai putin de 5000 $

Cu siguranta rochiile purtate de Meghan Markle in ziua nuntii, simple si elegante, vor deveni un must have pentru toate miresele care vor un stil minimalist si curat. Noi am gasit modele similar, care costa sub 5000 de dolari.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2148 seconds )