Libnet.ro
UNICEF

08:45

Caru' cu vedete: Meghan Markle nu a aruncat buchetul de mireasa! Iata motivul; Feli Donose este gravida! A facut anuntul n noua piesa lansata; Ce s-ar fi facut Gica Hagi daca nu ajungea fotbalist. Taica-su i aranjase sa fie sef de sala

Hotnews Hotnews,
 Caru

Chrissy Teigen si John Legend au devenit parinti pentru a doua oara. Anuntul a fost facut pe Twitter de catre modelul. Bianca Dragusanu nu s-a putut abtine si a reactionat in public! Ce a spus despre Meghan Markle, in ziua nuntii sale. Blondina a analizat in detaliu tinuta lui Meghan Markle, de la rochie, pana. continuă pe Hotnews

Nunta regala: Meghan Markle a surprins cu o rochie de mireasa extrem de simpla, dar cu substrat, si un voal lung de cinci metri FOTO

Fosta actrita americana Meghan Markle 36 de ani) si printul britanic Harry 36 de ani) s-au casatorit in cadrul unei ceremonii emotionante. Mireasa a purtat o rochie simpla, cu maneca lunga si un voal alb lung de cinci metri, creatie Givenchy.

Meghan Markle e prima mireasa care a purtat asa ceva la o nunta regala. Au imbinat traditiile cu noul, protocolul cu avangardismul, iar rezultatul a fost unul fastuos

Nunta Printului Harry cu Meghan Markle a fost evenimentul anului! Urmarit de cateva mii de simpatizanti regali din fata Castelului Windsor, si de alte cateva milioane de telespectatori din intreaga lume, nunta re.

Meghan Markle e prima mireasa care a purtat asa ceva la o nunta regala

Nunta Printului Harry cu Meghan Markle a fost evenimentul anului! Urmarit de cateva mii de simpatizanti regali din fata Castelului Windsor, si de alte cateva milioane de telespectatori din intreaga lume, nunta regala nu a dezamagit pe nimeni.

Meghan Markle a purtat o rochie de mireasa Givenchy. Ce i-a spus Printul Harry cnd a vazut-o

Actrita americana Meghan Markle a ales o superba rochie Givenchy, cu maneci lungi, pentru nunta sa de sambata cu printul Harry, o rochie creata de designerul britanic Clare Waight Keller, conform agentiilor internationale citate de Agerpres.

Tiara purtata de Meghan Markle a apartinut unor regine. Iata despre cine este vorba!

Meghan Markle a sosit la castelul Windsor purtand cea mai uluitoare tiara pe care am vazut-o de la cea purtata de Kate Middleton, in 2011. Aceasta face parte din colectia familiei regale si a apartinut reginei Maria.

Ce s-a ales de buchetul de mireasa a lui Meghan Markle?! De ce nicio mireasa nu ar face asta cu el

Facut din florile ei preferate, bujorii albi, si din florile adorate de regretata printesa Diana, trandafirii albi, buchetul de mireasa al lui Meghan Markle a completat perfect tinuta purtata in ziua.

Cum a aratat rochia de mireasa lui Meghan Markle (FOTO si VIDEO)

Zi festiva in Marea Britanie! Nunta regala a Printului Harry cu actrita americana Meghan Markle are loc sambata . Casatoria anului, unul dintre cele mai asteptate momente ale lui 2018, este punctata.

LIVE VIDEO Nunta regala. Printul Harry si Meghan Markle vor deveni Duce si Ducesa de Sussex. Mireasa se indreapta catre capela

Printul Harry al Marii Britanii 33 de ani) si fosta actrita americana Meghan Markle 36 de ani) se casatoresc sambata, la Windsor. Ceremonia, despre care ei au spus ca nu va fi una foarte solemna, ci distractiva, va incepe la ora 14. 00, ora Romaniei. Printii George si Charlotte vor face parte din alaiul miresei care va fi condusa la altar de printul Charles. Mireasa se indreapta spre capela, unde au sosit deja invitatii de seama.

LIVE VIDEO Nunta regala. Printul Harry si Meghan Markle s-au casatorit. Ceremonia l-a emotionat pana la lacrimi pe print. Primele imagini cu mireasa

Printul Harry al Marii Britanii 33 de ani) si fosta actrita americana Meghan Markle 36 de ani) s-au casatorit la Capela St. George din Windsor, devenind astfel Duce si Ducesa de Sussex. Ceremonia a fost una extrem de emotionanta, iar daca mireasa a zambit tot timpul, mirele cu greu si-a putut stapani lacrimile.

Rochia lui Meghan Markle este un tribut adus Printesei Diana

Rochia de mireasa a lui Meghan Markle, create de Clare Waight Keller, de la casa Givenchy, a relectat, intocmai, stilul ei personal minimal, sofisticat si cu linii curate, dar voalul ei incredibil de dramatic pare a fi o oda adusa Printesei Diana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )