Libnet.ro
UNICEF

22:15

Care este cea mai ascultata piesa romaneasca de pe Spotify

Adevărul Adevărul,
Care este cea mai ascultata piesa romaneasca de pe Spotify

000 de ascultari pe Spotify, atat inregistreaza cea mai ascultata piesa romaneasca pe Spotify. Pe 22 noiembrie se implinesc 10 ani de cand a fost lansata pe celebra platforma. continuă pe Adevărul

O treime din cazurile de COVID-19 din ultima saptamana, in Capitala si in 4 judete Care este cea mai afectata categorie de varsta

O treime din cazurile de COVID-19 din ultima saptamana au fost raportate in Bucuresti si in 4 judete - Cluj, Timis, Iasi si Bihor, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Acelasi raport arata ca, de la debutul pandemiei si pana in 1 noiembrie, 95,6% dintre pacientii decedati aveau comorbiditati, iar 82,5% aveau peste 60 de ani. Aproape 60% dintre pacientii care au pierdut lupta cu virusul erau barbati.

Andra, cea mai frumoasa experienta din 2020: Era 2-3 dimineata

Recent, Andra a lansat piesa Barcelona, impreuna cu Dony si Matteo. Artista a povestit in emisiunea Vorbeste Lumea, de la Pro TV cum au decurs filmarile. Andra, cea mai frumoasa experienta din 2020 Andra este nespus de fericita de colaborarea cu Dony si Matteo pentru piesa Barcelona, iar filmarile videoclipului au decurs cum nu se .

Romanul care a traversat Siberia si a ajuns in cea mai friguroasa asezare de pe planeta. Cum l-a afectat pandemia

Attila Bertici este satmareanul care alaturi de sotia sa, Kinga, a ajuns in cea mai friguroasa localitatea de pe planeta: Oymyakon. Dupa doua expeditii finalizate cu succes, satmareanul trebuia sa porneasca in alte doua aventuri, insa planurile s-au amanat din cauza pandemiei de coronavirus.

Cea mai proasta veste pentru Romania. Tara care ne lasa fara Euro 2021

In contextul in care pandemia de coronavirus se agraveaza cu fiecare zi ce trece, devine tot mai clar ca ideea UEFA de a organiza Euro 2021 in 12 tari este departe de a fi realizata. Chiar daca competitia a fost amanata pentru 11 iunie 11 iulie 2021, in 12 orase diferite, aceasta are sanse .

Iulian Fota: Alegerile prezidentiale din SUA ne vor tine in tensiune inca multe ore de acum incolo Cred ca America este in cea mai polarizata stare a ei din ultimele decenii (VIDEO)

Iulian Fota, directorul general al Institului Diplomatic Roman, a explicat ca alegerile prezidentiale din SUA ne vor tine in tensiune inca multe ore de acum incolo, pentru ca rezultatul este foarte.

Andreea Mantea, in cea mai bizara aparitie in Bucuresti. Trecatorii au ramas masca

Andreea Mantea a fost surprinsa in plina actiune, in Bucuresti, la cea mai trasnita sedinta foto. Vedeta Kanal D a iesit la cafea cu vopseaua pe cap si s-a pozat impreuna cu o amica. A uimit intreaga asistenta. Prezentatoarea TV a fost surprinsa de fotoreporteri in cea mai bizara aparitie in Bucuresti Andreea Mantea este .

Cod rutier 2020. Cea mai mica amenda pe care o poate primi un sofer. Care e abaterea pedepsita

In noul Cod Rutier pentru anul 2020, punctul de amenda a ramas neschimbat ca cel din 2019. Cu alte cuvinte reprezinta 10 % din salariul minim brut pe tara. Cu toate astea exista mai multe reglementari care trebuiesc luate in seama, dar si care sunt cele mai mici amenzi. Noul Cod Rutier si cele mai .

Lizzie Velasquez a fost supranumita de multi cea mai urata femeie din lume. Cum arata acum si care e viata sa in pandemie

E o luptatoare! Lizzie Velasquez a fost supranumita de multi, cu ani in urma, ca fiind cea mai urata femeie din lume. Atunci, Lizzie s-a ambitionat si a devenit o inspiratie pentru multi tineri. Iata cum arata acum si ce viata duce ea in pandemie, din cauza coronavirusului.

Cea mai mare comuna din Arad va reduce taxele si impozitele locale cu 50%

Noua administratie a comunei Vladimirescu, cea mai mare din judetul Arad, anunta ca va reduce taxele si impozitele locale cu aproximativ 50% pentru anul viitor, revenind la nivelul acestora din 2019, masura pentru care exista consens politic la nivelul Consiliului Local.

Astronomii au descoperit cea mai mica planeta interstelara din Calea Lactee

Astronomii au detectat cea mai mica planeta interstelara din galaxia noastra Calea Lactee, cu dimensiuni intre cele ale Pamantului si ale planetei Marte. Planetele interstelare sunt planete.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )