Libnet.ro
UNICEF

06:45

Care este cea mai difuzata trupa din lume, potrivit Spotify

Adevărul Adevărul,
Care este cea mai difuzata trupa din lume, potrivit Spotify

Formatia Coldplay a fost desemnata de platforma de streaming Spotify drept cea mai difuzata trupa din lume, piesele sale fiind ascultate de peste 5 miliarde de ori, informeaza NME, citat de News. ro. continuă pe Adevărul

Un tulcean condamnat pentru proxenetism este cel mai cautat infractor din Europa

Un roman din judetul Tulcea, dat in urmarire internationala inca din 2011 pentru proxenetism, este duminica cel mai cautat infractor din Europa .

Cea mai mare lucrare din ultimii 25 de ani, finalizata. Modernizarea retelei de apa a inghitit 38, 7 milioane de lei

Cel mai mare proiect din Calarasi din ultimii 25 de ani a fost finalizat. Extinderea si reabilitarea retelei de apa si canalizare, lucrare care a inghitit 38,7 milioane lei, fara TVA, a fost incheiata.

Cea mai aglomerata ruta aeriana este intre Seul si o insula de care probabil nu ati auzit: motivele pentru care foarte multi oameni vor sa ajunga acolo FOTO

Care credeti ca este cea mai populara ruta aeriana? De la New York la Los Angeles? Din Londra catre Paris? Poate de la Beijing la Shanghai? Niciuna dintre aceste varianate. in realitate, este Seul-Jeju, capitala insulei Jejudo din Coreea de Sud.

Tarancute(De la fantana), cea mai importanta pictura de Grigorescu, licitata intre 90.000 si 160.000 de euro

Vedeta de necontestat este cea mai importanta pictura a lui Nicolae Grigorescu iesita pana astazi din colectiile private si pusa in vanzare in piata de arta:TarancuteDe la fantana) 90. 000 euro).

Omul cu cel mai bun job din lume vine sa descopere Alba Iulia

Ben Southall a ajuns celebru, dupa a ce a reusit sa castige competitia pentru ocuparea celui mai bun job din lume. De atunci, englezul calatoreste in cele mai interesante locuri de pe glob. Pe lista destinatiilor sale se afla si Alba Iulia, Cealalta Capitala a Romaniei.

Cea mai mare problema a Romaniei este stabilitatea fiscala

Cea mai mare problema pe care o are tara noastra, la ora actuala, este stabilitatea fiscala, afirma Cristina Chiriac, presedintele Asociatiei Nationale a Antreprenorilor ANAA), adaugand ca nu poate fi creata o clasa antreprenoriala in lipsa stabilitatii fiscale si nici investitorii straini nu pot fi atrasi in lipsa unei prognoze pe urmatorii trei ani.

Playtech News Bytes: Concurs de Craciun si cea mai buna masina electrica.

Playtech News Bytes este un scurt rezumat video al celor mai importante stiri din domeniile auto, tehnologie si stiinta. Urmariti un nou episod in fiecare saptamana. Saptamana aceasta, trei cititori norocosi vor avea parte de cate o bucurie hi-tech de Craciun. Avem de oferit un smartphone Allview P9 Energy lite, cu procesor octa-core si baterie de [].

VIDEO Cel mai lung pod suspendat din lume e traversat zilnic de 23.000 de masini si rezista la cutremure de 8,5 pe scara Richter

Cifrele care descriu cel mai lung pod suspendat din lume demonstreaza ca imposibilul poate deveni realitate. Vorbim de podul ce are 3,9 kilometri, leaga doua insule din Asia, pe el trec zilnic circa 23. 000 de masini si e facut sa reziste la cutremure de 8,5 pe scara Richter.

Vola.ro: Decembrie, luna in care romanii se intorc acasa. 70% dintre biletele de avion au ca destinatie finala Bucurestiul

Luna decembrie este cea mai aglomerata luna din an pentru zborurile spre si dinspre Romania, spun statisticile Vola. ro . Inca din timpul verii romanii isi rezerva zborurile spre vacante in afara tarii sau din orasele in care lucreaza, spre Bucuresti.

UniCredit va concedia mii de angajati si va lansa cea mai mare emisiune de actiuni din Italia, in incercarea de a se salva

UniCredit vrea sa lanseze pana in iunie cea mai mare emisiune de actiuni din Italia si sa obtina astfel 13 miliarde de euro, bani care vor ajuta la scoaterea din bilant a unor credite neperformante ev.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )