Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cea mai mare lucrare din ultimii 25 de ani, finalizata. Modernizarea retelei de apa a inghitit 38, 7 milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare lucrare din ultimii 25 de ani, finalizata. Modernizarea retelei de apa a inghitit 38, 7 milioane de lei

Cel mai mare proiect din Calarasi din ultimii 25 de ani a fost finalizat. Extinderea si reabilitarea retelei de apa si canalizare, lucrare care a inghitit 38,7 milioane lei, fara TVA, a fost incheiata. continuă pe Adevărul

Dolarul, la cel mai ridicat curs din ultimii 13 ani

Dolarul american s-a apreciat ieri, pe pietele externe, atingand cel mai ridicat nivel din 2003 pana in prezent, raportat la euro, iar cotatia aurulului a scazut dupa ce, in ziua anterioara, banca centrala a SUA Federal Reserve - Fed) a sugerat ca va accelera majorarea dobanzilor anul viitor.

Cea mai mare problema a Romaniei este stabilitatea fiscala

Cea mai mare problema pe care o are tara noastra, la ora actuala, este stabilitatea fiscala, afirma Cristina Chiriac, presedintele Asociatiei Nationale a Antreprenorilor ANAA), adaugand ca nu poate fi creata o clasa antreprenoriala in lipsa stabilitatii fiscale si nici investitorii straini nu pot fi atrasi in lipsa unei prognoze pe urmatorii trei ani.

Cea mai mare companie aeriana romaneasca inaugureaza un nou zbor spre Anglia

Cea mai mare companie aeriana romaneasca a lansat un nou zbor: Cluj-Birmingham. Aeronavele vor zbura de la Cluj spre Birmingham de trei ori pe saptamana, in zilele de luni, miercuri si vineri.

UniCredit va concedia mii de angajati si va lansa cea mai mare emisiune de actiuni din Italia, in incercarea de a se salva

UniCredit vrea sa lanseze pana in iunie cea mai mare emisiune de actiuni din Italia si sa obtina astfel 13 miliarde de euro, bani care vor ajuta la scoaterea din bilant a unor credite neperformante ev.

Anul 2015 a avut cea mai slaba crestere a salariilor la nivel mondial din ultimii patru ani

Ritmul de crestere a salariilor la nivel mondial a incetinit semnificativ in ultimii patru ani, ajungand la o crestere de 1,7% in 2015, de la un avans de 2,5% in 2012, potrivit unui raport mondial cu privire la salarii, publicat joi de Organizatia Internationala a Muncii OIM), o agentie a Natiunilor Unite, transmite AFP.

Masina electrica cu cea mai mare autonomie nu mai e Tesla

In imaginile alaturate este masina electrica ce depaseste, in teorie, recordul de autonomie inregistrat de Tesla. Poarta numele Lucid Motors Air si va ajunge pe piata in 2018. Cu totii visam la masina electrica perfecta cu o autonomie generoasa si un pret accesibil. Se pare insa ca vor mai trece cativa ani pana cand astfel [].

Romanii, campioni la recorduri trasnite: De la 3,3 kilometri de prezervative innodate, la cea mai mare lingura de lemn (FOTO)

Romanii nu se dau in laturi de la recorduri, mai ales cand vine vorba despre lucruri iesite din comun. Unele dintre evenimentele cu care romanii au intrat in Cartea Recordurilor pot fi.

Cea mai mare pomana a porcului se gateste sambata in Piata Unirii din Focsani

Grupul de companii Premium Porc organizeaza sambata, 17 decembrie 2016, de la ora 16. 00, in Piata Unirii din municipiul Focsani, cea de-a III-a editie a evenimentului Ziua Porcului Ignat.

Care este cea mai difuzata trupa din lume, potrivit Spotify

Formatia Coldplay a fost desemnata de platforma de streaming Spotify drept cea mai difuzata trupa din lume, piesele sale fiind ascultate de peste 5 miliarde de ori, informeaza NME, citat de News. ro.

Retrospectiva anului 2016 in moda: de la cea mai sexy aparitie pe covorul rosu la vedete care au intrat in rol de modele si designeri FOTO VIDEO

Anul 2016 se apropie de final lasand in urma evenimente notabile in moda. Printre cele mai importante se numara introducerea conceptului see-now buy-now, laitmotivul Saptamanilor Modei, dar si instalarea unei femei in pozitia de director de creatie a legendarului brand Dior, in persoana Mariei Grazia Chiuri, schimbare care a insemnat destramarea cuplului pofesional format timp de 17 ani cu Pierpaolo Piccioli, la Valentino.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )