Libnet.ro
UNICEF

22:15

Topul celor mai bogati oameni din lume. Vezi cum s-a schimbat clasamentul in ultimele luni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai bogati oameni din lume. Vezi cum s-a schimbat clasamentul in ultimele luni

Topul celor mai bogati oameni din lume este intr-o continua schimbare. Unii au parte de castiguri mari, iar altii de pierderi de miliarde de dolari. Oare va mai fi mult timp Bill Gates cel mai bogat om de pe planeta sau ii va lua locul Jeff Bezos? Vezi. continuă pe Wall-Street Ro

Bucuresti, in topul celor mai aglomerate zece regiuni ale Uniunii Europene

Bucuresti, in topul celor mai aglomerate zece regiuni ale Uniunii Europene .

Care este cea mai tradusa carte din lume, dincolo de textele religioase

Cea mai tradusa carte din lume, in afara de textele religioase, tocmai ce a primit acest titlu in urma cu putin timp. Textele religioase, cum ar fi Biblia, se numara intre cele mai traduse texte din lume, datorita numarului urias de oameni la care acestea ajung. Astfel, este lesne de inteles de ce exista un [].

Rusia trimite CEL MAI MARE submarin din lume in Marea Baltica pentru a inota in ape NATO! Doar 20 de focoase NUCLEARE la bord! (VIDEO, FOTO)

Are 150 m lungime, un tonaj de 200 de arme la bord dintre care 20 nucleare), este cel mai mare submarin militar din lume si e pe punctul de a parasi Marea Alba cu destinatia Marea Baltica, acolo unde NATO si-a re.

Topul celor mai inteligente vedete de la Hollywood: IQ-uri superioare, autori de lucrari stiintifice si poligloti

Cand esti un star al filmelor de actiune sau o actrita cunoscuta pentru rolurile de comedie, publicul s-ar putea sa faca presupuneri incorecte cu privire la studiile tale, motiv pentru care poate parea surprinzator ca unii dintre cei mai cunoscuti artisti de la Hollywood sunt la baza doctoranzi, oameni de stiinta sau lingvisti.

Topul celor mai sigure, ieftine si curate tari pe care turistii le pot vizita in 2017

Tarile europene domina clasamentul mondial care masoara puterea turismului, tinand cont de mai multe aspecte, printre care siguranta si curatenia.

Cel mai murdar fluviu din lume, Gangele, ridicat la statut de persoana, pentru a-l scapa de poluare

O instanta din India a declarat raul Gange drept o persoana cu drepturi juridice intr-o incercare de a-l salva de la poluare. Aproximativ 1,5 miliarde de litri de deseuri din canalizare si 500 de milioane de litri de deseuri industriale sunt deversate in fluviu in fiecare zi, potrivit unui inginer care coordoneaza reteaua de rauri si baraje din Asia de Sud. Activistii asteapta planuri concrete din partea Guvernului.

Orgii sexuale in mijlocul New Yorkului. Petreceri cu DEZMAT fara PERDEA pentru cei mai bogati americani (FOTO)

Scene desprinse din filmele pentru adulti, parca, in centrul New York-ului. Cei mai bogati oameni din oras s-au strans la una dintre cele mai ciudate petreceri. Sambata trecuta, 100 dintre.

Cel mai mic castel din Anglia este de vanzare

Cel mai mic castel din Anglia este de vanzare. Proprietatea este atat de frumoasa si de speciala incat a starnit interesul a sute de mii oameni pe internet. Iata cum arata! .

Inspectia Judiciara propune ca jurnalistii sa nu mai primeasca informatii din dosare in cursul urmaririi penale

Inspectia Judiciara IJ) propune, intr-un document obtinut de News. ro, care urmeaza sa fie prezentat plenului Consiliului Superior al Magistraturii CSM), ca jurnalistii sa nu mai primeasca informatii din dosare in cursul urmarii penale, singura comunicare permisa Parchetelor fiind elaborarea unor comunicate care sa nu contina numele celor pusi sub acuzare si in care sa fie descrisa pe scurt fapta si incadrarea juridica a acesteia. Propunerea ii apartine inspectorului-sef al IJ, Lucian Netejoru.

A fost descoperita una dintre cele mai vechi asezari din America de Nord

Un sat antic, considerat a fi una dintre cele mai vechi asezari din America de Nord, a fost descoperit in timpul unei excavari. Excavarile au avut loc pe o insula dinColumbia Britanica, o regiune din vestul Canadei. Satul pare sa aiba o vechime de aproximativ 14. 000 de ani, si a fost intr-o zona stancoasa de [].

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )