Libnet.ro
UNICEF

16:15

Care este cea mai veche localitate din Romania

Antena3 Antena3,
Care este cea mai veche localitate din Romania

Conform istoricilor, orasul Constanta, cunoscut in latina ca Tomis Constantiana, impreuna cu regiunea din jur, este cel mai vechi oras de pe teritoriul Romaniei. Prima atestare dateaza din anul 657 i de Hr. continuă pe Antena3

Oficial BNR: E posibila o noua criza economica mondiala. Se va reflecta si la noi/ Care este cea mai mare vulnerabilitate a Romaniei?

Economia mondiala ar putea intra in perioada urmatoare intr-o noua recesiune, insa nu de amploarea celei din 2007-2009, iar punctul nevralgic al Romaniei este deficitul bugetar mare, a declarat, miercuri, Daniel Daianu, membru in Consiliul de.

Interviu cu deputatul liberal Robert Sighiartau: PSD-ul lui Dragnea este principalul pericol la adresa parcursului occidental al Romaniei! / Care este mesajul PNL pentru asociatii din Romania la proiectul formatiunii europene a domnului Macron

Una dintre cele mai tinere figuri politice din Romania, secretar general al PNL la doar 29 ani, vorbeste deschis despre pozitionarea Romaniei in spectrul politicii europene. Robert Sighiartau este de parere ca pa.

Planuieste cea mai mare orgie din lume si recunoaste ca a renuntat sa-si mai numere partenerii de amor dupa ce a ajuns la 100, la doar 21 de ani

Are doar 29 de ani, dar are in plan sa organizeze cea mai mare orgie din lume. Pearl Derriere din Denver, Statele Unite, vrea sa faca un maraton sexual la care sa participe 1000 de persoane. Pana acum,.

EA este cea mai bine platita cantareata din lume! A DETRONAT multi artisti! Wow, cati BANI castiga! Te asteptai la asta?

Potrivit topului realizat de catre revista Forbes, cea mai bine platita cantareata din lume este Katy Perry! Aceasta a inregistrat cele mai mari venituri in anul 2018, scrie Ciao. ro. Artista a sustinut.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 13 - 20 NOIEMBRIE Nuclearelectrica, cea mai buna evolutie din BET

Inregistrand o crestere de 5,94%, in raport cu moneda euro, in intervalul 13 - 20 noiembrie, titlurile Nuclearelectrica SNN) au urcat pe a treia pozitie in clasamentul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) si pe primul loc in topul celor mai performante titluri din BET si BET-XT, in contextul in care cele doua cosuri de actiuni au suferit deprecieri de 2,1%, respectiv 2,14%, in perioada 13 - 20 noiembrie.

Simulare: Cea mai grea si cea mai usoara grupa pentru Romania in preliminariile EURO 2020

Ne-am pus imaginatia la lucru pentru a vedea care poate fi cea mai grea grupa pentru nationala Romaniei in drumul spre Campionatul European din 2020, dar si cea mai facila grupa, totul fiind decis pe 2 decembrie la tragerea la sorti programata la Dublin.

FOTO Istoria statiei meteo de la Varful Omu, cladirea locuita permanent situata la cea mai mare altitudine din Romania

La Statia Meteo de la Varful Omu s-au facut primele observatii climatologice in anul 1927. in anul 1937, Institutul Meteorologic infiinteaza un birou specializat cu 3 observatori, care transmiteau prin radio, din ora in ora, datele meteo la Institutul Meteorologic Central.

Cum va arata cea mai noua Sala Polivalenta din Romania construita cu bani de la guvern. Va avea 5.000 de locuri si costa 60 milioane de lei

A inceput constructia noii Sali Polivalente cu 5. 000 locuri din Oradea, situata in imediata vecinatate a Campusului Universitar al Universitatii Oradea, fondurile pentru realizarea investitiei, evaluata la 60 milioane de lei, fiind asigurate in cea mai mare parte din bugetul de stat, prin Compania Nationala de Investitii si partial de Primaria Oradea.

ALERTA METEO: E oficial, avem cea mai grea iarna din ultimii ani! Care sunt cele mai afectate judete!

Prognoza meteo pe o luna, in intervalul 19 noiembrie-17 decembrie a fost emisa de meteorologii ANM. Acestia au precizat ca urmeaza o iarna geroasa, cu temperaturi mult mai scazute fata de normalul perioadei.

Cel mai nou cuplu din Romania! Proaspat divortata, vedeta s-a cuplat cu el. Primele imagini

A divortat, a suferit si mult timp a cautat barbatul care putea sa o faca pe deplin fericita! Acum, vedeta a renascut din propria cenusa si acum soarele a rasarit si pe strada ei. Citeste continuarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )