Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cel mai nou cuplu din Romania! Proaspat divortata, vedeta s-a cuplat cu el. Primele imagini

Antena3 Antena3,
Cel mai nou cuplu din Romania! Proaspat divortata, vedeta s-a cuplat cu el. Primele imagini

A divortat, a suferit si mult timp a cautat barbatul care putea sa o faca pe deplin fericita! Acum, vedeta a renascut din propria cenusa si acum soarele a rasarit si pe strada ei. Citeste continuarea. continuă pe Antena3

SOC TOTAL in cel mai popular concurs din Romania: S-a aflat cine e urmatorul concurent care paraseste Exatlon!

Fosta Razboinica, Alina Pana, a marturisit ca urmareste cu sufletul la gura noua editie Exatlon Romania si a dezvaluit care sunt favoritii ei, atat de la Razboinici, cat si de la.

Antreprenorii romni au reusit cel mai mare progres din UE, desi mor multe firme romnesti (raport)

Romanii au progresat cel mai mult din Uniunea Europeana la activitatea antreprenoriala, desi in Romania se inchid multe firme mici si mijlocii IMM), releva Raportul anual asupra IMM-urilor europene 2017/2018, prezentat, miercuri, la Graz, de Comisia Europeana si Presedintia austriaca a Consiliului UE.

Care a fost cel mai rau an din istoria omenirii? Raspunsul e oficial

Te-ai intrebat vreodata care este cel mai rau an din istoria omenirii? Oamenii de stiinta au facut-o si au venit si cu un raspuns. Daca ai sta sa te gandesti, poate cei mai ingrozitori.

Cel mai IMPORTANT lucru din viata lui Catalin Botezatu la care NU a renuntat pentru NICIO FEMEIE din lume! Designerul RUPE TACEREA!

Multi viseaza la viata extravaganta pe care Catalin Botezatu o traieste. Acesta este permanent inconjurat de lux si de unele dintre cele mai frumoase femei din lume. De-a lungul vremii insa, creatorul de.

[P] Cum a devenit Sustainalytics unul dintre cei mai mari angajatori din Romnia n domeniul economiei sustenabile

Sustainalytics, unul dintre cei mai mari angajatori din Romania in domeniul economiei sustenabile isi continua expansiunea la nivel national si global, angajand specialisti in Bucuresti si Timisoara. Dupa opt ani de prezenta pe piata locala, in echipa Sustainalytics lucreaza peste 200 de persoane, in departamente de analiza, consultanta, solutii financiare sustenabile, dezvoltare software, economie, juridic, administrare si resurse umane.

in pragul Sarbatorilor de iarna, cel mai important angajator din Zimnicea face disponibilizari. Suntem muritori de foame aici in oras

Cel mai important angajator din Zimnicea, Teleorman, a anuntat ca va disponibiliza 250 de oameni pana in ianuarie 2019. O fabrica de confectii functioneaza in cel mai sudic oras al Romaniei de 15 ani, potrivit digi24. ro.

Cel mai interesant autobuz autonom e unul pe care l-ai vrea in Bucuresti

Vehiculele autonome sunt inca ceva nou si fasinant, parca desprinse din universul familiei Jetson. Mai nou, o companie japoneza a creat, in parteneriat cu o firma finlandeza, un autobuz.

Ponta: Mihnea Constantinescu a fost cel mai competent, onest, dedicat si patriot nalt functionar public pe care Romnia l-a avut dupa 1989

Mihnea Constantinescu a fost cel mai competent si onest functionar public de dupa 1989, spune Victor Ponta despre cel care i-a fost consilier de stat in timpul guvernarii sale.

VIDEO Cum creste cel mai versatil fruct aclimatizat in Romania: la inceput arata ca un castravete, ulterior devine dovleac, iar la maturitate se transforma in pepene

Specialistii Statiunii de Cercetare Legumicola Buzau au reusit sa aclimatizeze, in premiera pentru Romania, o varietate de curcubitacee care intruneste calitatile a trei legume si fructe. Sunt gustoase, dulci si pot inlocui in preparatele culinare pepenele, castravetele si chiar dovleacul.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 9 - 16 NOIEMBRIE Teraplast, printre performerii bursei

Inregistrand o apreciere a cotatiei de 2,46%, in raport cu moneda euro, in intervalul 9 - 16 noiembrie, actiunile Teraplast TRP) reprezinta cele mai rentabile titluri din cadrul indicelui extins BET-XT, al celor mai tranzactionate 25 de titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a suferit o retragere de 1,14%, in perioada avuta in vedere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )