Libnet.ro
UNICEF

11:15

Care este cel mai bine vandut single al anului 2019 VIDEO

Adevărul Adevărul,
Care este cel mai bine vandut single al anului 2019 VIDEO

Melodia bad guy, a artistei americane Billie Eilish, a fost cel mai bine vandut single din 2019, conform cifrelor publicate de Federatia Internationala a Industriei Fonografice IFPI). continuă pe Adevărul

Care este cel mai frumos gol din istoria Champions League, in viziunea France Football, si ce loc a ocupat Gheorghe Hagi in ierarhie (VIDEO)

Golul inscris de Gheorghe Hagi, in partida dintre Galatasaray Istanbul si AS Monaco din 12 septembrie 2000, s-a clasat pe locul al 19-lea in ierarhia pe care France Football a dedicat-o celor mai frumoase reusite.

VIDEO Cel mai frumos gol din istoria Champions League: O bijuterie de executie

France Football a anuntat care este cel mai frumos gol marcat in Champions League, intr-o ierarhie in care si-a facut loc si Gica Hagi se afla pe 19). Zinedine Zidane este autorul, iar de la acel gol memorabil au trecut deja 18 ani.

Coronavirus: 7 motive pentru care Estul se descurca mai bine decat Vestul

Pe un ton incisiv si voit provocator, dar nefacand altceva decat sa reia idei adesea dezbatute in media din regiune in ultimele saptamani, comentatorul cotidianului economic ceh Hospodarske Noviny avanseaza 7 elemente de raspuns la aceasta intrebare, scrie Courier International. Din punctul de vedere al cazurilor de contaminare si al mortilor, este frapant sa constati in ce masura linia care separa tarile cele mai lovite de pandemie de cele care au fost relativ ferite seamana cu cea a fostei cortine de fier. in vreme ce de o parte victimele se numara cu zecile de mii in Italia, in Spania, in Franta sau in Regatul Unit, de cealalta, un calm relativ domneste in Republica Ceha, in Slovacia, in Ungaria, in tarile Baltice sau in cele din fosta Iugoslavie. De ce?.

Carlos Sainz, desemnat cel mai bun pilot din istoria WRC

Spaniolul Carlos Sainz, dublu campion al lumii, a fost ales drept cel mai bun pilot din istoria Camp.

Coronavirus in SUA: 1.015 decese in ultimele 24 de ore, cel mai redus bilant din ultima luna

Statele Unite au raportat luni 1. 015 de decese provocate de COVID-19 in ultimele 24 de ore, cel mai scazut bilant din ultima luna, conform datelor furnizate de Universitatea Johns Hopkins, transmite AFP, citata de Agerpres. SUA inregistreaza cel mai ridicat numar de persoane diagnosticate cu COVID-19, cu aproape 1. 2 milioane de cazuri raportate oficial.

Premierul Viktor Orban a postat pe Facebook harta Ungariei Mari, in care este inclusa si Transilvania

Premierul Viktor Orban le-a urat succes elevilor de liceu care isi dau examenele in conditii de pandemie, printr-un mesaj subtil adresat Romaniei. in imaginea postata de Orban pe Facebook apare harta Ungariei Mari in care este inclusa si Transilvania, iar textul ce o insoteste este 56. Un examen istoric. Bafta!.

Orban: Stam mai bine decat ne asteptam, fata de unele previziuni VIDEO

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat ca incasarile la bugetul statului au fost mai mari decat cee.

Dacia si Ford reiau luni productia de vehicule, dupa mai bine de 40 de zile de pauza

Ford reia luni productia de vehicule si de motoare la Craiova, in timp ce Dacia reia productia de vehicule, dupa ce acum doua saptamani a redeschis uzina Mecanica. Ambii producatori au implementat masuri severe de distantare sociala si productia porneste de la un nivel minim si va creste in pasi mici. intreruperea a insemnat ca cele doua uzine au produs cu 75. 000 de automobile mai putin. Cele doua companii au oprit productia pe 19 martie.

Spania, coronavirus: Cel mai mic bilant al deceselor pe o zi dupa aproape sapte saptamani

Autoritatile spaniole au anuntat ca in ultimele 24 de ore au murit 164 de persoane din cauza coronavirusului. Este cel mai mic bilant pe o zi dupa aproape sapte saptamani, de la 18 martie, noteaza Reuters.

Cel mai negru scenariu: Ce se intampla cu omenirea daca vaccinul impotriva coronavirusului nu va fi descoperit

Desi lumea medicala cauta un vaccin impotriva coronavirusului, exista si un scenariu negru in cazul in care acesta nu va fi gasit.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )