Libnet.ro
UNICEF

23:00

Care este cel mai cautat produs in magazine, in aceste zile. Stocurile care s-au epuizat primele

Playtech Playtech,
Care este cel mai cautat produs in magazine, in aceste zile. Stocurile care s-au epuizat primele

Magazinele au fost prima tinta a ramanilor, iar in felul acesta, clientii s-au inmultit cu o treime. De aceea, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, alaturi de prezentantii retelelor comerciale, au stabilit masuri suplimentare de preventie. Care este cel mai cautat produs in magazine, in aceste zile De asemenea, in magazine ar trebui sa existe solutii . continuă pe Playtech

Ea este cel mai puternic INFLUENCER din lume! A strans donatii de 3 milioane de euro in mai putin de 24 de ore pentru Italia, in plina epidemie de coronavirus! (FOTO)

A reusit sa stranga nu mai putin de 3 milioane de euro din donatii in mai putin de 24 de ore pentru Italia, dovedind ca este un adevarat lider pe retelele social media. Chiara Ferragni, blogger de moda,.

Nu este banc. Pe ce data e nascut Florin Citu. Cel mai mare esec din cariera lui

Detalii despre Florin Citu! Iata tot ce este mai putin cunoscut despre senatorul roman! Pe ce data e nascut, care a fost evoutia sa si care a fost cel mai mare esec din cariera de pana acum? Despre Florin Citu: Cel mai mare esec din cariera lui Florin-Vasile Citu este un senator roman, nascut pe .

Sunt 36 de cazuri de coronavirus in Romania. Cel mai recent - un barbat intors din Israel

Cel mai recent caz de coronavirus din Romania, care a fost confirmat miercuri, este al unui barbat c.

Suprafetele pe care noul coronavirus traieste cel mai mult. Le gasim peste tot si nu le putem evita oricat am incerca

Coronavirusul supravietuieste cel mai mult timp pe otel inoxidabil si plastic, este concluzia la care au ajuns cercetatorul Vincent Munster si echipa lui de la National Institutes of Health, din Montana, SUA.

Cat costa Samsung S20 si care e cel mai bun model pe care sa-l cumperi

Samsung Galaxy S20 e seria cu cele mai bune telefoane ale companiei pana in toamna, la Note 20. Si Samsung S20 e disponibil in trei variante. Deloc ieftine, dar nu sunt lipsite de.

Cel mai mare lant de spitale private nu mai vrea suspecti de gripa, in plina criza de coronavirus

Medlife, cel mai mare operator privat de sanatate, a decis sa restranga consultatiile pentru pacientii cu patologie respiratorie, in plina epidemie de coronavirus. Compania sustine ca vrea astfel sa asigure un flux optim.

Coronavirus in Romania - Masuri speciale la cel mai inalt nivel: in acest moment nu exista elemente care sa produca disfunctionalitati in gestionarea situatiei

Masuri speciale au fost luate din timp la cel mai inalt nivel in contextul crizei coronavirusului.

Cel mai puternic supercomputer din lume, pus la treaba in lupta cu pandemia

Expertii se vor folosi de cel mai puternic supercomputer din lume pentru a incerca sa contribuie la rezolvarea problemei cu care ne confruntam in prezent, la nivel global. Departamentul de.

Cel mai longeviv primar din Romania a anuntat ca nu mai candideaza. Cate mandate a adunat la primaria pe care o conduce din timpul comunismului

Cel mai longeviv primar din Romania renunta la candidatura pentru inca un mandat in fruntea urbei, la alegerile locale din 2020.

Cel mai socant moment de la Romanii au Talent! Cat a rezistat sub apa Christian Wedoy. VIDEO

Vineri seara, pe 13 martie 2020, un concurent a uimit o tara intreaga cu talentul sau. in actul sau, Christian i-a impresionat pe jurati. Ce a putut sa faca? Numar unic la Romanii au Talent. Cat a reusit sa stea cu capul sub apa un concurent Christian, originar din Norvegia a venit la Romanii au .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )