Libnet.ro
UNICEF

10:00

Sunt 36 de cazuri de coronavirus in Romania. Cel mai recent - un barbat intors din Israel

România Liberă România Liberă,
Sunt 36 de cazuri de coronavirus in Romania. Cel mai recent - un barbat intors din Israel

Cel mai recent caz de coronavirus din Romania, care a fost confirmat miercuri, este al unui barbat c. continuă pe România Liberă

Cel mai recent studiu despre coronavirus: Simptomele apar de obicei in cinci zile, iar termenul de 14 zile pentru carantina este rezonabil

Un nou studiu, publicat de JHU Public Health, indica faptul ca in medie pacientii cu coronavirus prezinta simptome dupa cinci zile, rezultatele justificand totodata ca o perioada de carantina de 14 zile este.

Marea Britanie pregateste un plan anti-coronavirus de anvergura. Cel mai rau scenariu posibil prevede 100.000 de decese

Ministri Regatului Unit stabilesc masurile anti-coronavirus, iar cel mai rau scenariu pregatit la Whitehall prevede un bilant al deceselor de 100. 000, potrivit The Times. Premierul Boris Johnson va conduce o a.

UPDATE Patru noi cazuri de coronavirus in Romania. Bilantul infectatilor a ajuns la 29 de persoane

Patru noi cazuri de infectare cucoronavirusau fost confirmate, in aceasta seara, in Bucuresti si in judetele Arad, Hunedoara si Caras-Severin. in Capitala este vorba despre o femeie de 47 de ani. Ceilalti trei ar fi intrat in aceasta dimineata in tara. Astfel, bilantul a ajuns la 29 de romani infectati. Din acestia sapte au fost declarati vindecati.

inca doua cazuri de coronavirus in Romania: O femeie din Buzau si un barbat din Bucuresti

Inca doua persoane au fost depistate pozitiv in Romania cu noul coronavirus. Este vorba despre o femeie de 73 de ani din Buzau si un barbat de 60 de ani din Bucuresti. Bilantul infectarilor in.

UPDATE inca 8 noi cazuri de coronavirus in Bucuresti. Este cel mai mare numar confirmat intr-o singura zi. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 25 la nivel national

Inca 8 noi cazuri de coronavirus au fost confirmate marti in Romania, toti pacientii fiind din Bucuresti. Este cel mai mare numar de imbolnaviri confirmat intr-o singura zi in tara noastra. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 25 la nivel national, iar dintre acestea, 5 pacienti au fost declarati vindecati, a anuntat Grupul de comunicare strategica.

Doua noi cazuri de coronavirus confirmate in Romania. Bilantul a ajuns la 47

Alte doua cazuri de coronavirus au fost confirmate miercuri in Romania. Este vorba despre o femeie de 63 de ani si un barbat de 48 de ani. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 47.

FOTO De la proiect de diploma la publicul larg. Cine sunt initiatorii ideii de a transforma statiunea cu cel mai curat aer din Romania in orasul ideal

Govora - premisele unui oras ideal este un proiect care isi doreste sa transforme radical o statiune balneoclimaterica din Romania cu un patrimoniu architectural de invidiat.

Preturile petrolului se indreapta spre cel mai mare declin din ultimii 29 de ani

Preturile petrolului s-au prabusit, luni, pierzand peste un sfert din valoare, indreptandu-se spre cel mai mare declin consemnat intr-o singura zi din ultimii 29 de ani, dupa ce Arabia Saudita a declansat un razboi al preturilor pe o piata deja afectata de impactul epidemiei de coronavirus asupra cererii la nivel global.

Ismail, cel mai longeviv primar din Romania. Cum arata comuna dupa 38 de ani in functie

De aproape 38 de ani, in Romania, exista un primar ales pe viata, mai exact in judetul Dambovita, la vreo 7 kilometri de Targoviste, in comuna Doicesti. Prima data cand s-a urcat pe scaunul de primar al comunei a fost inainte de decembrie 1989, mai exact in 1982, pe vremea cand Nicolae Ceausescu erapreaiubitul conducator, .

Cel mai longeviv primar din Romania a anuntat ca nu mai candideaza. Cate mandate a adunat la primaria pe care o conduce din timpul comunismului

Cel mai longeviv primar din Romania renunta la candidatura pentru inca un mandat in fruntea urbei, la alegerile locale din 2020.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )