Libnet.ro
UNICEF

20:30

Suprafetele pe care noul coronavirus traieste cel mai mult. Le gasim peste tot si nu le putem evita oricat am incerca

Antena3 Antena3,
Suprafetele pe care noul coronavirus traieste cel mai mult. Le gasim peste tot si nu le putem evita oricat am incerca

Coronavirusul supravietuieste cel mai mult timp pe otel inoxidabil si plastic, este concluzia la care au ajuns cercetatorul Vincent Munster si echipa lui de la National Institutes of Health, din Montana, SUA. continuă pe Antena3

Ce produse s-au scumpit cel mai mult in februarie? Fructele, in top

Fructele proaspete, articolele de igiena, cosmeticele si serviciile de apa, canal si salubritate s-au scumpit cel mai mult in luna februarie a acestui an fata de luna precedenta, in timp ce ouale, combustibili si serviciile de transport aerian s-au.

Motivul pentru care noul coronavirus se raspandeste atat de lent in Africa. Expertii in sanatate sunt uluiti!

Noul coronavirus a inceput sa se raspandeasca rapid in intreaga lume si toate statele fac tot ce le sta in putinta sa limiteze efectele devastatoare pe care le poate avea acest virus.

Sunt 36 de cazuri de coronavirus in Romania. Cel mai recent - un barbat intors din Israel

Cel mai recent caz de coronavirus din Romania, care a fost confirmat miercuri, este al unui barbat c.

Studiu: cat rezista noul coronavirus in aer si pe suprafete. Se transmite si de la 4,5 metri

Noul coronavirus se transmite de la 4,5 metri, traieste 30 de minute in aer si rezista 4 zile pe suprafete. Acestea sunt datele alarmante ale unui studiu realizat recent de expertii chinezi, care prezinta modul de raspandire a virusului. Studiu realizat pe pasagerii unui autobuz Rezultatul unui studiu facut pe pasagerii unui autocar care a .

Coronavirus: Care sunt grupurile cele mai vulnerabile - si de ce?

Barbatii, femeile si copiii se infecteaza la fel de des cu noul coronavirus, dar urmarile sunt foarte diferite. Cel mai mult conteaza varsta, bolile cronice, dar si sexul celui infectat.

Europa Libera: Coronavirusul ramane in organism si 37 de zile, mai mult decat se stia initial (studiu)

Pacientii cu noul coronavirus pastreaza pana la 37 de zile agentul patogen in tractul lor respirator, se arata intr-un nou studiu, care afirma ca oamenii raman infectati cu Covid-19 vreme de cateva saptamani din momentul in care au fost infestati.

Noul coronavirus nu e o sentinta la moarte. Medic: E o boala respiratorie ca gripa, extrem de contagioasa, insa nicidecum fatala

In Romania s-au confirmat pana in prezent 48 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, iar 1. 556 de persoane sunt in carantina institutionalizata si 13. 646 in izolare la domiciliu. Chiar si asa, populatia nu trebuie sa se teama si sa inteleaga ca infectia cu Coronavirus nu este o sentinta la moarte, ci o boala extrem de contagioasa.

Coronavirus in Romania - Masuri speciale la cel mai inalt nivel: in acest moment nu exista elemente care sa produca disfunctionalitati in gestionarea situatiei

Masuri speciale au fost luate din timp la cel mai inalt nivel in contextul crizei coronavirusului.

Coronavirus in Spania: Numarul persoanelor infectate se apropie tot mai mult de 2.000

La momentul redactarii acestui articol, in Spania a fost raportat un numar total de 1. 674 de cazuri de infectari cu coronavirusul COVID-19, cu aproape 500 de noi cazuri mai mult decat luni. Comparativ cu.

O femeie din Bihor este al 89-lea caz de infectie cu noul coronavirus in Romania

O femeie de 49 de ani din judetul Bihor a fost confirmata pozitiv, vineri, cu noul coronavirus, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )