Libnet.ro
UNICEF

21:15

Care este cel mai consumat drog in Romania. Topul substantelor interzise, realizat de Agentia Nationala Antidrog

Adevărul Adevărul,
Care este cel mai consumat drog in Romania. Topul substantelor interzise, realizat de Agentia Nationala Antidrog

Dintre toate drogurile ilicite, canabisul continua sa fie cel mai consumat drog din Romania, cu o prevalenta a consumului de-a lungul vietii de de 5,8%. Dupa canabis, pe pozitia a doua in topul celor mai consumate droguri in Romania, se situeaza noile substante psihoactive NSP) 2,5%. Urmeaza: cocaina crack si LSD cate 0,7%, ecstasy 0,5%, ciuperci halucinogene 0,4%, heroina, amfetamine si ketamina cate 0,3%. continuă pe Adevărul

Raport ingrijorator: CANABISUL ramane cel mai consumat drog din Romania

Canabisul a fost ti in anul 2019 cel mai consumat drog din Romania, potrivit Raportului national privind situatia drogurilor pe 2019, elaborat de Agentia Nationala Antidrog ANA). Dintre toate drogurile.

Canabisul, cel mai consumat drog din Romania. Care sunt consumatorii care cer ajutorul medicilor

Consumul de droguri din Romania ramane stabil, cu o prevalenta a canabisului si a susbstantelor psihoactive. in schimb, numarul consumatorilor de heroina a scazut simtitor.

Real Madrid, detronata - Barcelona este cel mai bogat club din lume, cu un nou record de incasari

FC Barcelona a stabilit un nou record in fruntea ultimului clasament al cabinetului de audit financiar Deloitte, bazat pe veniturile obtinute in sezonul 20182019 de catre cele mai bogate cluburi profesioniste de fotbal, stabilind chiar un ecart istoric fata de a doua clasata, marea rivala Real Madrid, informeaza AFP.

Salariul mediu net a crescut cu 2% in noiembrie. Care sunt cel mai bine platite domenii in Romania

Castigul salarial mediu nominal brut a crescut, in luna noiembrie fata de octombrie, cu 2,1%, pana la valoarea de 5. 196 de lei, in timp ce salariul mediu net s-a majorat cu 2%, pana la 3. 179 lei, raportat la perioada de referinta, arata datele Institutului National de Statistica INS) publicate luni.

Un roman a dat o avere pe o masina! Este cel mai scump autoturism achizitionat anul trecut

Un roman si-a cumparat anul trecut un 1,7 milioane de euro, fara TVA, iar alti 430 circula acum cu masini de peste 150. 000 de euro fiecare, tot fara TVA.

Citylink este cel mai nou serviciu de car-sharing din Bucuresti

Bucurestiul are un nou serviciu de car-sharing numit Citylink cu o flota formata din modele hibrid Toyota Yaris si Toyota Corolla. Citylink si-a inceput activitatea de car-sharing in Bucuresti din luna.

O femeie din Arges este mama a 20 de copii. Este cea mai numeroasa familie din Romania

Georgiana Vacaru din Arges este mama a 20 de copii. A adus pe lume primul copil la varsta de 19 ani si a nascut aproape in fiecare an, ajungand la 42 de ani sa aiba o adevarata bogatie. Cum arata cea mai numeroasa familie din Romania? Ce mai numeroasa familie din Romania. O femeie din .

Sinteza Zilei, cel mai urmarit talk-show din Romania, revine la Antena 3

Din 13 ianuarie cel mai urmarit talk-show din Romania se intoarce.

Eroul Zilei. Andrei Margeloiu, declarat cel mai bun student in Anglia

A fost declarat cel mai bun student din Anglia, dar in Romania nu a fost apreciat pentru performantele sale, ba chiar a fost complet ignorat.

Cel mai vechi material de pe Pamant este mai batran decat Sistemul Solar

Cercetatorii au descoperit cat de vechi este, de fapt, cel mai vechi material observat vreodata pe suprafata planetei Pamant. in 1969, un meteorit a ajuns pe planeta noastra si a aterizt in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )