Libnet.ro
UNICEF

17:30

Care este cel mai POTRIVIT moment pentru sex? Sigur NU stiai! E dovedit STIINTIFIC! Ai incercat pana acum?!

B1 B1,
Care este cel mai POTRIVIT moment pentru sex? Sigur NU stiai! E dovedit STIINTIFIC! Ai incercat pana acum?!

Cu siguranta te-ai gandit pana acum ca cel mai potrivit moment pentru a face sex este chiar seara, inainte de culcare. GRESIT! Un studiu dovedeste ca cel mai bun moment sa faci dragoste cu. continuă pe B1

Care este cel mai POTRIVIT moment pentru AMOR? Sigur NU stiai! E dovedit STIINTIFIC! Ai incercat pana acum?!

Cu siguranta te-ai gandit pana acum ca cel mai potrivit moment pentru a face sex este chiar seara, inainte de culcare. GRESIT! Un studiu dovedeste ca cel mai bun moment sa faci dragoste cu.

Care este cel mai dificil an de casatorie?

Care e cel mai dificil an de casatorie? Dar cel mai frumos? Specialistii au descoperit raspunsurile la aceste intrebari in urma unui studiu de amploare la care au participat aproape 1 milioan de cupluri din Europa.

Ea este Cel mai bine PLATIT model din lume! Forbes ne spune cate MILIOANE castiga frumoasele podiumului

Potrivit revistei Forbes, cel mai bine platit model din lume a devenit Kendall Jenner, nimeni alta decat sora cea mai mica a lui Kim Kardashian. Anul trecut aceasta a castigat 22 de milioane de dolari,.

Ea este cel mai bine platit model din lume pe anul 2017

Kendall Jenner, sora mai mica a lui Kim Kardashian, a devenit cel mai bine platit model la nivel mondial pe anul 2017. A reusit chiar sa o intreaca pe Gisele Bundchen, care a reusit sa se mentina pe prima.

Contractul de credit sau certificatul de casatorie? Studiu: Care este cea mai importanta SEMNATURA din viata pentru romani

Un studiu Provident arata ca pentru multi romani cea mai importanta semnatura din viata este, surprinzator, pe contractul de credit. Astfel, pentru 26% dintre respondenti spun ca semnatura pe.

Care este cea mai buna statiune de schi din Romania. A fost premiata la World Ski Awards din Austria

Statiunea Sinaia a fost premiata in cadrul Galei World Ski Awards, din Austria, acesta fiind primul an in care Romania este inclusa pe lista nominalizarilor. in competitie, alaturi de.

Cum arata cel mai batran angajat din Romania. Are carte de munca la 100 de ani - VIDEO

In timp ce unii nu mai stiu ce sa faca pentru a se pensiona cat mai devreme, Badea Stefan nici nu se gandeste sa se lase de treaba, cu toate ca a implinit recent 100 de ani! Este cel mai.

Exporturile de ceasuri elvetiene au inregistrat in octombrie cel mai semnificativ avans din 2013

Exporturile de ceasuri elvetiene au urcat in octombrie cu 9,3%, cel mai semnificativ avans lunar din ultimii patru ani, in urma majorarii cererii in Asia, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

Industria a avut cel mai mare numar mediu de salariati in 2016

Numarul mediu de salariati a crescut cu 1,7% in 2016 fata de anul precedent iar cel mai mare numar mediu de salariati s-a inregistrat in industrie, reprezentand 34,8% din total, potrivit unui comunicat de presa al Institutului National de Statistica INS).

Raluca Turcan:PSD ramane cel mai mare dusman al democratiei

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat ca PSD ramane in mod evident cel mai mare dusman al democratiei si la fel de intolerant cu libertatea de exprimare ca in anii 90. Ea spune ca este limpede pentru toata tara ca liderii actualei coalitii de guvernare alearga intr-o directie opusa Romaniei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )