Libnet.ro
UNICEF

20:31

Care este cel mai simplu mod de a gasi masina second hand ideala?

Adevărul Adevărul,
Care este cel mai simplu mod de a gasi masina second hand ideala?

Ai o multime de variante la dispozitie cand vrei sa investesti intr-o masina second hand. in primul rand, poti face o vizita intr-un parc auto si cauta acolo un automobil care se potriveste nevoilor tale; poti da o fuga pana in Germania sau alta tara din Uniunea Europeana celebra pentru calitatea si fiabilitatea masinilor rulate. continuă pe Adevărul

Medic roman din Marea Britanie: Nivelul la care s-a ajuns in Romania cu discutiile despre COVID, foarte greu de suportat. Parerile medicale sunt spurcate in cel mai murdar mod de oameni care nu au legatura cu medicina

Nivelul la care s-a ajuns in Romania cu discutiile despre COVID este unul interesant, in sensul de penibil, adica provoaca stari extrem de neplacute, cu efect nedorit, foarte greu de suportat, afirma Tudor Toma, medic pneumolog roman stabilit in Marea Britanie. El subliniaza ca in tara noastra parerile medicale sunt ori non existente, ori sunt spurcate in cel mai murdar mod posibil de oameni care nu au nicio legatura cu medicina si care uita ca injurand in public nu fac decat sa se eticheteze pe sine.

Cati bani castiga Andra in fiecare luna. Este cel mai bine platita din Romania

Cine isi doreste sa o aiba pe Andra la vreun eveniment important, trebuie sa stie cati bani ar trebui sa scoata din buzunar pentru ca artosta sa cante un minut. Cati bani castiga Andra in fiecare luna Andra Maruta ocupa un loc in topul preferintelor romanilor. Frumoasa artista a reusit insa sa stranga o reala .

Tragedie pentru Giovanni Becali. A murit cel mai bun prieten. Cat de cunoscut era in Romania

Doliu pentru Giovanni Becali! Cel mai bun prieten al sau a murit de coronavirus. Este vorba despre Mihai Stancu, director al Directiei Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor. Giovanni Becali, in doliu dupa ce i-a murit cel mai bun prieten Personaj extrem de controversat, Mihai Stancu a fost intre 1995 si 2004 adjunctul .

Charlie Chaplin si-a maltratat sotiile si si-a abandonat copiii: Cel mai sadic om pe care l-am intalnit

Celebrul Charlie Chaplin nu este chiar mieluselul pe care il stim de la televizor. in viata reala, actorul a facut dragoste cu peste 2000 de femei, a avut 4 sotii pe care le-a maltratat si si-a abandonat unii dintre copii. Charlie Chaplin si-a abuzat sotiile si si-a abandonat copiii: Cel mai sadic om pe care .

Amendamente pentru pensii si alocatii. Cel mai controversat proiect de rectificare bugetara ajunge la CES

Cel mai controversat proiect de rectificare bugetara din istoria Romaniei ajunge pe masa Consiliului Economic si Social. Este singura rectificare din istoria Romaniei care a stat in dezbatere publica doar o zi. Ministerul de Finante a publicat pe pagina sa proiectul rectificarii joi seara, iar acesta a fost aprobat vineri, in sedinta de Guvern.

IULIAN DUMITRESCU, PRESEDINTELE PNL PRAHOVA: Vrem sa devirusam judetul de PSD, sa fie cel mai modern judet din Romania

Presedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a declarat, astazi, dupa depunerea candidaturii pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean CJ), ca tinta aliantei PNL-USR-PLUS este devirusarea judetului de PSD si transformarea Prahovei in cel mai modern judet al tarii.

Ce tatuaje are Connect-R. Care este ultimul mesaj de pe corp

Connect-R este un artist apreciat pentru vocea si emotia pe care le aduce in muzica sa, dar si pentru stilul sau, care include si multe tatuaje. Cantaretul are impregnate pe piele povesti, momente, citate, iar, mai nou, a adaugat un alt desen alaturi de cel vestit de pe gat. Connect-R si povestea tatuajelor sale. Ultimul .

Cel mai scump accident din lume. Totalul pagubelor, peste 3,5 milioane de euro

Zilele trecute undeva in Alpii elvetieni a avut loc cel mai scump accident din lume, mai exact in valoare de 3 milioane de lire sterline. Masinile implicate, tineti-va bine, au fost trei bolizi de lux, pe care le poti achizitiona doar daca mamica si taticu au cateva zeci de milioane puse de-o parte doar pentru .

Cel mai mare bacsis pe care l-a primit un roman in Anglia. A livrat pizza si a avut o mare surpriza

Surpriza uriasa care i-a lasat o amintire impresionanta unui roman plecat in Anglia. A livrat pizza unor tineri care i-au facut o bucurie imensa fara sa-si dea seama. De ce a avut parte Ovidiu? Ovidiu le-a livrat pizza, ei i-au schimbat viata Doi tineri vloggeri cunoscuti in Marea Britanie au lansat o provocare pentru cel .

Fratii Dedeman dau o noua lovitura de proportii. Cel mai mare magazin din Bucuresti

Fratii Dragos si Adrian Paval, care detin Dedeman, bifeaza o noua lovitura: extinderea celui mai vechi magazin din Bucuresti al companiei, pe un teren de 2,9 hectare cumparat cu 3 milioane de euro de la CELPI. Dedeman vrea sa extinda cel mai vechi magazin din Bucuresti Dedeman a cumparat un teren de 2,9 hectare in .

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )