Libnet.ro
UNICEF

10:45

Fratii Dedeman dau o noua lovitura de proportii. Cel mai mare magazin din Bucuresti

Playtech Playtech,
Fratii Dedeman dau o noua lovitura de proportii. Cel mai mare magazin din Bucuresti

Fratii Dragos si Adrian Paval, care detin Dedeman, bifeaza o noua lovitura: extinderea celui mai vechi magazin din Bucuresti al companiei, pe un teren de 2,9 hectare cumparat cu 3 milioane de euro de la CELPI. Dedeman vrea sa extinda cel mai vechi magazin din Bucuresti Dedeman a cumparat un teren de 2,9 hectare in . continuă pe Playtech

Leo de la Strehaia primeste o noua lovitura. Cati bani a pierdut

Multe afaceri mici, de familie, au avut de suferit in aceasta perioada, mai ales de cand majoritatea afacerilor cu servicii de tip fast-food le -a fost interzis sa mai vanda in spatii inchise, de tip restaurant. Printre cei afectati, se pare ca se afla si Printul tiganilor. Am pierdut 250 milioane de lei Leo de .

Cel mai scump accident din lume. Totalul pagubelor, peste 3,5 milioane de euro

Zilele trecute undeva in Alpii elvetieni a avut loc cel mai scump accident din lume, mai exact in valoare de 3 milioane de lire sterline. Masinile implicate, tineti-va bine, au fost trei bolizi de lux, pe care le poti achizitiona doar daca mamica si taticu au cateva zeci de milioane puse de-o parte doar pentru .

Tragedie pentru Giovanni Becali. A murit cel mai bun prieten. Cat de cunoscut era in Romania

Doliu pentru Giovanni Becali! Cel mai bun prieten al sau a murit de coronavirus. Este vorba despre Mihai Stancu, director al Directiei Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor. Giovanni Becali, in doliu dupa ce i-a murit cel mai bun prieten Personaj extrem de controversat, Mihai Stancu a fost intre 1995 si 2004 adjunctul .

Cel mai mare bacsis pe care l-a primit un roman in Anglia. A livrat pizza si a avut o mare surpriza

Surpriza uriasa care i-a lasat o amintire impresionanta unui roman plecat in Anglia. A livrat pizza unor tineri care i-au facut o bucurie imensa fara sa-si dea seama. De ce a avut parte Ovidiu? Ovidiu le-a livrat pizza, ei i-au schimbat viata Doi tineri vloggeri cunoscuti in Marea Britanie au lansat o provocare pentru cel .

Plecare soc din TV. Pandele a ramas fara cel mai important om. Ce s-a intamplat

La inceputul lunii martie, in sedinta CNA de la acea data, acorda licenta locala de emisie postului de televizune Metropola TV, post detinut de Primaria orasului Voluntari, prin principalii actionari, Consiliul Local Voluntari si echipa de fotbal FC Voluntari. Alexandru Cautis, al nici o zi de emisie, pleaca de la conducerea postului TV Astazi ar .

Cine e Andra Maftei, cel mai tanar candidat la alegerile locale 2020

Partidul Puterii Umaniste social- liberal) propune pentru postul de primar al comunei Sacosu Turcesc din judetul Timis pe cel mai tanar candidat de la aceste alegeri locale.

Cine e Andra Maftei, cel mai tanar candidat la alegerile locale 2020

Partidul Puterii Umaniste social- liberal) propune pentru postul de primar al comunei Sacosu Turcesc din judetul Timis pe cel mai tanar candidat de la aceste alegeri locale.

Cati bani castiga Andra in fiecare luna. Este cel mai bine platita din Romania

Cine isi doreste sa o aiba pe Andra la vreun eveniment important, trebuie sa stie cati bani ar trebui sa scoata din buzunar pentru ca artosta sa cante un minut. Cati bani castiga Andra in fiecare luna Andra Maruta ocupa un loc in topul preferintelor romanilor. Frumoasa artista a reusit insa sa stranga o reala .

Greve la nivel national in Belarus si studio gol la televiziunea de stat. La cel mai greu moment din ultimul sfert de secol, Aleksandr Lukasenko a fost protagonistul unor imagini asemanatoare cu cele de la Bucuresti, din decembrie `89

Aleksandr Lukasenko se regaseste in cel mai greu moment din cei circa 26 de ani petrecuti la putere. Desi autoritatile l-au anuntat drept castigatorul en-fafare al alegerilor prezidentiale din 9 august, o pa.

Amendamente pentru pensii si alocatii. Cel mai controversat proiect de rectificare bugetara ajunge la CES

Cel mai controversat proiect de rectificare bugetara din istoria Romaniei ajunge pe masa Consiliului Economic si Social. Este singura rectificare din istoria Romaniei care a stat in dezbatere publica doar o zi. Ministerul de Finante a publicat pe pagina sa proiectul rectificarii joi seara, iar acesta a fost aprobat vineri, in sedinta de Guvern.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )