Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cel mai mare bacsis pe care l-a primit un roman in Anglia. A livrat pizza si a avut o mare surpriza

Playtech Playtech,
Cel mai mare bacsis pe care l-a primit un roman in Anglia. A livrat pizza si a avut o mare surpriza

Surpriza uriasa care i-a lasat o amintire impresionanta unui roman plecat in Anglia. A livrat pizza unor tineri care i-au facut o bucurie imensa fara sa-si dea seama. De ce a avut parte Ovidiu? Ovidiu le-a livrat pizza, ei i-au schimbat viata Doi tineri vloggeri cunoscuti in Marea Britanie au lansat o provocare pentru cel . continuă pe Playtech

Fratii Dedeman dau o noua lovitura de proportii. Cel mai mare magazin din Bucuresti

Fratii Dragos si Adrian Paval, care detin Dedeman, bifeaza o noua lovitura: extinderea celui mai vechi magazin din Bucuresti al companiei, pe un teren de 2,9 hectare cumparat cu 3 milioane de euro de la CELPI. Dedeman vrea sa extinda cel mai vechi magazin din Bucuresti Dedeman a cumparat un teren de 2,9 hectare in .

Cel mai mare sindicat auto din Germania cere scurtarea saptamanii de lucru la 4 zile. Se incearca prevenirea concedierilor in masa

Discutiile despre scurtarea programului de lucru sunt vechi in Germania. Acum, cel mai mare sindicat din Germania, IG Metall, a propus scurtarea saptamanii de lucru la patru zile, ca posibila solutie la.

Medic roman din Marea Britanie: Nivelul la care s-a ajuns in Romania cu discutiile despre COVID, foarte greu de suportat. Parerile medicale sunt spurcate in cel mai murdar mod de oameni care nu au legatura cu medicina

Nivelul la care s-a ajuns in Romania cu discutiile despre COVID este unul interesant, in sensul de penibil, adica provoaca stari extrem de neplacute, cu efect nedorit, foarte greu de suportat, afirma Tudor Toma, medic pneumolog roman stabilit in Marea Britanie. El subliniaza ca in tara noastra parerile medicale sunt ori non existente, ori sunt spurcate in cel mai murdar mod posibil de oameni care nu au nicio legatura cu medicina si care uita ca injurand in public nu fac decat sa se eticheteze pe sine.

Monica Anisie l-a demis din functie pe cel mai celebru cercetator roman

Controversatul ministru al Educatiei, Monica Anisie, a provocat, vineri seara, un nou scandal, hotarand sa il demita din functie pe cel mai titrat cercetator roman, parintele Laserului de la Magurele, Nicolae Zamfir. Acesta conducea, din 2004, din functia de director, Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara Horia Hulubei. Demiterea lui a fost anuntata de Edupedu, care a scris de asemenea ca Anisie l-a numit in functia de director pe sindicalistul Nicolae Marginean, care a purtat in ultima luna o campanie virulenta impotriva lui Zamfir, scrie Digi24.

Dumitru (Raiffeisen Bank): Ne asteptam la un deficit bugetar mai mare decat tinta pe care si-a asumat-o Guvernul

Deficitul bugetar va fi mai mare decat tinta pe care si-a asumat-o Guvernul, de 8,6% din PIB, a declarat, vineri, pentru Agerpres, economistul sef al Raiffeisen Bank si fost presedinte al Consiliului Fiscal, Ionut Dumitru, mentionand ca va reevalua estimarea la 9,5%. Guvernul si-a bazat proiectia de venituri bugetare pe o contractie economica de -3,8%, care ramane in continuare optimista. Noi avem o estimare de -5%, ceea ce inseamna ca pe venituri probabil ca Guvernul este optimist, iar pe cheltuieli as spune ca este, de asemenea, optimist. Probabil ca si cheltuielile vor fi mai mari. Si prin urmare ne asteptam la un deficit mai mare decat tinta pe care si-a asumat-o, de 8,6%. Noi vom reevalua estimarea de deficit bugetar, dar cel mai probabil noua noastra estimare va fi undeva in jur de 9,5%, a spus Ionut Dumitru.

Ionut Dumitru: Deficitul bugetar va fi mai mare decat cel asumat de Guvern, de 8,6% din PIB

Deficitul bugetar va fi mai mare decat tinta pe care si-a asumat-o Guvernul, de 8,6% din PIB, a declarat, vineri, pentru Agerpres, economistul sef al Raiffeisen Bank si fost presedinte al Consiliului Fiscal, Ionut Dumitru, mentionand ca va reevalua estimarea la 9,5%.

Cel mai scump accident din lume. Totalul pagubelor, peste 3,5 milioane de euro

Zilele trecute undeva in Alpii elvetieni a avut loc cel mai scump accident din lume, mai exact in valoare de 3 milioane de lire sterline. Masinile implicate, tineti-va bine, au fost trei bolizi de lux, pe care le poti achizitiona doar daca mamica si taticu au cateva zeci de milioane puse de-o parte doar pentru .

STUDIU: Romania are cea mai mare rata a deceselor standardizate pentru boli tratabile din UE. Cum puteau fi evitate

Conform unui studiu Eurostat, Romania are cea mai mare rata de decese din Uniunea Europeana, care puteau fi evitate. Romania, cea mai mare rata de deces standardizata pentru boli tratabile din.

Charlie Chaplin si-a maltratat sotiile si si-a abandonat copiii: Cel mai sadic om pe care l-am intalnit

Celebrul Charlie Chaplin nu este chiar mieluselul pe care il stim de la televizor. in viata reala, actorul a facut dragoste cu peste 2000 de femei, a avut 4 sotii pe care le-a maltratat si si-a abandonat unii dintre copii. Charlie Chaplin si-a abuzat sotiile si si-a abandonat copiii: Cel mai sadic om pe care .

Tragedie pentru Giovanni Becali. A murit cel mai bun prieten. Cat de cunoscut era in Romania

Doliu pentru Giovanni Becali! Cel mai bun prieten al sau a murit de coronavirus. Este vorba despre Mihai Stancu, director al Directiei Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor. Giovanni Becali, in doliu dupa ce i-a murit cel mai bun prieten Personaj extrem de controversat, Mihai Stancu a fost intre 1995 si 2004 adjunctul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )