Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cel mai scump accident din lume. Totalul pagubelor, peste 3,5 milioane de euro

Playtech Playtech,
Cel mai scump accident din lume. Totalul pagubelor, peste 3,5 milioane de euro

Zilele trecute undeva in Alpii elvetieni a avut loc cel mai scump accident din lume, mai exact in valoare de 3 milioane de lire sterline. Masinile implicate, tineti-va bine, au fost trei bolizi de lux, pe care le poti achizitiona doar daca mamica si taticu au cateva zeci de milioane puse de-o parte doar pentru . continuă pe Playtech

Care sunt cele mai proaste masini din lume. Cum se situeaza automobilele Dacia

Cele mai fiabile si cele mai proaste masini, in anul 2020. Modelele Dacia au avut rezultate surprinzatoare. Clubul ADAC a publicat statisticile. Cele mai proaste masini din lume, potrivit ADAC. Dacia a impresionat Clubul german ADAC, asociatie a automobilistilor renumita pentru implicarea in testarea si protejarea drepturilor proprietarilor de masini, a publicat statisticile pentru acest .

Cea mai nociva leguma din lume e preferata romanilor. O folosesc in toate retetele. Atentie mare la consum

Desi legumele si fructele sunt stiute ca fiind extrem de sanatoase, aceste calitati nu se regasesc deloc in una dintre ele. Care este cea mai nociva si este si pe placul tuturor romanilor? Atentie la consumul sau exagerat! Care este cea mai nociva leguma? E intre preferintele romanilor Romanii se pare ca se indragostesc numai .

Fratii Dedeman dau o noua lovitura de proportii. Cel mai mare magazin din Bucuresti

Fratii Dragos si Adrian Paval, care detin Dedeman, bifeaza o noua lovitura: extinderea celui mai vechi magazin din Bucuresti al companiei, pe un teren de 2,9 hectare cumparat cu 3 milioane de euro de la CELPI. Dedeman vrea sa extinda cel mai vechi magazin din Bucuresti Dedeman a cumparat un teren de 2,9 hectare in .

Cati bani castiga Andra in fiecare luna. Este cel mai bine platita din Romania

Cine isi doreste sa o aiba pe Andra la vreun eveniment important, trebuie sa stie cati bani ar trebui sa scoata din buzunar pentru ca artosta sa cante un minut. Cati bani castiga Andra in fiecare luna Andra Maruta ocupa un loc in topul preferintelor romanilor. Frumoasa artista a reusit insa sa stranga o reala .

Greve la nivel national in Belarus si studio gol la televiziunea de stat. La cel mai greu moment din ultimul sfert de secol, Aleksandr Lukasenko a fost protagonistul unor imagini asemanatoare cu cele de la Bucuresti, din decembrie `89

Aleksandr Lukasenko se regaseste in cel mai greu moment din cei circa 26 de ani petrecuti la putere. Desi autoritatile l-au anuntat drept castigatorul en-fafare al alegerilor prezidentiale din 9 august, o pa.

IULIAN DUMITRESCU, PRESEDINTELE PNL PRAHOVA: Vrem sa devirusam judetul de PSD, sa fie cel mai modern judet din Romania

Presedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a declarat, astazi, dupa depunerea candidaturii pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean CJ), ca tinta aliantei PNL-USR-PLUS este devirusarea judetului de PSD si transformarea Prahovei in cel mai modern judet al tarii.

Cel mai mare sindicat auto din Germania cere scurtarea saptamanii de lucru la 4 zile. Se incearca prevenirea concedierilor in masa

Discutiile despre scurtarea programului de lucru sunt vechi in Germania. Acum, cel mai mare sindicat din Germania, IG Metall, a propus scurtarea saptamanii de lucru la patru zile, ca posibila solutie la.

Tragedie pentru Giovanni Becali. A murit cel mai bun prieten. Cat de cunoscut era in Romania

Doliu pentru Giovanni Becali! Cel mai bun prieten al sau a murit de coronavirus. Este vorba despre Mihai Stancu, director al Directiei Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor. Giovanni Becali, in doliu dupa ce i-a murit cel mai bun prieten Personaj extrem de controversat, Mihai Stancu a fost intre 1995 si 2004 adjunctul .

Cel mai mare bacsis pe care l-a primit un roman in Anglia. A livrat pizza si a avut o mare surpriza

Surpriza uriasa care i-a lasat o amintire impresionanta unui roman plecat in Anglia. A livrat pizza unor tineri care i-au facut o bucurie imensa fara sa-si dea seama. De ce a avut parte Ovidiu? Ovidiu le-a livrat pizza, ei i-au schimbat viata Doi tineri vloggeri cunoscuti in Marea Britanie au lansat o provocare pentru cel .

Plecare soc din TV. Pandele a ramas fara cel mai important om. Ce s-a intamplat

La inceputul lunii martie, in sedinta CNA de la acea data, acorda licenta locala de emisie postului de televizune Metropola TV, post detinut de Primaria orasului Voluntari, prin principalii actionari, Consiliul Local Voluntari si echipa de fotbal FC Voluntari. Alexandru Cautis, al nici o zi de emisie, pleaca de la conducerea postului TV Astazi ar .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )