Libnet.ro
UNICEF

10:15

Femeia cu cele mai mari buze din lume. Andrea Ivanova e din Bulgaria si are doar 22 de ani

Adevărul Adevărul,
Femeia cu cele mai mari buze din lume. Andrea Ivanova e din Bulgaria si are doar 22 de ani

Are cele mai mari buze din lume si se mandreste cu ele! Andrea Ivanova nu s-a nascut asa, ci a mers la medicul estetician de zeci de ori! Are doar 22 de ani si chipul ei a trecut printr-o multime de transformari!. continuă pe Adevărul

Ea e femeia cu cei mai mari pometi din lume! Cum arata Anastasia Pokreshchuk inainte de operatiile estetice

Are cei mai mari pometi din lume pe care i-a obtinut cu ajutorul interventiilor estetice! Anastasia Pokreshchuk, un model originar din Ucraina, e indragostita de felul cum arata! Ce fel arata la 30 de ani!.

Cele mai mari dosare de coruptie de dupa 1990. 5 cazuri in care statul roman a pierdut enorm

Coruptia in Romania a fost si inca este una dintre cele mai mari probleme din ultimii 30 de ani. Din cauza Europei suntem la coada Europei la mai multe capitole. Nu avem destule spitale, autostrazi si infrastructura necesara. Timp de mai multi ani, politicienii romani au condus aceasta tara doar in scopuri egoiste, cu gandul .

Serban Bubenek: inRomania nu avem un staff tehnic al spitalelor, avem niste electricieni, cel mai prost platiti din lume

Presedintele Societatii Romane de Anestezie Terapie-Intensiva, Serban Bubenek, a precizat, intr-o dezbaterepe Facebook de Colegiul Medicilor din Romania CMR),ca inRomania nu avem un staff.

Wall Street revine dupa cea mai proasta saptamana din octombrie

Bursa din New York a crescut luni, dupa ce saptamana trecuta a trecut printr-o febra speculativa, piata suferind cele mai mari pierderi saptamanale din octombrie, potrivit AFP.

Blestemul de a fi cel mai frumos baiat din lume. Drama actorului care a primit acest titlu in adolescenta

Bjorn Andresen era un adolescent de 15 ani cand a cunoscut faima cu rolul lui Tadzio din celebra pelicula Moarte la Venetia, regizata de Luchino Visconti. La Cannes, in 1971, regizorul, homosexual declarat, l-a proclamat pe Andresen cel mai frumos baiat din lume. Iar asta aproape i-a distrus viata.

Horoscop. Cele mai mincinoase femei in functie de zodie. Asa le recunosti

Care sunt cele mai mincinoase femei din zodiac si cum te poti feri de ele doar cunoscandu-le zodia? Vom afla impreuna, in randurile ce urmeaza. Cele mai mincinoase femei din horoscop Horoscopul ne dezvaluie multe dintre secretele nativilor. Astfel ca, doar cunoscand zodia unei persoane putem afla ce fel de personalitate are respectiva sau cat .

Dr. Steven Quay, unul dintre cei mai bine cotati cercetatori din lume: 99,8% sanse ca SARS-COV-2 sa fie produs intr-un laborator - STUDIU (VIDEO)

Dr. Steven Quay, unul dintre cei mai cunoscuti si bine cotati oameni de stiinta din lume, a realizat o cercetare amanuntita despre SARS-COV-2, virusul care ar proveni din natura, cel mai probabil de la o.

Horoscop 2021. Cele mai puternice zodii, nu ai ce sa faci in fata lor

Horoscop 2021. Care sunt cele mai puternice zodii si care sunt atuurile lor in fata altor nativi. Specialistii in astrologie au dat verdictul. Crezi ca te afli printre ele? Cele mai puternice zodii sunt Taurii, Leii, Scorpionii, Sagetatorii si Capricornii. Iata de ce! Taur Taurii au rabdare, spirit practic, devotament si responsabilitate. Aceste calitati ii .

Top 5 cele mai bune filme de comedie din toate timpurile

In topul cautarilor pe internet se regaseste consant cele mai bune filme de comedie din toate timpurile. Acestea nu se demodeaza niciodata, asa oamenii cauta filme de comedie vechi si noi pentru a se.

Gheorghe Hagi, top 3 cele mai frumoase goluri. Cum a reusit sa marcheze de la mijlocul terenului. VIDEO

Gheorghe Hagi implineste varsta de 55 de ani, vineri, iar numele sau inca se confunda cu cele mai frumoase prestatii ale selectionatei nationale de fotbal. Totusi, desi a fost protagonistul unor reusite de.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )