Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ea e femeia cu cei mai mari pometi din lume! Cum arata Anastasia Pokreshchuk inainte de operatiile estetice

Adevărul Adevărul,
Ea e femeia cu cei mai mari pometi din lume! Cum arata Anastasia Pokreshchuk inainte de operatiile estetice

Are cei mai mari pometi din lume pe care i-a obtinut cu ajutorul interventiilor estetice! Anastasia Pokreshchuk, un model originar din Ucraina, e indragostita de felul cum arata! Ce fel arata la 30 de ani!. continuă pe Adevărul

Peisaje de basm pe culmile Macinului. Salbaticiile naturii, surprinse in cei mai vechi munti din Romania

Fotografii au surprins salbaticii ale naturii in mediul lor natural, pe crestele Muntilor Macin, in cei mai vechi munti din Romania.

Cele mai mari dosare de coruptie de dupa 1990. 5 cazuri in care statul roman a pierdut enorm

Coruptia in Romania a fost si inca este una dintre cele mai mari probleme din ultimii 30 de ani. Din cauza Europei suntem la coada Europei la mai multe capitole. Nu avem destule spitale, autostrazi si infrastructura necesara. Timp de mai multi ani, politicienii romani au condus aceasta tara doar in scopuri egoiste, cu gandul .

Dr. Steven Quay, unul dintre cei mai bine cotati cercetatori din lume: 99,8% sanse ca SARS-COV-2 sa fie produs intr-un laborator - STUDIU (VIDEO)

Dr. Steven Quay, unul dintre cei mai cunoscuti si bine cotati oameni de stiinta din lume, a realizat o cercetare amanuntita despre SARS-COV-2, virusul care ar proveni din natura, cel mai probabil de la o.

Peleti combustibilii cei mai accesibili de pe piata

Vorbim despre peleti ca fiind combustibilii cei mai accesibili de pe piata! Aducem in discutie peletii, deoarece, in prezent, nu doar persoanele care locuiesc la tara opteaza pentru ei, ci si persoanele din mediul urban care au optat pentru un semineu elegant in sufragerie, care functioneaza pe baza de combustibil din lemn.

Presa internationala, la picioarele Simonei Halep. Reactiile de ultim moment din lume

Presa intenationala a remarcat debutul lui Halep la turneul WTA Gippsland Trophy de la Melbourne. Reactii dupa victoria convingatoare. Defensiva divina a lui Halep a atras atentia presei internationale dupa debutul oficial in noul sezon Simona Halep a revenit cu dreptul intr-un meci oficial, la patru luni distanta de pauza luata in octombrie 2020. Romanca .

ANAF a actualizat ghidul pentru cei care obtin venituri din arendarea bunurilor agricole din patrimoniul personal

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a actualizat ghidul pentru cei care obtin venituri din arendarea bunurilor agricole din patrimoniul personal. Conform Fiscului, aceasta categorie de contribuabili poate gasi informatii deosebit de utile privind obligatiile fiscale referitoare la declararea, impozitarea si plata contributiilor datorate pentru veniturile obtinute din arendarea bunurilor agricole aflate in patrimoniul personal.

Economia Rusiei a inregistrat in 2020 cea mai grava contractie din ultimii 11 ani

Produsul Intern Brut al Rusiei a inregistrat anul trecut o contractie de 3,1% in contextul pandemiei de coronavirus, acesta fiind cel mai grav declin din ultimii 11 ani, conform unei estimari preliminare publicate luni de Institutul National de Statistica Rosstat), transmite Reuters. Economia SUA a avut cel mai rau an din 1946 incoace.

Economia Rusiei a inregistrat in 2020 cea mai grava contractie din ultimii 11 ani

Produsul Intern Brut al Rusiei a inregistrat anul trecut o contractie de 3,1% in contextul pandemiei de coronavirus, acesta fiind cel mai grav declin din ultimii 11 ani, conform unei estimari preliminare publicate luni de Institutul National de Statistica Rosstat), transmite Reuters si Agerpres.

Coduri galbene de ninsori, vant si polei in mai multe regiuni din tara. Cum va fi vremea in Bucuresti

Meteorologii au emis duminica oua coduri galbene de ninsori, vint si polei, valabile pana luni, 1 februarie. Astfel, in intervalul 31 ianuarie, ora 16:00 01 februarie, ora 12:00, vor avea loc precipitatii moderate cantitativ, polei si intensificari ale vantului in mai multe regiuni din tara.

Horoscop 2021. Cele mai norocoase zile din an pentru zodii. Data ideala pentru a te casatori

Expertii in numerologie spun ca ea poate prezice care sunt zilele nefaste, dar si cele mai norocoase dintr-un an. Numerologia nu se este insa despre zodii, ci se bazeaza pe matematica. Horoscop 2021. Cele mai norocoase zile din an pentru zodii Astfel, cifrele de la 1 la 9 pot da informatii despre personalitate, scopuri etc.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2525 seconds )