Libnet.ro
UNICEF

12:00

Care este cerinta lui Erdogan in legatura cu Turkish Airlines

România Liberă România Liberă,
Care este cerinta lui Erdogan in legatura cu Turkish Airlines

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a solicitat autoritatilor romane permisiunea ca operatorul aerian Turkish Airlines sa opereze un al patrulea zbor zilnic intre Romania si Turcia, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Erdogan cere permisiunea ca Turkish Airlines sa opereze al patrulea zbor zilnic spre Romania

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a solicitat autoritatilor romane permisiunea ca operatorul aerian Turkish Airlines sa opereze un al patrulea zbor zilnic intre Romania si Turcia, el amintind in acest context ca in Romania lucreaza peste 10. 000 de firme ale investitorilor turci, scrie Mediafax.

Un avion al companiei Turkish Airlines a fost intors din drum din cauza unui bagaj suspect

Un avion al companiei Turkish Airlines, care facea legatura intre Istanbul si Lisabona, a fost nevoit sa se intoarca pe aeroport, la scurt timp dupa plecare, din cauza unui bagaj suspect, starea de urgenta fiind.

Alerta cu bomba la bordul unui avion al companiei Turkish Airlines: Aeronava a aterizat de urgenta pe aeroportul din Casablanca

Alerta cu bomba la bordul unui avion apartinand companiei Turkish Airlines. Avionul Boeing 777 care facea legatura intre Istanbul Turcia) si Sao Paolo Brazilia), a fost nevoit sa aterizeze de urgenta la.

Alerta cu BOMBA la bordul unui avion Turkish Airlines

Un avion de pasageri al companiei Turkish Airlines, care zbura spre Lisabona, a fost nevoit sa revina pe aeroportul din Istanbul, dupa o amenintare cu bomba, transmite TASS, citand presa centrala din.

Alerta cu bomba de la bordul unui avion Turkish Airlines, falsa

Alerta cu bomba de la bordul avionului Boeing-777 al companiei Turkish Airlines s-a dovedit a fi falsa. Avionul care efectueaza luni cursa Istanbul - Sao Paulo si a fost constrans sa aterizeze pe aeroportul din.

Un avion Turkish Airlines, suspectat ca are o bomba la bord, a aterizat in siguranta in Maroc

Avionul companiei Turkish Airlines care a decretat starea de urgenta din cauza unei presupuse bombe a aterizat in siguranta in Maroc, relateaza ziarul Hurriyet.

Avionul Turkish Airlines a aterizat in siguranta in Maroc

ACTUALIZARE 16:05 Avionul companiei Turkish Airlines care a decretat starea de urgenta din cauza unei presupuse bombe a aterizat in siguranta in Maroc, relateaza ziarul Hurriyet.

Un avion al companiei Turkish Airlines a fost redirectionat spre Istanbul

Un avion al companiei Turkish Airlines cu destinatia Lisabona a fost redirectionat, azi, spre Istanbul, dupa ce la bord a fost gasit un bagaj neinsotit, a anuntat o purtatoare de cuvant a companiei aeriene, potrivit agentiei de presa Reuters.

Un avion Turkish Airlines a aterizat de urgenta la Casablanca, dupa o alerta cu bomba

Un avion al companiei turce Turkish Airlines a aterizat de urgenta luni la Casablanca, in Maroc, dupa o alerta cu bomba in timpul zborului intre Istanbul si Sao Paulo, scrie presa turca, citata de AFP.

Un avion al Turkish Airlines a aterizat de urgenta dupa o amenintare cu bomba

Un avion de pasageri, apartinand companiei Turkish Airlines, cu destinatia Sao Paulo, a fost nevoit sa fie deviat spre Casablanca Maroc), dupa ce echipajul anuntase o posibila prezenta a unei bombe la bord, a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )