Libnet.ro
UNICEF

06:15

Care este, de fapt, semnificatia zilei Sfantului Ioan Botezatorul

Playtech Playtech,
Care este, de fapt, semnificatia zilei Sfantului Ioan Botezatorul

DupaBoboteaza, in ziua de 7 ianuarie se sarbatoreste Sfantul Ioan Botezatorul. Sfantul Ioan este considerat cel mai important proroc si cel care face legatura dintre Vechiul si Noul Testament. Ioan este ultimul proroc al Vechiului Testament si este mentionat in cartile sfinte ca fiind cel care a avut rolul de a pregati oamenii pentru primirea Fiului lui . continuă pe Playtech

6 traditii de respectat cu sfintenie de ziua Sfantului Ioan Botezatorul. iti aduc sanatate tot anul

Traditii si obiceiuri de Sfantul Ion. Ziua Sfantului Ioan Botezatorul reprezinta incheierea oficiala a Sarbatorilor de Iarna deschise la Sfantul Nicolae, pe 6 decembrie. Daca respecti aceste 6 traditii de ziua Sfantului Ioan Botezatorul vei avea noroc tot anul Traditia populara spune ca cine nu este vesel in aceasta zi va avea parte de probleme .

Viata incredibila a Sfantului Ioan Botezatorul. Cate sarbatori ii dedica anual Biserica crestina

Una dintre cele mai mari sarbatori crestine este, pe 7 ianuarie, praznuirea Soborului Sfantului Ioan Botezatorul, cel care l-a botezat pe Iisus Hristos, zi in care peste 2 milioane de romani isi sarbatoresc onomastica.

Cea mai puternica rugaciune catre Ioan Botezatorul

Soborul Sfantului Proroc Ioan Botezatorul si inaintemergatorul Domnului are loc a doua zi dupa Boboteaza, la data de7 ianuarie. Rugaciune puternica catre Ioan Botezatorul Maine, 7 ianuarie, se praznuieste sfantul Ioan Botezatorul, astfel ca se spune o rugaciune specifica pentru acesta. De asemenea, astazi enoriasii respecta cu strictete traditiile si obiceiurile ramase de la bunici .

Traditii, obiceiuri si superstitii de Sfantul Ioan Botezatorul. Ce este interzis sa faci pe 7 ianuarie

Toti enoriasii asculta cu mare strictete traditiile, asa ca tin cu rigurozitate obiceiurile pe care le stiu de la bunici si parinti pentru ziua de 7 ianuarie, ziua in care este praznuit Sfantul Ioan Botezatorul. Sfantul Ioan Botezatorul este cunoscut ca fiind ultimul profet din Vechiul Testament, el facand trecerea in cel Nou. Praznicul cel .

Mesaje virtuale cu imagini de sfantul Ioan Botezatorul. Urari de la multi ani

Pe 7 ianuarie, in fiecare an, crestinii ortodocsi il sarbatoresc pe Sfantul Ioan Botezatorul. Aproximativ 2 milioane de romani cu numele de Ion, Ioan, Ioana, Ionela, Ionel si alte derivate isi serbeaza in aceasta zi onomastica si este putin probabil sa existe vreo persoana care sa nu aiba printre apropoiati vreun sarbatorit. Iata cateva idei .

Biserica Grecescu isi sarbatoreste hramul marti, de Sfantul Ioan Botezatorul

Biserica Grecescu, fosta catedrala a orasului Drobeta-Turnu Severin, va imbraca maine, 7 ianuarie, de Sfantul Ioan Botezatorul, straie de sarbatoare. Cu acest prilej, Sfanta Liturghie va fi savarsita de Preasfintitul Parinte Nicodim, Episcopul Severinului si Strehaiei, inconjurat de un sobor de preoti si diaconi.

MESAJE DE SF. IOAN. Cele mai frumoase mesaje, urari pe care poti sa le trimiti celor dragi

Crestinii praznuiesc in fiecare an, in data de 7 ianuarie, soborul Sfantului Ioan Botezatorul, sarbatoare considerata una dintre cele mai importante sarbatori din calendarul crestin. De altfel, biserica a inchinat lui Ioan sase sarbatori: zamislirea lui 23 septembrie), nasterea 24 iunie), soborul lui 7 ianuarie), taierea capului 29 august), prima si a doua aflare a capului lui 24 februarie) si a treia aflare a capului sau 25 mai).

De ce nu este bine sa speli azi, de Boboteaza. Care este, de fapt, adevarata semnificatie

Pe 6 ianuarie, de Boboteaza, preotii sfintesc apele, iar cei care se stropesc sau se imbaiaza in apa sfintita sunt feriti de rele si de boli. Totusi, daca stropirea cu agheasma este permisa, nu este bine sa te speli pe cap sau sa speli rufe. Afla de ce nu ai voie sa speli astazi! De .

Care este scopul declarat al noului sef al fortelor iraniene Quds VIDEO de la funeraliile generalului Soleimani, la care participa sute de mii de iranieni

Noul sef al fortelor iraniene Quds, Esmail Qaani, a declarat ca telul sau este expulzarea Statelor Unite din regiune, transmite Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )