Libnet.ro
UNICEF

20:00

Care este marele castigator al Festivalului de la Cannes

Antena3 Antena3,
Care este marele castigator al Festivalului de la Cannes

Filmul 'The Square' al suedezului Ruben ostlund, a castigat duminica seara trofeul Palme d'Or la cea de-a 70-a editie a Festivalului de la Cannes, a anuntat juriul prezidat de regizorul. continuă pe Antena3

Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu la o hala din Ilfov in care este depozitata arhiva

Pompierii intervin vineri seara pentru stingerea unui incendiu izbucnit intr-o hala din judetul Ilfov, in care este depozitata o arhiva, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile, care a precizat ca nu se stie inca daca sunt persoane inauntru, informeaza News. ro.

Constantin Nita, fost ministru al Energiei, condamnat la patru ani de inchisoare, intr-un dosar in care este acuzat de trafic de influenta. Decizia nu este definitiva

Fostul ministru al Energiei Constantin Nita a fost condamnat, vineri, de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie la patru ani inchisoare cu executare, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, intr-un dosar in care este acuzat de Directia Nationala Anticoruptie DNA) ca ar fi primit bani de la omul de afaceri Tiberiu Urdareanu. Decizia nu este definitiva.

Toate scolile vor fi evaluate pentru a se stabili care este starea cladirilor

Toate scolile din tara vor fi evaluate de urgenta pentru a se stabili care este starea cladirilor, a anuntat ministrul Educatiei.

Cannes 2017: Filmul The Square, de Ruben Ostlund, a castigat trofeul Palme dOr

Lungmetrajul The Square, de cineastul suedez Ruben Ostlund, a castigat trofeul Palme dOr, la cea de-a 70-a editie a Festivalului de Film de la Cannes.

Cutremure false in Romania inregistrate de seismografe. Care este cauza

Aglomeratia urbana si in special traficul afecteaza statiile seismice din toata tara. Este semnalul de alarma al specialistilor. Ei spun ca nebunia de pe sosele dar si constructiile haotice au dus la.

Care este cel mai bun film cu James Bond? Clasamentul de la ingrozitor la genial al celor 24 de filme cu celebrul 007

53 de ani de existenta, 24 de filme, 6 actori- cam asa poate fi rezumata istoria celebrului detectiv James Bond. O istorie care a facut in numeroase randuri fanii sa fie cuprinsi de entuziasm si sa.

Recep Erdogan a interzis folosirea cuvantului Arena in denumirea stadioanelor din Turica. Care este explicatia liderului turc

Recep Erdogan, presedintele Turciei, a facut vineri un anunt la care nu se astepta nimeni, cu atat mai putin managerii cluburilor de fotbal. Erdogan a interzis cuvantul Arena din denumirea tuturor.

Sa-mi fie rusine. Emisiunea Starea Natiei a fost intrerupta de Digi24. Care este reactia lui Dragos Patraru

Digi24 i-a intrerupt emisiunea lui Dragos Patraru. Acesta lucru nu s-a intamplat, insa, ca o consecinta a dezvaluirilor facute de jurunalist despre postul la care lucreaza, ci ca urmare a .

Tatal Elenei Gheorghe se ROAGA pentru Denisa Manelista! Parintele Gheorghe Gheorghe DEZVALUIE care este cea mai puternica SLUJBA

In aceste momente, toate rugaciunele sunt indreptate catre Denisa Manelista. Starea de sanatate a vedetei este una fragila, iar medicii sunt rezervati in ceea ce privesc sansele ei de a se face.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )