Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cannes 2017: Filmul The Square, de Ruben Ostlund, a castigat trofeul Palme dOr

Adevărul Adevărul,
Cannes 2017: Filmul The Square, de Ruben Ostlund, a castigat trofeul Palme dOr

Lungmetrajul The Square, de cineastul suedez Ruben Ostlund, a castigat trofeul Palme dOr, la cea de-a 70-a editie a Festivalului de Film de la Cannes. continuă pe Adevărul

Cannes 2017: Filmul suedez The Square, regizat de Ryben Ostlund, castigatorul premiului Palme dOr. Vezi lista completa a castigatorilor

Filmul suedez The Square, regizat de Ryben Ostlund, a obtinut premiul Palme d'Orla Festivalul de Film de la Cannes. Pelicula vorbeste despre ipocriziile oamenilor si isi.

The Square de Ruben stlund castiga la Palme d'or

Surprinzator, The Square de Ruben ostlund a castigat in aceasta seara trofeul festivalului, la Palme d'or, din partea juriului prezidat de de Pedro Almodovar. 120 battements par coeur de Robin Campillo a primit Grand Prix, iar Loveless de Andrei Zviaghintev a luat Premiul Juriului.

Un an slab pentru Cannes, un an bun pentru The Square, care castiga la Palme d'or

Juriul prezidat de Pedro Almodovar a anuntat in aceasta seara un palmares surprinzator care inchide o editie aniversara, a 70-a, ce a stralucit prin absenta unor competitori reali. Drama activista 120 battements par coeur de Robin Campillo a primit Grand Prix, iar Loveless de Andrei Zviaghintev a luat Premiul Juriului.

Cele mai bune aparitii vestimentare de la Cannes 2017

Festivalul International de Film de la Cannes este aproape de final, astfel ca cei de la TheList au intocmit clasamentul cu cele mai bune aparitii vestimentare din cadrul evenimentului. Iata cine ocupa primele pozitii.

Cannes 2017: Lista completa a castigatorilor din acest an

Festivalul de film Cannes 2017 tocmai ce s-a incheiat, iar in randurile de mai jos puteti gasi lista completa a castigatorilor care merg acasa cu trofee. Cannes 2017 a inceput in urma cu aproape doua saptamani, in data de 17 mai, editia de anul acesta fiind una aniversara. Aceasta este cea de-a 70-a editie a [].

Cannes 2017: Ce trebuie sa stii despre festivalul de film

Festivalul Cannes 2017 este in plina desfasurare, iar duminica vom afla care sunt castigatorii competitiilor, inclusiv castigatorul renumitului Palme dOr. Festivalul Cannes 2017 a debutat in acest an in data de 17 mai, iar editia actuala marcheaza un moment important. Anul acesta are loc cea de-a 70-a editie a festivalului, care a avut loc pentru [].

Cannes 2017: Lista filmelor din competitiile festivalului

Festivalul Cannes 2017 mai are foarte putin si se incheie, asa ca este indicat sa aflam care sunt filmele din competitia pentru Palme dOr si nu numai. Festivalul Cannes 2017 a debutat in data de 17 mai 2017, urmand sa se incheie maine, 28 mai. Aceasta este cea de-a saptezecea editie a festivalului, iar presedintele [].

Care este marele castigator al Festivalului de la Cannes

Filmul 'The Square' al suedezului Ruben ostlund, a castigat duminica seara trofeul Palme d'Or la cea de-a 70-a editie a Festivalului de la Cannes, a anuntat juriul prezidat de regizorul.

Cannes 2017. Ce filme sunt favorite la Palme dOr, trofeul care va fi decernat duminica seara

Cel mai recent film din competitia Festivalului de la Cannes, You were never really here, al britanicei Lynne Ramsay, s-a plasat sambata drept concurent direct pentru peliculele Faute damour Rusia) si 120 battements par minute Franta) .

Antonio Banderas si mai tanara iubita Nicole Kimpel, fermecatori la Cannes 2017: s-au sarutat, iar ea a intors privirile cu rochiile semitransparente FOTO

Actorul spaniol Antonio Banderas,in varsta de 56 de ani, si consultanta financiara de origine olandeza Nicole Kimpel, in varsta de 37 de ani, au atras toate privirile pe covorul rosu al Festivalului de Film de la Cannes prin eleganta si tandrete. Cei doi au avut o serie de aparitii fara cusur din punct de vedere vestimentar si au facut deliciul jurnalistilor sarutandu-se patimas in fata camerelor de luat vederi.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )