Libnet.ro
UNICEF

10:15

Care este orasul cu cel mai mult trafic

România Liberă România Liberă,
Care este orasul cu cel mai mult trafic

Capitala Filipinelor, Manila, este orasul cu cel mai intens trafic rutier din lume, potrivit Indicelui Global de Satisfactie a Soferilor - un studiu realizat de Waze, populara aplicatie de trafic rutier si navigatie. continuă pe România Liberă

Cum vom coloniza Marte: cel mai bun mod este si cel mai excentric

Dupaanuntul NASA de luni, tot ce stim despre Marte este ca este o planeta inghetata, ostila, dar care are apa pe suprafata. Planeta Rosie reprezinta o optiune promitatoare pentru colonizare, iar teoriile despre cum vom face asta sunt nenumarate. Elon Musk, fondatorul Tesla Motors si CEO-ul SpaceX a discutat planurile sale cu privire la viitorul nostru [] Cum vom coloniza Marte: cel mai bun mod este si cel mai excentric Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Este acesta cel mai bun executant din lume la loviturile cu mingea ovala (video GoPro)

Pentru ca tot este Campionatul Mondial de Rugby, va invitam sa vizionati imaginile video de mai jos. Un american pare sa aiba o tehnica incredibila la executiile cu piciorul intr-o minge ovala. Precizia si talentul sau sunt remarcabile. Poreclit Drujba, Lennoneste om de serviciu, dar in timpul liber straluceste la loviturile de fotbal american si ar putea fi chiar un executant excelent la rugby, un sport la care de mult ori in aceste zile am vazut ratari.

Cel mai periculos infractor roman, Ioan Clamparu, la Curtea de Apel Alba Iulia. Cap de porc vrea reluarea dosarului in care a primit 13 ani de inchisoare

Cel mai periculos infractor roman, interlopul Ioan Clamparu, condamnat la 13 ani de inchisoare pentru trafic de minori si trafic de persoane, a fost adus miercuri, 30 septembrie, la Curtea de Apel Alba Iulia unde s-a judecat o cerere a acestuia privind redeschiderea procesului in care a fost condamnat in 2011.

Prognoza meteo pe 3 luni. Cand vine prima zapada, cat de cald va fi in decembrie si unde ploua cel mai mult

Vreme capricioasa cu vant, ploi si racire accentuata. Asta ne asteapta in urmatoarele 24 de ore, semn ca toamna si-a intrat in drepturi. Pe de alta parte, prognoza pe urmatoarele 3 luni anunta o toamna blanda, cu temperaturi peste medie.

Cel mai gustos desert de sezon - galustele cu prune

Toamna este perioada din an in care putem sa ne bucuram de cel mai gustos desert de sezon - galustele cu prune. Galustele cu prune autentice sunt acelea care au gustul copilariei. Pentru reteta celor.

Centrul National al Cinematografiei despre finantarea filmelor lui Thomas Ciulei: Cel mai simplu este sa se hotarasca in instanta

Anca Mitran, directorul Centrului National al Cinematografiei CNC), a declarat pentru Mediafax, referitor la faptul ca Thomas Ciulei a acuzat atitudinea destructiva a Consiliului, ca problemele se vor rezolva cel mai simplu in instanta, precizand ca filmele tatalui acestuia, Liviu Ciulei, sunt in patrimoniul national.

Skylanders Superchargers e cel mai tare joc pentru copii si e disponibil in Romania

Skylanders SuperChargers este incepand de azi disponibil in magazinele din Romania, prin intermediul partenerilor locali Activision Publishing. Seria Skylanders este cunoscuta pentru faptul ca imbina figurine reale cu personaje virtuale pentru a creea o experienta inedita pentru copii. Anul acesta, fanii Skylanders se pot bucura pentru prima oara de vehicule care prind viata alaturi de [] Skylanders Superchargers e cel mai tare joc pentru copii si e disponibil in Romania Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai batran refugiat din Germania este un afgan in varsta de 110 ani, surd si orb

Cel mai batran refugiat din Germania are 110 ani, este surd si orb si a ajuns marti in Bavaria, dupa ce a fugit din Afganistan, relateaza cotidianul Le Figaro in editia electronica de miercuri.

Harta genetica a Europei: Romania este printre cele mai diverse tari

O harta genetica a Europei ne arata diversele origini ale romanilor din ziua de astazi. O echipa de cercetatori au creat o harta genetica a Europei pentru a identifica asemanari intre diferite tari, iar eforturile lor au produs rezultate cel putin interesante. Dupa cum scrie site-ul Brilliant Maps, aceasta arata componenta genetica a diverselor tari [] Harta genetica a Europei: Romania este printre cele mai diverse tari Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Tesla a prezentat Model X in versiunea de productie: e cel mai sigur SUV din lume si are autonomie 400 km

Tesla Motors a prezentat primul sau SUV, denumit Tesla Model X acesta fiind prezentat ca cel mai sigur SUV din lume si, pe deasupra, are si cu o autonomie de 400 km cu baterie de 90 kWh). Livrarile vor incepe in 2016, spre vara, pentru cei care isi comanda masina acum, iar cei care au fost printre primii si-au primit masinile chiar in seara lansarii oficiale, marti, 29 septembrie. Preturile pornesc de la 132. 000 dolari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )