Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este orasul cu cele mai scumpe apartamente

România Liberă România Liberă,
Care este orasul cu cele mai scumpe apartamente

Cluj-Napoca este orasul cu cele mai scumpe apartamente din Romania. Astfel, la sfarsitul lunii iulie proprietarii au cerut, in medie, cu 4. 000 de euro mai mult decat pentru locuintele din Capitala. continuă pe România Liberă

Cum au evoluat preturile apartamentelor in Craiova. Care sunt cele mai scumpe zone

Preturile pentru apartamentele din Craiova, in primele sase luni ale anului, au scazut cu 0,1% fata de anul trecut. Studiul a fost realizat Darian DRS SA, cel mai important jucator independent de pe piata de evaluari din Romania.

Cotatia petrolului este in continua scadere. De ce pretul motorinei din Romania este printre cele mai mari din UE

Cotatia petrolului este intr-o permanenta scadere de doua luni incoace, existand rare momente de stabilitate. Si pentru ca preturile la carburanti sunt puternic influentate de cotatiile barilului de titei de pe pietele internationale, romanii se asteapta, pe buna dreptate, la ieftiniri semnificative. In ultimele doua luni, au fost operate ceva reduceri de preturi in benzinarii, insa mici comparativ cu scaderile puternice la petrol. Mai mult, pretul motorinei comercializate in Romania a ajuns sa fie printre cele mai mari din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, lucru confirmat chiar de cifre oficiale ale Comisiei Europene. Vezi in text comparatii de preturi la carburanti.

Surpriza pe piata imobiliara: la Cluj-Napoca se vand locuinte mai scumpe decat in Bucuresti

Municipiului Cluj-Napoca si-a consolidat pozitia de oras cu cele mai scumpe apartamente din Romania la sfarsitul lunii iulie, arata statisticile Imobiliare.

Topul celor mai scumpe vile cu piscina disponibile spre vanzare in Romania

Imobiliare. ro a prezentat, in plin sezon estival, un clasament al celor mai scumpe vile cu piscina disponibile spre vanzare in marile orase ale tarii. Sunt cuprinse doar constructii noi, ridicate dupa anul 2000. in Capitala, cea mai scumpa proprietate din aceasta categorie costa aproape trei milioane de euro, in vreme ce cea mai scumpa oferta din Cluj-Napoca, urmatorul oras clasat, se apropie de pragul de pret de un milion de euro, iar in Timisoara, pretul solicitat pentru cea mai scumpa vila cu piscina este de 850 000 euro.

Cele mai spectaculoase aparitii ale lui Nicole Kidman la 48 de ani

Nicole Kidman este nu doar una dintre cele mai apreciate actrite de la Hollywood, ci si un veritabil style icon. Iata cele mai spectaculoase aparitii recente ale frumoasei actrite care este intotdeauna de o eleganta rara! .

Acestea sunt bancile cu cele mai mari portofolii de carduri contactless la final de semestru

Bancile cu cele mai mari portofolii de carduri contactless au cumulat peste 1,5 milioane de carduri si aproape 25. 000 de POS-uri care accepta aceasta tehnologie. Liderul pe acest segment este ING Bank, care a inceput anul trecut procesul de migrare a.

Legenda semintei de grau care a scos oamenii din Pestera Meziad, una dintre cele mai mari pesteri din tara, supranumita si Catedrala subterana

Galeriile care serpuiesc in subteranele Carpatilor sunt o sursa nesecata de noi descoperiri si legende. Un astfel de loc este pestera Meziad, din Bihor, una dintre cele mai mari si mai frumoase din tara. Comparata cu o catedrala gotica subterana, pestera pare sa fi adapostit in urma cu mii si mii de ani atat ursii cavernelor, cat si oamenii primitivi care au fost scosi la lumina de o tanara pe nume Florica.

Cele mai sanatoase uleiuri pentru gatit

Ati citit cu siguranta o multime de lucruri despre uleiurile sanatoase, stiti ce proprietati are fiecare in parte, care este cel mai savuros si cel mai sanatos. O problema apare insa la intrebarea.

Cele mai pesimiste zodii. Nativii care vad doar jumatatea goala a paharului

Cele mai pesimiste zodii. Modul in care percepem aumite situatii din viata de zi cu zi, intr-o maniera pozitiva sau negativa, poate fi influentat si de astre intr-o anumita masura. Prin urmare, cinci zodii se numara printre cele mai pesimiste, fiind si cele mai predispuse spre depresie.

Cele mai ciudate operatiuni naziste: incercarea de a-l rapi pe Papa sau propaganda bebelusului perfect arian care era evreu

Partidul nazist a fost unul dintre cele mai crude din lume, cu idei de cele mai multe ori barbare. insa, uneori, minionii lui Adolf Hitler erau de-a dreptul stupizi. De la campanii de propaganda care esuau lamentabil, pana la incercari de asasinare ridicole, nemtii din SS au intrat pe teritoriul bizarului de mult prea multe ori.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )