Libnet.ro
UNICEF

07:15

Romania are cei mai multi angajati in locuri de munca stabile din UE

Adevărul Adevărul,
Romania are cei mai multi angajati in locuri de munca stabile din UE

Romania, Marea Britanie si Cehia sunt tarile Uniunii Europene care inregistreaza stabilitate mare a locurilor de munca, potrivit institutului european de statistica. continuă pe Adevărul

Mai multi angajati ai spitalului Penitenciarului Rahova au fost arestati

Magistratii Judecatoriei Sectorului 5 au decis joi arestarea preventiva a patru angajati de la Penitenciarul Spital Rahova, acuzati de violente la adresa detinutilor si falsificare de documente. in.

Cei mai multi vizitatori ajung in tara noastra pe calea aerului

Localitatile Otopeni, Bors si Giurgiu au fost punctele de control la trecerea frontierei unde s-au inregistrat in 2017cele mai multe sosiri in Romania ale vizitatorilor straini, conform datelor prezentate de Institutul National de Statistica INS).

Tot mai multi romani singuri isi fac cadou o vacanta de Ziua indragostitilor

Tot mai multi romani singuri isi planifica o calatorie in perioada sarbatorii Valentine 's Day si aleg destinatii in care paleta activitatilor este foarte larga, de la vizite la muzee si parcuri de distractii pana la iesiri in cluburi, se arata intr-un studiu al agentiei de turism Chirstian Tour, remis Redactiei.

Quincy Jones, declaratii scandaloase: Michael Jackson a furat multe piese. The Beatles au fost cei mai prosti muzicieni din lume

Prolificul muzician si producator de muzica Quincy Jones 84 de ani), colaborator si prieten apropiat al lui Michael Jackson, a dezvaluit ca regretatul rege pop a plagiat multe dintre hit-urile sale, iar despre Paul McCartney si Ringo Starr a afirmat ca sunt cei mai slabi muzicieni din lume.

LOVITURA pentru turismul romanesc! Unul dintre cei mai importanti turoperatori germani scoate Romania din cataloage (VIDEO)

Turismul romanesc nu mai impresioneaza pe nimeni. Dertour, unul dintre marii turoperatori germani, scoate Romania din cataloage, din cauza infrastructurii proaste si a hotelurilor putine si foarte scumpe,.

Locuitorii oraselor din Bulgaria sunt cei mai amenintati de saracie din intreaga UE

Bulgaria este printre statele din Uniunea Europeana UE) a caror populatie urbana este in cel mai mare risc de saracie si excluziune sociala, in anul 2016, conform datelor prezentate de Oficiul European de Statistica Eurostat) si preluate de Dnevnik.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )