Libnet.ro
UNICEF

07:15

Care a fost cea mai grea transformare pentru Serban Copot la Te cunosc de undeva

ADPM ADPM,
Care a fost cea mai grea transformare pentru Serban Copot la Te cunosc de undeva

Serban Copot, artistul din trupa Animal X, a trecut prin multe transformari radicale in cadrul editiilor din acest an ale emisiunii Te cunosc de undeva, de la Antena 1. continuă pe ADPM

Lucian Bute, inainte de confruntarea cu DeGale: Este cea mai mare provocare de pana acum

Lucian Bute a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre meciul cu James DeGale, despre care crede ca va fi cea mai mare provocare de pana acum. In acelasi timp, Bute este increzator in fortele sale. De cealalta parte, britanicul spune ca disputa nu va dura mai mult de trei reprize, urmand sa castige prin KO.

Alina Eremia, premiata pentru cea mai rapida ascensiunea in muzica!

Alina Eremia, una dintre cele mai populare artiste ale momentului in Romania, continua sa isi surprinda milioanele de fani cu vesti minunate! .

Masajul, cea mai veche forma de terapie cunoscuta de om. Ce fel de masaj vi se potriveste in functie de afectiuni

Masajul este recomandat de specialisti pentru ca stimuleaza intregul organism. in functie de tipul de masaj ales, acesta va poate creste imunitatea, va relaxeaza si va incarca bateriile. Masajul reprezinta cea mai veche forma de terapie cunoscuta de om, iar efectele lui se vad atat fizic, cat si psihic.

A fost realizata cea mai mare tranzactie de pe piata farmaceutica. Afla detaliile

Companiile Pfizer si Allergan au ajuns la un acord de fuziune, in urma caruia va fi creat cel mai mare grup farmaceutic din lume.

VIDEO Momentele care au marcat anul 2015 - Seppi, Brown, Fognini, plus Wawrinka in cea mai buna zi pe Philippe Chatrier - Halep, surpriza neplacuta la Roland Garros si Wimbledon

Anul 2015 a adus, pe langa dominatia lui Novak Djokovic, si alte momente interesante in tenisul de camp, sezonul fiind unul plin de mari surprize, de lovituri ireale si de momente in care chiar si cei puternici au cedat. Andreas Seppi, Dustin Brown si Fabio Fognini vor ramane in mintea iubitorilor de tenis cel putin pentru un meci din acest sezon, Stanislas Wawrinka i-a refuzat lui Novak Djokovic castigarea Roland Garros-ului, singurul turneu major care ii lipseste din palmares sarbului, in timp ce Roberta Vinci i-a stopat, cel putin pentru moment, Serenei Williams drumul catre recordul de victorii in turneele de Grand Slam. Plus surprizele neplacute oferite de Simona Halep la Roland Garros si Wimbledon.

Oglinda pentru selfie te ajuta sa arati ca esti cea mai frumoasa din tara: cum functioneaza ingeniosul dispozitiv

Batul pentru selfie ar putea fi inlocuit curand cu oglinda de selfie, un produs care va permite realizarea de poze si incarcarea lor direct online. Aceasta oglinda conceputa de compania Smart Ltd permite fotografierea fara sa fie nevoie de folosirea mainilor, scrie publicatia britanica Daily Mirror.

UEFA: Cea mai buna echipa din istoria Champions League - Ronaldinho, Ibrahimovic, Zidane si Kaka, rezerve

UEFA a alcatuit un cel mai bun 11 din istoria Champions League, echipa din care nu lipsesc Messi, Ronaldo sau Xavi. Pe banca de rezerve se gasesc numai mari precum Ibrahimovic, Zidane, Kaka si Ronaldinho.

Coafurile care te imbatranesc. Hairstylistul Cristi Pascu iti spune ce nu este bine sa incerci la coafor!

Cunoscutul hairstylist Cristi Pascu este de parere ca cea mai potrivita tunsoare pentru o femeie se alege in functie de varsta si personalitate si considera ca multe doamne si domnisoare fac, de multe ori, alegeri total neinspirate, care le imbatranesc prematur.

YouTube a fost detronat. Care este cel mai popular serviciu de streaming

Din ce in ce mai multi utilizatori se orienteaza catre servicii platite, arata un studiu realizat de firma de cercetare RBC Capital Markets si publicat recent de Quartz.

REVISTA BLOGURILOR. Cine au fost cei mai slabi premieri ai Romaniei

Pe blogurile de marti, citim un top al premierilor pe care i-a avut Romania de la Revolutie pana astazi, dar si despre refuzul IGSU de a publica documentele care ar putea explica de ce s-a intamplat tragedia din Colectiv.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )