Libnet.ro
UNICEF

17:15

Care au fost cei mai destepti oameni din istorie si cine a avut un IQ mai mare de 220

Adevărul Adevărul,
Care au fost cei mai destepti oameni din istorie si cine a avut un IQ mai mare de 220

In topul celor mai destepti oameni din lume se gasesc scriitori, oameni de stiinta, matematicieni, medici, personalitati care si-au spus cuvantul in diferite domenii de activitate, lasand in urma lor o mostenire remarcabila. continuă pe Adevărul

Attila Bartis, unul dintre cei mai importanti prozatori din Ungaria, a citit la Timisoara: Cine s-a nascut in aceasta parte a lumii, nu poate pleca definitiv

Attila Bartis a fost invitat la libraria La Doua Bufnite din Timisoara, pentru o lectura publica. Scriitorul si-a lansat in toamna varianta in limba romana al volumului Sfarsitul.

Attila Bartis, unul dintre cei mai importanti prozatori din Ungaria, a citit la Timisoara: Cine s-a nascut in aceasta parte a lumii nu poate pleca definitiv

Attila Bartis a fost invitat la libraria La Doua Bufnite din Timisoara, pentru o lectura publica. Scriitorul si-a lansat in toamna varianta in limba romana al volumului Sfarsitul.

Cele mai bune filme din 2017 sunt acum disponibile intr-un rezumat

Daca ai fost curios care sunt cele mai bune filme din 2017, un critic de film cu experienta a creat un colaj in care le sintetizeaza pe toate, in opinia sa. in fiecare an suntem asaltati cu o multitudine de filme, mai mult sau mai putin bune. Unele sunt menite sa faca valuri la box [].

Un insotitor de zbor dezvaluie marile secrete. Acesta e cel mai bun loc din avion. Ai mult spatiu la picioare, o vedere spectaculoasa si esti primul servit

Un insotitor de zbor a dezvaluit mai multe secrete ale meseriei. Locurile cele mai din fata de la clasa intai au parte de cel mai amabil echipaj si de cele mai curate servicii. Locul 1A e.

Oglinda pentru starea Educatiei: Romania e tara UE cu cei mai slab pregatiti profesori, cea mai mica finantare, cei mai putini studenti si in care elevii de la sate sunt condamnati la esec

Campioana europeana la cei mai putini bani alocati educatiei, Romania isi ignora copiii din zonele rurale si de etnie roma, potrivit unui studiu al Comisiei Europene. O alta tendinta ingrijoratoare e indepartarea elevilor de facultate: abandonul scolar pentru segmentul 18-24 a crescut de la 17,3% la 18,5% in ultimii trei ani. Trendul are consecinte atat pe piata muncii cat si la nivelul cresterii economice. Alte probleme identificate de Comisia Europeana: avem profesori slab pregatiti, cresele sunt prea putine, iar lucrul cu elevii cu cerinte educationale speciale este aproape strain.

Anca Pop, alaturi de Lady Gaga si Katy Perry in topul celor mai difuzate artiste din Japonia

Anca Pop se bucura de mare succes in Japonia, tara unde a locuit si a concertat ani la rand. Artista din Romania a sustinut recent un turneu in sase orase din Tara Soarelui Rasare, in fata a peste 10. 000 de oameni, in Tokyo, Osaka, Kyoto, Nara si Kobe.

Care au fost cele mai populare cautari ale romanilor pe Google in 2017

Cele mai populare cautari ale romanilor pe Google, in 2017, au fost: rezultate bac, rezultate evaluare nationala, Stats Royale, emag Black Friday,.

Un portret al Regelui Mihai a fost ascuns mai bine de o jumatate de secol intr-o biserica din Dolj: Tabloul a fost scos la lumina abia dupa caderea regimului comunist(VIDEO)

Un portret al Regelui Mihai a fost ascuns mai bine de o jumatate de secol intr-o biserica din Dolj, pentru a nu fi distrus de comunistii. in satul doljean Salcia, executantii Partidului Comunist au.

Care sunt cele mai bune locuri in avion, ca sa ai parte de cea mai atenta servire. Dezvaluirile unui insotitor de bord

Sa astepti mult si bine sa fii servit intr-un avion nu este cea mai placuta parte a calatoriei. Un insotitor de bord spune exact care sunt cele mai bune locuri in avion, pentru a avea.

Cea mai tanara regina din lume. Este uimitor de frumoasa!

Stiai ca cea mai tanara regina din lume are doar 27 de ani? Este vorba de Jetsun Pema Wangchuck, Regina Buthanului, care se afla la tron inca de la 21 de ani si are un baietel adorabil de un an.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )