Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cea mai tanara regina din lume. Este uimitor de frumoasa!

ADPM ADPM,
Cea mai tanara regina din lume. Este uimitor de frumoasa!

Stiai ca cea mai tanara regina din lume are doar 27 de ani? Este vorba de Jetsun Pema Wangchuck, Regina Buthanului, care se afla la tron inca de la 21 de ani si are un baietel adorabil de un an. continuă pe ADPM

Andreea Mantea, Inna si Luciu, in topul celor mai sexy sani din lume! (FOTO)

S-a intocmit topul celor mai sexy sani din lume. Potrivit cenglezilor de la AskForFun, in primele 25 de super-busturi sunt si trei romance: Andreea Mantea, Inna, Mihaela Radulescu si Nicoleta.

Americanii au facut TOP 10 Cele mai sexi gemene din lume. Doua perechi de gemene celebre din Romania sunt incluse (FOTO)

Americanii au facut TOP 10 Cele mai sexi gemene din lume in care sunt incluse vedete de cinema sau mari actori de teatru ori cantareti. in top sunt si doua perechi celebre din.

TOP 10 Cele mai sexi gemene din lume. Doua perechi de gemene celebre din Romania sunt incluse (FOTO)

Americanii au facut TOP 10 Cele mai sexi gemene din lume in care sunt incluse vedete de cinema sau mari actori de teatru ori cantareti. in top sunt si doua perechi celebre din.

in ce tara sunt cele mai bune restaurante din lume? E dovedit stiintific! Unde se situeaza Romania

Turistii gurmanzi stiu acum unde pot merge pentru a gusta din delicioasele preparate locale intr-un ambient de exceptie. Cei de la Catewings au facut un top al celor mai bune destinatii pentru.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ninsoi si viscol in mai multe zone din tara

Este cod galben de ninsoi si viscol in mai multe zone din tara. De asemenea, este in vigoare si o informare meteo de la ANM pentru toata tara, in vigoare pana la ora 23:00. Meteorologii.

Imnul Romaniei a rasunat in cea mai cunoscuta sala de spectacole din lume

De Ziua Nationala a Romaniei, imnul tarii a rasunat in cea mai cunoscuta sala de spectacole din lume, la Viena. Imnul a fost intonat in cadrul unui concert organizat de Institul Cultural.

James Sawyer, expert la cea mai mare firma de consultanta in risc politic din lume: Liviu Dragnea poarta o batalie pierduta cu justitia

Expert la Eurasia Group, cea mai mare firma de consultanta in risc politic din lume, britanicul James Sawyer a acordat un interviu pentru Adevarul despre situatia politica din Romania.

Decizia Gabrielei Firea de a organiza un targ in Piata Victoriei nu este cea mai inspirata

Premierul Mihai Tudose spune ca decizia primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a organiza un targ de Craciun in Piata Victoriei nu este cea mai inspirata, el motivand ca, in primul rand, oamenii nu au pe unde sa traverseze si, in plus, este o decizie care se interpreteaza, dat fiind ca acolo au loc proteste.

Decizia Gabrielei Firea de a organiza un targ in Piata Victoriei nu este cea mai inspirata

ACTUALIZARE 12:38 Gabriela Firea, despre afirmatiile premierului: Nu comentez Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca nu vrea sa comenteze afirmatiile premierului Tudose referitoare la organizarea unui targ de sarbatori in Piata Victoriei, preferand sa isi canalizeze gandul si energia catre cinstirea eroilor si identitatea nationala, in contextul Zilei Nationale. ------------ Premierul Mihai Tudose spune ca decizia primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a organiza un targ de Craciun in Piata Victoriei nu este cea mai inspirata, el motivand ca, in primul rand, oamenii nu au pe unde sa traverseze si, in plus, este o decizie care se interpreteaza, dat fiind ca acolo au loc proteste.

Firea, dupa ce Tudose a spus ca decizia organizarii targului de Craciun in Piata Victoriei nu e cea mai inspirata: Domnul prim-ministru m-a admonestat public, e o maniera necolegiala de a-si comunica opinia

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a criticat sambata, la Antena 3, modul in care premierul Tudose a reactionat in legatura cu organizarea targului de sarbatori in Piata Victoriei, despre care a spus ca nu este cea mai inspirata decizie, considerand ca a fost o maniera incorecta si necolegiala, relateaza News. ro. Edilul a adaugat ca premierul ar trebui sa inteleaga faptul ca trebuie sa comunice direct cu colegii sai de partid, nu prin insinuari in presa. Ea a confirmat indirect si continutul unor stenograme aparute in presa continand un schimb de replici dur intre ea si premier pe tema targului de Craciun.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )