Libnet.ro
UNICEF

14:15

Care au fost cele mai cautate joburi in pandemie

Antena3 Antena3,
Care au fost cele mai cautate joburi in pandemie

Potrivit unui comunicat al BestJobs, piata muncii a trecut printr-o schimbare brusca in 2020, ca urmare a pandemiei de Covid-19, iar efectele au fost resimtite fara intarziere atat de angajatori, cat si de candidati. Cele mai cautate joburi au fost in domenii precum transport, contabilitate sau inginerie. continuă pe Antena3

Cum a ajuns celebra Iulia Albu si care au fost cele mai mari scandaluri in care a fost implicata

Iulia Albu, pe numele de fata Vochita, s-a nascut pe data de 28 iulie 1981, la Pitesti, avand varsta de 39 de ani. Este de profesie stilista si critic de moda si este o vedeta de televiziune din Romania, extrem de controversata. Iulia Albu este si unul dintre cei mai influenti fashion editori romani, cu .

Partidele din Coalitie isi negociaza functiile de prefect. Care sunt cele mai disputate

Cele trei formatiuni din Coalitia aflata la guvernare poarta, luni, o noua runda de negocieri pentru.

Care sunt cele mai confortabile si calduroase lenjerii de pat pentru iarna?

In ciuda temperaturilor scazute din sezonul de iarna, a umezelii si a lipsei de lumina naturala, oam.

Netflix a anuntat lansarile de filme pentru 2021 Cele mai asteptate titluri

Platforma Netflix, marea castigatoare a anului cinematografic 2020 marcat de pandemie, a anuntat marti lista cu lansarile sale programate pentru 2021, care contine nu mai putin de 70 de lungmetraje si numeroase vedete, relateaza AFP si Barrons, potrivit Agerpres.

ingeri din era covidiana, una dintre cele mai inedite expozitii de arta plastica in pandemie

Un renumit pictor botosanean, Liviu Soptelea a organizat una dintre cele mai inedite si autentice expozitii de arta plastica din aceasta perioada. Mai precis, acesta si-a expus trairile din era covidiana in 12 lucrari care trateaza angoasele, dramele dar si speranta oamenilor afectati de COVID-19.

EUROSTAT: Malta, Bulgaria si Romania, cele mai scazute rate ale absentelor de la munca, in T3 2020

Cele mai ridicate rate ale absentelor de la munca in trimestrul trei din 2020, inregistrate in randul statelor membre ale Uniunii Europene pentru care exista date disponibile, sunt in Suedia 16,1%), Franta 14,4%) si Austria 12,6%), iar cele mai scazute in Malta 1,5%), Bulgaria 1,9%) si Romania 2%), potrivit datelor publicate luni de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Asigurari auto in 2021 cat costa asigurarea pentru cele mai populare masini din Romania, in functie de varsta

Fiecare proprietar de autovehicul trebuie sa detina o polita RCA. Aceasta a rolul de a despagubi persoanele prejudiciate in urma unui accident provocat de masina pentru care se plateste asigurarea respectiva. Potrivit site-ului asfromania. ro, tarifele asigurarilor auto in aprilie 2020, erau cele de mai jos. in prezent preturile acestora pot suferi usoare modificari. Asigurari auto .

COVID-19: Care sunt cele 5 judetele rosii la nivel national

Ilfovul ramane lider in topul judetelor cu cele mai mari rate de infectare. Acesta este urmat de alte 4 judete, potrivit raportului GCS, din data de 11 ianuarie 2021: Timis, Bucuresti, Cluj si.

18 centre de vaccinare anti-COVID, amenajate in judetul Galati. Cele mai multe vor functiona in camine culturale si sali de sport

Au fost stabilite centrele de vaccinare anti-COVID care vor functiona in etapa a doua si a treia, in judetul Galati. Toate centrele au fost avizate temporar de Directia de Sanatate Publica Galati. Cele mai multe dintre ele au fost ameajate in camine culturale, sali de sport si sali de spectacole.

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Capitala Topul judetelor dupa noua raportare

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19 - peste 600 - au fost raportate si marti in Capitala, in timp ce Cluj deschide topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri in ultimele 24 de ore.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2808 seconds )