Libnet.ro
UNICEF

07:15

Care au fost cele mai urmarite vedete din online in prima luna de carantina: surpriza topului FOTO

Adevărul Adevărul,
Care au fost cele mai urmarite vedete din online in prima luna de carantina: surpriza topului FOTO

Starcom Media a realizat un top al celor mai urmarite conturi din social media din zona de divertisment, in martie, prima luna de carantina. continuă pe Adevărul

Cele mai puternice cutremure din ultimii 100 de ani

Un cutremur puternic s-a produs, in aceasta noapte, in zona judetului Galati, fiind resimtit in mai multe orase din estul tarii.

Peste 100 de noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus raportate in ultimele 24 de ore la Suceava Care sunt cele mai afectate zone

Peste 100 de noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus, mai exact 114, au fost raportate in ultimele 24 de ore la Suceava, care ramane judetul cel mai afectat, cu 2. 613 imbolnaviri. Un alt judet cu un numar mare de infectii este Arad, cu 508 cazuri, conform datelor transmise duminica de Grupul de Comunicare Strategica.

Digi24: Prima zi in care au fost raportate mai multe persoane vindecate decat cazuri noi de COVID-19 in Romania

Este pentru prima data cand numarul persoanelor nou infectate in Romania este mai mic decat cel al pacientilor declarati vindecati.

Cele mai folosite extensii in Google Chrome: ce le face atat de speciale

Chiar daca s-a confruntat cu probleme in ceea ce priveste credibilitatea, Google ramane una dintre cele mai apreciate platforme de cautare la nivel global, prin al sau Chrome. Are multe extensii care le usureaza munca utilizatorilor si creeaza o experienta online placuta, potrivitzdnet. com.

Cele mai frumoase muzee auto care se pot vizita virtual

Pe timpul pandemiei de coronavirus, au fost deschise publicului larg celse mai frumoase muzee auto care se pot vizita virtual. Puteti vedea AICI cele mai frumoase muzee auto, care sunt la un click.

A murit una dintre cele mai apreciate jurnaliste, care a lucrat inclusiv la Parlamentul European

Duminica 26 aprilie a fost inmormantata la Pitesti Miruna Matei, unul dintre cei mai apreciati jurnalisti din Arges, cu o experienta in mass-media si comunicare de peste 26 de ani. Miruna s-a stins din viata joi 23 aprilie in urma unei boli necrutatoare.

Cele mai amuzante glume din izolare: Stiati ca virusul asta nenorocit intra noaptea prin dulapuri si stramteaza hainele?

Romanii nu si-au pierdut simtul umorului, perioada prelungita a restrictiilor pe fondul pandemiei de coronavirus fiind o inepuizabila sursa de inspiratie.

Topul celor mai mari pierzatori din fotbal

Paolo Maldini a declarat recent intr-o videoconferinta pe Instagram ca este cel mai mare pierzator din istoria fotbalului.

Automatizarile Smart home castiga tot mai mult teren. Iluminatul inteligent si securitatea locuintei, cele mai cerute

Sistemele de automatizare destinate caselor inteligente castiga tot mai mult teren in preferintele clientilor, mai ales in contextul in care, astazi, cu totii suntem conectati la the Internet of Things si cea mai mare parte din activitatea zilnica are loc in mediul online, potrivit Hornbach, unul dintre principalii retaileri de materiale de constructii si gradinarit de pe plan local.

Profi dezminte campania falsa din online privind oferirea de alimente gratuite in timpul pandemiei

Un mesaj fals care pretinde ca magazinele Profi ofera alimente gratuite in valoare de 250 de lei pe perioada pandemiei circula in prezent pe retelele de socializare si pe WhatsApp, informeaza astazi compania.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )