Libnet.ro
UNICEF

22:15

Topul celor mai mari pierzatori din fotbal

Online Sport Online Sport,
Topul celor mai mari pierzatori din fotbal

Paolo Maldini a declarat recent intr-o videoconferinta pe Instagram ca este cel mai mare pierzator din istoria fotbalului. continuă pe Online Sport

Topul celor mai valorosi 25 de jucatori din ultimul sfert de veac

Prestigioasa revista britanica Four Four Two a realizat recent un top al celor mai buni 25 de jucatori din ultimii 25 ani.

Secretele celor mai valoroase monede din Dacia. De unde provin Kosonii de aur si argint si staterii Lysimah

In Muntii Orastiei, dar si in alte tinuturi unde dacii si-au cladit asezari, au fost descoperite de-a lungul timpului zeci de mii de monede antice din aur si argint, insa modul in care acestea au fost folosite in Antichitate a dat nastere unor controverse.

Lider PNL: Salariile in companiile Primariei Generale sunt de trei ori mai mari decat salariul mediu

Stelian Bujduveanu, liderul consilierilor PNL din Primaria Capitalei sustine ca salariile date celor din companiile infiintate de institutie sunt de pana la trei ori mai mari decat salariul mediu castigat de un angajat din Romania.

Stelian Bujduveanu (PNL): Salariile in companiile Primariei Generale sunt de trei ori mai mari decat salariul mediu

Liderul consilierilor generali ai PNL Stelian Bujduveanu sustine ca salariile in companiile Primariei Capitalei sunt de trei ori mai mari ca salariul mediu, in conditiile in care economia s-a prabusit din cauza.

Ludovi Orban raspunde celor mai importante intrebari la Antena 3

Ludovic Orban va fi fata in fata cu Sabina Iosub, vineri seara de la ora 19:00. Premierul va raspunde, la Antena 3, celor mai importante intrebari cu privire la problemele actuale.

Ludovic Orban raspunde celor mai importante intrebari la Antena 3

Ludovic Orban va fi fata in fata cu Sabina Iosub, vineri seara de la ora 19:00. Premierul va raspunde, la Antena 3, celor mai importante intrebari cu privire la problemele actuale.

Cele mai puternice cutremure din ultimii 100 de ani

Un cutremur puternic s-a produs, in aceasta noapte, in zona judetului Galati, fiind resimtit in mai multe orase din estul tarii.

Cei mai buni stangaci din istorie. Hagi nu putea lipsi din tablou

Va prezentam mai jos o imagine tip colaj cu ceea ce consideram a fi cei mai valorosi jucatori de picior stang din istoria fotbalului. Printre acestia il regasim cu bucurie si pe conationalul nostru Gheorghe Hagi, jucator prezent la cinci turnee finale cu nationala Romaniei intre 1990 si 2000.

Care au fost cele mai urmarite vedete din online in prima luna de carantina: surpriza topului FOTO

Starcom Media a realizat un top al celor mai urmarite conturi din social media din zona de divertisment, in martie, prima luna de carantina.

Coronavirusul schimba regulamentul din fotbal

FIFA intentioneaza sa permita comepetitiei din Premier League suplimentarea numarului de inlocuiri in timpul meciurilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )