Libnet.ro
UNICEF

15:15

Care au fost cele mai vandute modele auto in lume si cine este marele necunoscut din top 5

Hotnews Hotnews,
 Care au fost cele mai vandute modele auto in lume si cine este marele necunoscut din top 5

In lume s-au vandut anul trecuit aproape 85 de milioane de automobile, iar cele mai vandute modele au fost camionetele F-Series de la Ford, arata un raport al JATO. Podiumul a fost completat de Corolla si Golf, iar pe locul patru se gaseste un MPV din China numit Wuling Hongguang care si-a gasit peste 800. 000 de clienti. continuă pe Hotnews

Jeep, Jaguar si Honda au fost cele mai puternice marci din Europa anul trecut

Jaguar, Honda si Jeep au fost brandurile care au inregistrat cele mai mari cresteri anul trecut pe piata auto europeana, datorita cererii pentru crossovere, scrie Automotive News Europe .

Pretul cuprului creste din cauza problemelor de la cele mai mari mine din lume

Pretul futures al curpului a urcat ieri, pe piata londoneza, pana la cel mai ridicat nivel din anul curent, din cauza grevelor si a altor probleme care afecteaza activitatea primelor doua mari mine de cupru din lume, care risca sa reduca oferta mondiala.

Descopera care sunt cele mai razbunatoare zodii

Te-ai intrebat vreodata cum se razbuna nativii fiecarei zodii cand sunt provocati? Afla care sunt zodiile gata sa sara la atac si care mocnesc in interior o pedeapsa usoara, dar pe termen lung.

O romanca este printre cele mai apreciate stewardese in una dintre cele mai mari companii aviatice din lumii

Laura Latcu 30 de ani), o fosta angajata a Primariei din Otelul-Rosu, a ajuns stewardesa la una dintre cele mai mari companii aviatice din lume. Este vorba despre o companie fondata in 1993 care acopera China, Asia, Europa si America de Nord, cu peste 600 de rute interne si internationale, in mai mult de 90 de orase de pe glob.

Cea mai rara fotografie din lume a fost facuta in China: 500 de membri ai aceleiasi familii s-au reunit pentru a realiza arborele genealogic (FOTO)

Cea mai rara poza din lume a fost facuta in China. Peste 500 de membri ai aceleiasi familii s-au strans pentru a realiza o poza de colectie. Aceasta a fost cu ocazia Anului Nou Lunar care este.

Cele mai eficiente tratamente de lifting nonchirurgical si de slabit, ULTRAFORMER III si SCIZER, au fost lansate la Silhouette

ULTRAFORMER III si SCIZER, cele mai noi tratamente nonchirurgicale de lifting facial si de slabit au fost lansate oficial la Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette din Bucuresti.

Nicusor Dan: Am depus 125 de amendamente la proiectul bugetului de stat pentru 2017. Cele mai multe au fost respinse doar pentru ca erau sustinute de USR

Liderul Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca USR a depus 125 de amendamente la proiectul de buget pentru 2017, insa cele mai multe au fost respinse.

Cele mai rapide jafuri din istoria recenta: lovituri de proportii date in doar cateva zeci de secunde

Politistii romani s-au confruntat de-a lungul anilor cu jafuri demne de scenarii de film, in care infractorii au actionat in timp record. Tintele celor mai mai mari si mai rapide jafuri au fost, de cele mai multe ori, unitatile bancare.

Enigmele din spatele unuia din cele mai importante tezaure antice ale lumii. Ar fi apartinut unei printese daco-romane de pe teritoriul Romaniei

Tezaurul de la Pietroasele este unul dintre cele mai importante tezaure antice ale lumii. A fost descoperit in Romania si batjocorit aproape un secol, fiind spart, furat si traficat.

Enigmele din spatele unuia dintre cele mai importante tezaure antice ale lumii. Ar fi apartinut unei printese daco-romane de pe teritoriul Romaniei

Tezaurul de la Pietroasele este unul dintre cele mai importante tezaure antice ale lumii. A fost descoperit in Romania si batjocorit aproape un secol, fiind spart, furat si traficat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )