Libnet.ro
UNICEF

11:00

Care sunt cauzele incendiilor din Amazon: Seceta, politicile publice si specula cu terenurile

Hotnews Hotnews,
 Care sunt cauzele incendiilor din Amazon: Seceta, politicile publice si specula cu terenurile

Perioadele de seceta, fenomenul El Nino si politicile de control arata ca defrisarile din Padurea Amazoniana de pe teritoriul Braziliei au cunoscut cresteri si descresteri in anii recenti, spune un cercetator brazilian, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Presedintele brazilian trimite armata pentru stingerea incendiilor din Amazonia

Armata braziliana va fi trimisa pentru a ajuta la stingerea incendiilor de vegetatie din Padurea Ama.

Brazilia: Jair Bolsonaro a mobilizat armata pentru stingerea incendiilor din Padurea Amazoniana

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a anuntat sambata ca a ordonat ca armata tarii sa intervina pentru stingerea incendiilor din Padurea Amazoniana.

Cinci lucruri pe care nu le stiai despre incendiile din Amazon

Padurea tropicala Amazon arde in prezent intr-un ritm alarmant, iar incendiile din zona par a fi mai amenintatoare ca niciodata. Viteza cu care padurea tropicala arde acum este una record.

Incendiile din Amazon: cum dezinformeaza vedetele pe social media

Situatia din Amazon este una foarte delicata, iar incendiile continua sa se extinda si in momentul de fata in America de Sud. E greu sa intelegi cu adevarat absolut toate aspectele unei.

Imagini false cu incendiul din Amazon, raspandite de vedete: cine a gresit

Padurea amazoniana s-a confruntat cu incendii de proportii astronomice in ultimele saptamani, dar increderea in amploarea evenimentului scade, cand mai multe vedete folosesc fotografii false sau foarte vechi pentru a ilustra situatia dramatica. Conform Institutului National de Cercetare Spatiala din Brazilia, peste 74. 000 de incendii au fost inregistrate in acest an in padurile tarii. Valoarea .

Curs valutar BNR marti, 27 august. Care sunt cotatiile de azi

Banca Nationala a Romaniei a indicat un nou curs pentru ziua de marti, 27 august. Iata care sunt cotatiile, alaturi de variatiile pozitive si negative indicate de specialisti si care este comparatia dintre cursul precedent si cel actual. De asemenea, poti urmari si noutatile Indicelui ROBOR. Noile cifre isi vor face aparitia la orele 13.

Care sunt grasimile sanatoase si cum ne ajuta sa slabim

Un stil de viata sanatos, care ne mentine silueta armonioasa si o sanatate de fier, include miscare fizica si o alimentatie echilibrata, alcatuita din produse de calitate. Grasimile sanatoase reprezinta o parte importanta a meniului pe care este bine sa il avem zi de zi.

Ai camere de supraveghere instalate? Care sunt regulile si ce risti daca nu le respecti

Din cauza unor diverse evenimente, din ce in ce mai multi oameni aleg sa-si monteze camere video, pentru o mai buna siguranta. Din pacate, majoritatea nu stiu niste reguli pe care trebuie cu strictete sa le respecte. Ce trebuie sa faci dupa ce instalezi? Reguli si riscuri: Ai camere de supraveghere? Daca instalezi o camera .

Cati bani pot incasa echipele romanesti din grupele Europa si Champions League? Care sunt sansele lor?

Dupa ce Viitorul lui Hagi si Universitatea Craiova au fost eliminate din lupta pentru Europa League, sansele romanilor de a vedea meciuri tari in grupele competitiilor europene sunt puse pe umerii FCSB si a CFR-ului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )