Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jacques Attali, unul dintre cei mai influenti ganditori la nivel global: Sistemul va exploda, suntem pe marginea unei mari crize economice

Adevărul Adevărul,
Jacques Attali, unul dintre cei mai influenti ganditori la nivel global: Sistemul va exploda, suntem pe marginea unei mari crize economice

Economistul Jacques Attali, o voce influenta in lume, avertizeaza ca suntem pe marginea unei mari crize economice globale. continuă pe Adevărul

Sarpele, unul dintre cei mai celebri lideri ai mafiei din New York, a murit

Unul dintre cei mai celebri mafioti din New York a murit, dupa ce 33 de ani de detentie din cei 139 la care a fost condamnat. Carmine Persico, in varsta de 85 de ani, a murit din cauza unor complicatii, el fiind blonav de diabet, scrie BBC News.

A murit Carmine Sarpele Persico, unul dintre cei mai mari mafioti din lume

Fostul cap al familiei mafiote Colombo, Carmine Sarpele Persico, in varsta de 85 de ani, s-a stins din viata. Acesta se afla in detentie, unde a ispasit 33 de ani din pedeapsa de 139 de ani.

Unul dintre cei mai longevivi lideri mafioti din istorie a murit in detentie. Sarpele era condamnat la 139 de ani de inchisoare

Carmine Persico, fostul sef al unei bande criminale din New York, a murit in inchisoare, dupa ce a ispasit 33 de ani din sentinta de 139 de ani de detentie.

Jacques Attali: Un Brexit dur va provoca un soc sistemic intr-o economie mondiala deja foarte fragila / Europa occidentala se confrunta cu o proletarizare a clasei medii

Reputatul intelectual francez Jacques Attali avertizeaza ca un Brexit dur va provoca un soc sistemic intr-o economie mondiala deja foarte fragila si ca ar trebui sa ne asteptam la o mare criza economica mondiala in perioada urmatoare.

Cum a ajuns un cunoscut medic ortoped sa lase una dintre cele mai importante clinici din tara pentru un spital din Bistrita

Florian Purghel este unul dintre cei mai renumiti specialisti in ortopedie si traumatologie din tara. Nelipsit de la congrese si simpozioane internationale, profesorul s-a retras in 2014 la Bistrita, unde-si transmite know-how-ul celor mai tineri specialisti si unde a reusit sa implementeze unele interventii pentru care pana acum pacientii erau trimisi la Cluj sau Mures.

A fost batut crunt si e in stare grava: Da, din pacate este vorba de cel mai iubit concurent de la Asia Express...!

Liviu Varciu, unul dintre cei mai indragiti concurenti de la Asia Express, a trait experiente cu adevarat traumatizante in copilarie, despre care a vorbit in premiera, potrivit a1. ro. Am invatat sa.

Care sunt cei mai mari exportatori de ARMAMENT din lume si catre ce DESTINATII se duc armele lor

Statele Unite, Federatia Rusa, Franta, Germania si China au fost cei mai mari cinci exportatori de armament din lume in intervalul 2014-2018, se arata in datele publicate luni de Institutul International de.

Barbie implineste 60 de ani si ramane una dintre cele mai populare jucarii din lume

Celebra papusa Barbie implineste, sambata, 60 de ani, timp in care a starnit controverse cu proportiile nerealiste ale corpului ei, dar a si ramas una dintre cele mai populare jucarii din lume, relateaza Mediafax.

Temperaturile s-au apropiat de 26 de grade, intr-una dintre cele mai calde zile de 8 martie din istorie

Temperaturile s-au apropiat de 26 de grade in tara vineri si in mai multe locuri au depasit 25 de grade, astfel ca traim una dintre cele mai calde zile de 8 martie de cand se fac masuratori meteo. Temperaturile din Romania sunt cele mai mari din Europa in aceasta zi.

Baia cu verbina, unul dintre cele mai eficiente somnifere naturale. Cum o pregatesti

Se stie ca produsele fitoterapeutice din verbina au proprietati tonice, antibacteriene, astringente, antispasmodice, diuretice, stimulante, sudorifice, febrifuge si hepatice, dar mai putin cunoscut e faptul ca planta are si efect calmant si somnifer, mai ales daca este folosita in apa de baie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )