Libnet.ro
UNICEF

07:45

Care sunt cele mai bine platite MBA-uri din lume

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai bine platite MBA-uri din lume

Tinerii care studiaza cu precadere in facultati cu profil economic pot lua mereu in considerare sa urmeze un program de tip MBA. Un sondaj recent arata care sunt cel mai bine platiti absolventi si ce scoli au terminat, scrie Bloomberg. continuă pe Adevărul

Care sunt cel mai bine platite MBA-uri din lume

Tinerii care studiaza cu precadere in facultati cu profil economic pot lua mereu in considerare sa urmeze un program de tip MBA. Un sondaj recent arata care sunt cel mai bine platiti absolventi si ce scoli au terminat, scrie Bloomberg.

Care sunt cele mai afectate si cele mai sigure cartiere din Bucuresti in caz de cutremur

Un cutremur de 4. 6grade pe scara Richter s-a produs, miercuri,in Romania, acesta fiind cel mai mare seism inregistrat in acest an in tara noastra. in cazul unui cutremur zonele de langa Casa.

Care sunt cele mai toxice cupluri ale zodiacului

Desi au impresia ca se iubesc, exista cateva cupluri de zodii care pur si simplu nu pot fi impreuna. Rac si Leu - in timp ce nativul Rac este emotional si da totul in dragoste, nativul Leu are multe.

Care sunt cele mai fericite zodii ale anului

Unii nativi ai semnelor zodiacale pot spune ca isi vor primi rasplata de fericire in acest an. Gemeni - Daca la inceputul anului aveai toate motivele sa fii tristsi sa suferi de depresie, afla.

Cele mai fermecatoare trasaturi ale zodiilor, spuse de Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Adevaruri ascunse care sunt cele mai fermecatoare trei calitati ale fiecarei zodii. Berbec: nebunie, spontaneitate, sinceritate Taur: rafinat, spirit.

Exercitiile care ard cele mai multe calorii: saritul corzii si taekwondo, pe primele locuri

Specialistii unei clinici engleze au realizat un top al exercitiilor care ard cel mai mare numar de calorii. Plecand de la dorinta oamenilor de a scapa de kilogramele in plus intr-un mod relaxant, medicii au ales activitati care sa nu reprezinte un stres pentru cei care le practica.

VIDEO Top 5 cele mai luxoase resorturi turistice din Thailanda. Imagini fabuloase din paradisul nisipului alb

Un adevarat paradis al nisipului alb, al apelor cristaline si al peisajelor dramatice, plajele tropicale ale Thailandei sunt renumite in intreaga lume pentru frumusetea lor.

VIDEO Top 5 cele mai luxoase statiuni turistice din Thailanda. Imagini fabuloase din paradisul nisipului alb

Un adevarat paradis al nisipului alb, al apelor cristaline si al peisajelor dramatice, plajele tropicale ale Thailandei sunt renumite in intreaga lume pentru frumusetea lor.

Cele mai eficiente exercitii pentru picioare

Cauti un antrenament eficient pentru picioare si fese? Un program de exercitii pe care sa il poti face chiar la tine acasa? Dimi Butilca, antrenorul nostru personal, iti arata imediat cele mai bune.

Cele mai norocoase zodii in 2018. Totul le va merge din plin!

Astrele favorizeaza din plin trei zodii. Vor avea un an grozav din punct de vedere financiar, vor fi sanatosisi nici la capitolul dragoste n-o vor duce rau. Iata care sunt zodiile.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )