Libnet.ro
UNICEF

15:45

Care sunt cele 13 titluri nominalizate la Man Booker Prize 2018

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele 13 titluri nominalizate la Man Booker Prize 2018

Lista titlurilor nominalizate pentru Man Booker Prize, in valoare de 50. 000 de lire sterline, a fost facuta publica. Cele 13 titluri au fost alese dintre 171 de carti, de catre un juriu alcatuit din cinci personalitati culturale. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai cautate facultati de la Universitatea Bucuresti. O specializare a ajuns la concurenta si de 20 de candidati pe loc

Concurenta acerba si in acest an pentru un loc de student la Universitatea din Bucuresti! Din aproximativ 20. 000 de studenti care au incercat sa obtina unu dintre cele circa 4. 250 de locuri bugetate din cadrul.

Care sunt cele mai cautate meserii din Romania

Soferia este cea mai cautata meserie, arata cel mai recent studiu din industria HORECA. Nevoia mare de oameni in acest domeniu a fost constanta in ultimul an si jumatate, avand in vedere ca a generat,.

Procurorul Marius Iacob: La DNA exista 300 de dosare n care sunt cercetati magistrati

Marius Iacob, procuror-sef adjunct al DNA, sustine, in proiectul de management depus la Ministerul Justitiei, ca la Directia Nationala Anticoruptie sunt inregistrate aproximativ 300 de dosare in care sunt cercetati magistrati, dosare ce trebuie inainte noii sectii care va fi infiintata in cadrul Parchetului General, potrivit Agerpres.

Alerta meteo: Noi fenomene extreme lovesc in forta Romania! Care sunt zonele vizate...

Ploile torentiale au pus stapanire pe aproape toate regiunile din tara, iar vremea capricioasa nu se lasa dusa prea usor. Meteorologii anunta ca in continuare vom avea parte de averse si temperaturi.

Hidrologii au dat ALARMA! Se vor produce noi inundatii: Care sunt zonele vizate(FOTO)

Romania nu scapa de inundatii. Hidrologii au emis, vineri, o avertizare cod portocaliu de inundatii, valabila pentru noua judete, dar si una cod galben, care vizeaza bazinele hidrografice ale raurilor Tisa,.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )