Libnet.ro
UNICEF

05:30

Care sunt cele mai aberante sporuri din Romania

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai aberante sporuri din Romania

Codul Muncii a fost modificat succesiv in ultimii ani, prin diverse Regulamente, care dau dreptul functionarilor publici sa incaseze sporuri considerabile pentru conditii nocive de munca sau vatamatoare ori pentru uzura permanenta a organismului care in realitate nu exista. continuă pe Adevărul

Top 5 legume pentru slabit rapid. De ce sunt cele mai eficiente

E adevarat ca te ingrasi atunci cand numarul de calorii pe care il consumi este mai mare decat numarul de calorii pe care il arzi. Dar exista alimente pe care te poti baza in lupta cu kilogramele in plus, contin putine calorii si tin in frau senzatia de foame. in plus, ele pot sa si .

Schimbare drastica la CNA. A plecat unul dintre membri care dadea cele mai mari amenzi televiziunilor

Radu Herjeu a participat in 8 februarie la ultima sedinta in calitate de membru al CNA. Acesta si-a incheiat mandatul de 6 ani. Sedintele Consiliului sunt oprite pentru moment, pana cand echipa va fi completata. Radu Herjeu pleaca din CNA dupa ce si-a incheiat mandatul. Sedintele sunt oprite temporar in acest moment, mai sunt doar .

Horoscop de Valentines Day 2021. Care sunt cei mai norocosi nativi in ziua de 14 februarie si cine se va bucura de o surpriza de proportii de la persoana iubita

Luna iubirii aduce vesti importante pentru nativii Berbec si Capricorn. Leii se vor bucura de unele dintre cele mai romantice momente din acest an, chiar de Valentine`s Day, iar 2021 ar putea venii cu o cerere in.

Adevarul Live de la 14.00: Care sunt cele mai noi terapii pentru tratarea cancerului

Dr. Mircea Dediu, medic primar oncologie medicala, seful departamentului de oncologie din Centrul Oncologic Sanador explica de la ora 14. 00 datele celor mai noi studii cu privire la tratarea cancerului.

Unde traiesc cele mai frumoase femei din lume. Ce tara detine recordul de frumusete FOTO

Este de-ajuns sa ne uitam la cateva editii Miss Universe ca sa identificam tarile in care traiesc cele mai frumoase femei. Totusi, tiparele de frumusete se schimba permanent, iar globalizarea duce la un amestec al trasaturilor care intervine in aceasta harta estetica.

Ea e femeia cu cele mai lungi unghii din lume. Nu le-a mai taiat de peste 25 de ani

Are cele mai lungi unghii din lume si a intrat in Cartea Recordurilor! De peste 25 de ani nu le-a mai taiat! Iata povestea americancei care a vrut sa fie diferita si speciala! Are cea mai mare atractie la copii!.

Anuntul zilei de la BCR care vizeaza toti clientii din Romania: se intampla pe aceste telefoane

BCR, una dintre cele mai mari banci din tara, a inceput saptamana cu un anunt important pentru clientii sai. Acest anunt dezvaluie o serie de schimbari care sunt disponibile de.

Horoscop 2021. Cele mai atractive zodii. Primesc admiratie, invidie, dar si antipatii

Astrologia ne da indicii cu privire la personalitatea nativilor. Tototdata putem cunoaste informatii despre o persoana doar urmarindu-i zodia. Conform horoscopului, exista cateva zodii care sunt considerate a fi cele mai atractive. Iata care sunt acestea. Cele mai atractive zodii Nativii nascuti in aceste zodii pot atrage cu usurinta atentia celorlalti, fie ca vorbim despre .

Cine sunt cei mai buni concurenti de la Survivor. Jador e jos de tot, locul 1 este o mare surpriza

Cine sunt cei mai buni concurenti de la Survivor. Surpriza celui care este primul in top. Nu este vorba despre Jador, ci despre altcineva. Razboinicii si Faimosii se intrec pentru titlul de cel mai bun concurent. Cine sunt vedetele care au obtinut cele mai mari punctaje in urma probelor competitiei din Republica Dominicana. Cine sunt .

Au inceput programarile pentru vaccinarea cu vaccinul AstraZeneca 10.800 de sloturi pe zi, disponibile in 180 de cabinete din Romania

Comitetul de coordonare a vaccinarii anunta ca miercuri, la 12:30, in platforma de programare au fost activate noile cabinete de vaccinare pentru administrarea vaccinului produs de AstraZeneca. in cele 180 de cabinete din toata tara sunt disponibile 10. 800 de sloturizi.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )