Libnet.ro
UNICEF

09:15

Top 5 legume pentru slabit rapid. De ce sunt cele mai eficiente

Playtech Playtech,
Top 5 legume pentru slabit rapid. De ce sunt cele mai eficiente

E adevarat ca te ingrasi atunci cand numarul de calorii pe care il consumi este mai mare decat numarul de calorii pe care il arzi. Dar exista alimente pe care te poti baza in lupta cu kilogramele in plus, contin putine calorii si tin in frau senzatia de foame. in plus, ele pot sa si . continuă pe Playtech

Horoscop februarie 2021. Care sunt cele mai norocoase zile, cand e bine sa faci achizitii si sa inchei afaceri

Luna februarie este speciala din punct de vedere astral. in data de 1 februarie Venus a intrat in semnul Varsatorului, unde va sta pana in 25 ale lunii. Tranzitul ne impinge catre schimbari in relatiile noastre, mai multa introspectie, dar si mai mult curaj in ganduri ori in actiuni. Afla care sunt si zilele norocoase .

Doar 13% dintre aplicanti sunt potentialii beneficiari ai Masurii 3: Cele mai populare domenii de activitate

Doar 13% dintre aplicanti aproximativ 3. 580 de companii) sunt potentialii beneficiari ai Masurii 3 Granturi pentru investitii acordate IMM-urilor, potrivit analistilor unei companii de consultanta. Iata cele mai populare domenii de activitate ale potentialilor beneficiari.

Regulilele de la care Ianis Hagi nu s-a abatut niciodata. Acestea sunt cele 9 porunci ale lui Hagi

Fiul lui Gica Hagi calca pe urmele celebrului sau tata. Mijlocasul de 22 de ani a ajuns pe prima pagina a celor mai important publicatii de sport, dupa ce a fost omul meciului in partida Rangers St. Johnston. Care sunt regulilele de la care Ianis Hagi nu s-a abatut niciodata. Acestea sunt cele noua .

Cele mai rapide trenuri spaniole vor putea rula cu 330 kmh. Se fac in prezent ultimele teste in vederea omologarii

In Spania se fac teste dinamice cu cele mai rapide trenuri care vor intra in exploatare - trenurile Talgo Avril care in teste vor atinge 360 kmh, iar cu pasageri, in cursele de zi cu zi, vor putea rula cu 330 kmh, dupa ce vor primi toate aprobarile. in prezent cele mai rapide trenuri AVE ating pe unele portiuni 310 kmh. Cel mai bun exemplu despre cat de rapide sunt trenurile de mare viteza din Spania tine de traseul de 1. 130 km de la Barcelona la Malaga, ce poate fi parcurs in sase ore.

Cati bani a castigat Simona Halep, de fapt, din tenis. Sumele sunt mult mai mici, s-a aflat adevarul

Despre cat castiga Simona Halep s-a tot scris, iar presa a vehiculat ca sportiva ar avea un venit imens. Acum, insa, s-a aflat adevarul. Care este situatia premiilor obtinute de sportiva? Cati bani a facut Simona Halep din tenis? Simona Halep era in vara anului trecut ocupanta locului patru in clasamentul sportivelor cu cele mai .

Business report: Soferii isi vor putea cumpara RCA-ul direct de la stat. Cele mai dulci rosii din lume. De ce nordicii au mai multi copii decat cei din sud. Somatii pentru debite deja achitate, trimise pe banda rulanta

Firmele care nu respecta regulile stabilite in contextul pandemiei ar putea fi suspendate * De ce europenii din nord au mai multi copii decat cei din sud * Somatii pentru debite deja achitate, trimise pe banda rulanta * Romania, tara care importa deseuri fara sa aiba gropi de gunoi * Cum isi elaboreaza polonezii Planul de Rezilienta si Redresare * Sectiile ATI au nevoie de investitii de 1,5 miliarde lei * Soferii isi vor putea cumpara asigurarea RCA direct de la stat * Citu dezvaluie ca a vrut sa reduca salariile la CEC si EximBank, dar a fost blocat de sistem * Chiritoiu: Pretul electricitatii platit pana acum de populatie a fost prea mic * Murad: HoReCa avut pierderi de peste 7 miliarde euro. Cand ne cer bani, in doua zile legea e aplicabila. Cand sa ne sprijine, normele dureaza un an * Cele mai dulci rosii din lume au fost desemnate in urma unui concurs * Dacia a oprit pentru o zi productia la Mioveni din cauza crizei de cipuri de la nivel mondial * Imposibila corelatie: economie ca in Est si dobanzi ca in Vest.

VIDEO Partia Carp de la Sinaia, una dintre cele mai dificile din Romania, se deschide duminica

Partia Carp, una dintre cele mai dificile partii de schi omologate din Romania, va fi deschisa oficial duminica, dupa ce aceasta a fost amenajata integral pentru prima data, a anuntat Primaria Sinaia.

Lovitura de stat din Myanmar: Zeci de mii de oameni in strada, cele mai mari proteste dupa 2007 VIDEO

Zeci de mii de oameni protesteaza duminica in Myanmar impotriva loviturii de stat care a alungat-o de la putere pe Aung San Suu Kyi, in cele mai mari proteste dupa miscarea populara din 2007, relateaza AFP.

Zeci de cazuri de infectare cu noua tulpina din Marea Britanie a coronavirusului. Cele mai multe, la probe recoltate in Bucuresti

Reprezentantii Medlife afirma ca, in urma analizei aleatorii a 90 de probe din mai multe orase ale tarii, s-a constatat ca 24 dintre acestea contineau noua tulpina din Marea Britanie a coronavirusului. Cele mai multe dintre acestea - 19 - au fost probe recoltate din Bucuresti, restul fiind din Cluj, Tecuci, Resita si Timisoara.

De ce nu e bine sa te uiti noaptea in oglinda. Ce arata una dintre cele mai vechi superstitii din popor

Unele superstitii spun ca nu este bine sa privesti noaptea in oglinda. Ce se poate intampla daca incalci aceasta regula si ce patesc aceia care nu cred asta? De ce sa nu te privesti noaptea in oglinda Superstitiile isi au originile in cele mai vechi timpuri. Oamenii din popor credeau cu tarie in acestea si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )