Libnet.ro
UNICEF

20:31

Horoscop de Valentines Day 2021. Care sunt cei mai norocosi nativi in ziua de 14 februarie si cine se va bucura de o surpriza de proportii de la persoana iubita

B1 B1,
Horoscop de Valentines Day 2021. Care sunt cei mai norocosi nativi in ziua de 14 februarie si cine se va bucura de o surpriza de proportii de la persoana iubita

Luna iubirii aduce vesti importante pentru nativii Berbec si Capricorn. Leii se vor bucura de unele dintre cele mai romantice momente din acest an, chiar de Valentine`s Day, iar 2021 ar putea venii cu o cerere in. continuă pe B1

Surpriza uriasa la Survivor Romania 2021! Cine sunt cei 4 concurenti care se alatura competitiei de la Kanal D

Surpriza uriasa pentru fanii emisiunii Survivor Romania 2021! Patru noi concurenti se alatura competitiei sportive si accepta provocarile de pe taramul exotic, departe de familie si de lucrurile cu care erau obisnuiti. Survivor Romania 2021: 4 noi concurenti Sezonul 2 al emisiunii Survivor Romania 2021 mai provoaca alti concurenti, veniti de data aceasta in a .

Virginia, statul care a executat cei mai multi detinuti din istoria SUA, urmeaza sa voteze vineri abolirea pedepsei capitale

Legislativul din statul american Virginia urmeaza sa voteze, joi, abolirea pedepsei cu moartea, ceea ce inseamna ca acesta va deveni primul stat din sudul Statelor Unite ce renunta la pedeapsa capitala, transmite Reuters.

SONDAJ FLORIA.RO: 77% dintre femei vor sa primeasca flori de Valentines Day

77% dintre romance isi doresc sa primeasca flori pe 14 februarie, desi nu sarbatoresc intr-un mod special Valentines Day, arata un sondaj recent al Floria. ro.

Survivor 2021. Georgiana Lupu, eliminata din concurs. Care au fost cei mai votati concurenti

Editie emotionanta duminica seara, la Survivor Romania 2021, la Kanal D. Faimosii si Razboinicii s-au infruntat intr-un nou joc pentru comunicare, iar miza a fost uriasa: scrisori de la cei dragi, de acasa! Razboinicii au castigat si s-au bucurat, in lacrimi, de mesajele scrise ale persoanelor iubite. Lacrimile de fericire au fost inlocuite apoi cu lacrimi amare, caci un concurent a parasit competitia.

Schimbare drastica la CNA. A plecat unul dintre membri care dadea cele mai mari amenzi televiziunilor

Radu Herjeu a participat in 8 februarie la ultima sedinta in calitate de membru al CNA. Acesta si-a incheiat mandatul de 6 ani. Sedintele Consiliului sunt oprite pentru moment, pana cand echipa va fi completata. Radu Herjeu pleaca din CNA dupa ce si-a incheiat mandatul. Sedintele sunt oprite temporar in acest moment, mai sunt doar .

Cati bani a castigat Simona Halep, de fapt, din tenis. Sumele sunt mult mai mici, s-a aflat adevarul

Despre cat castiga Simona Halep s-a tot scris, iar presa a vehiculat ca sportiva ar avea un venit imens. Acum, insa, s-a aflat adevarul. Care este situatia premiilor obtinute de sportiva? Cati bani a facut Simona Halep din tenis? Simona Halep era in vara anului trecut ocupanta locului patru in clasamentul sportivelor cu cele mai .

Top 5 legume pentru slabit rapid. De ce sunt cele mai eficiente

E adevarat ca te ingrasi atunci cand numarul de calorii pe care il consumi este mai mare decat numarul de calorii pe care il arzi. Dar exista alimente pe care te poti baza in lupta cu kilogramele in plus, contin putine calorii si tin in frau senzatia de foame. in plus, ele pot sa si .

Plantele care sunt aur pentru stomacul tau. Beneficiile secrete pe care medicii nu ti le zic

Tu stiai care sunt plantele care sunt aur pentru stomacul tau? Iata beneficiile secrete pe care medicii nu ti le zic, dar pe care este bine sa le afli. Care sunt remediile naturiste care iti vin in ajutor, atunci cand te confrunti cu probleme digestive. Care sunt plantele benefice pentru problemele cu stomacul Adeseori, ni .

Parchetele de pe langa Tribunalele Constanta, Valcea si Vrancea vor dispune de cate o camera speciala, dedicata audierii minorilor care sunt victime sau martori ai unor infractiuni, in valoare totala de 35.000 de Euro

In luna februarie, Parchetele de pe langa Tribunalele din Constanta, Vrancea si Valcea vor primi toate dotarile necesare pentru trei camere speciale, dedicate audierii minorilor care sunt victime in dosarele trimise in judecata de catre procurori. Demersul poarta numele de Loc de Bine si face parte dintr-un proiect amplu al Ministerului Public alaturi de Asociatia Zi de Bine care va realiza, cu un buget de 35. 000 euro, trei astfel de incaperi la nivel national.

VIDEO HotSport 1: Ianis Hagi, Simona Halep, Dinamo vs FCSB, care este cel mai sportiv oras al lumii

Rezumatul saptamanii din sport: Ianis Hagi a asigurat victoria pentru Glasgow Rangers; aventura Simonei Halep la turneul Gippsland Trophy, pregatitor pentru Australian Open; cum s-a terminat derby-ul Dinamo vs FCSB; care este cel mai sportiv oras al lumii.

ştiri de la B1

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )