Libnet.ro
UNICEF

14:15

Care sunt cele mai bune destinatii turistice din lume: in top trei sunt doar orase din Europa

B1 B1,
Care sunt cele mai bune destinatii turistice din lume: in top trei sunt doar orase din Europa

Londra a fost numita cea mai buna desinatie turistica din lume, in urma topului anual realizat de TripAdvisor, unul dintre cele mai faimoase ghiduri turistice internationale. Alegerea a fost facuta in baza. continuă pe B1

Care sunt cele mai SCUMPE si cele mai IEFTINE zece orase din lume (FOTO)

Paris, Osaka sau Seul se numara printre orasele cu cele mari costuri ale standardului de viata, la polul opus gasindu-se Damasc, Buenos Aires si o serie de orase indiene si pakistaneze, relateaza CNN, care.

Ce ofera Seychelles, una dintre cele mai exotice destinatii din lume

Salbaticia peisajelor, imaginea Oceanului Indian, dar si tot ce ofera natura pe coasta Africii fac din Seychelles una dintre cele mai luxoase destinatii de vacanta. Seychelles este o tara insulara, formata din 115 insule, Mahe, Praslin, La Digue, Aldabra si Desroches fiind cele mai vizitate de catre turisti.

Cele mai bune bancuri cu Ion si Maria: Fii sincera, sunt primul barbat din viata ta?, S-ar putea, ca imi pari cunoscut

Bancurile cu Ion si Maria au fost mereu dintre cele mai gustate in Romania. Pe seama lor sunt puse mereu diferite intamplari amuzante din viata de zi cu zi.

Frumusete interioara vs. aspect fizic: ce e mai important pentru barbatii romani si care sunt cele mai apreciate calitati ale unei femei

Agentia de media Starcom a realizat un studiu cantitativ, la nivel urban, in perioada 7-13 martie, romanii fiind chestionati cu privire la ce este mai important pentru ei: frumusetea interioara sau aspectul fizic.

Protest MASIV anti-Brexit pe strazile din Londra. Ce VOR demonstratii (FOTO)

Strazile din centrul Londrei s-au umplut cu zeci de mii de persoane care cer un referendum pe acordul de Brexit, asteptarile fiind ca numarul lor sa ajunga la cateva sute de mii, relateaza BBC. Principalele.

UPDATE // SUTE DE MII de persoane demonstreaza impotriva Brexitului pe strazile din Londra. Ce VOR demonstratii (VIDEO, FOTO)

Update 18:00 - Numarul demonstrantilor a urcat de la cateva zeci de mii, la cateva sute de mii in doar cateva ore, relateaza BBC. Organizatorii protestului cred ca este cel mai mare miting din Regatul.

Adevarul Live de la 12.00: Ce destinatii prefera romanii in vacanta de Paste si cum putem achizitiona cele mai ieftine bilete de avion

Claudia Tocila, Head of Marketing al platformei Vola. ro, vine in studioul Adevarul Live pentru a impartasi cateva trucuri despre cum putem obtine cea mai buna oferta pentru un bilet de avion si care sunt destinatiile de vacanta preferate de romani de Paste.

Adevarul Live: Ce destinatii prefera romanii in vacanta de Paste si cum putem achizitiona cele mai ieftine bilete de avion

Claudia Tocila, Head of Marketing al platformei Vola. ro, vine in studioul Adevarul Live pentru a impartasi cateva trucuri despre cum putem obtine cea mai buna oferta pentru un bilet de avion si care sunt destinatiile de vacanta preferate de romani de Paste.

Topul celor mai populare destinatii din lume, dezvaluit de TripAdvisor

Londra este cea mai populara destinatie de anul acesta si ia trofeul Alegerea calatorului oferit deTripAdvisor, una dintre cele mai populare platforme de sfaturi pentru calatorii. Surpriza o reprezinta insa faptul ca New York nu a intrat in top 10. Cat despre Capitala Romaniei, Bucurestiul nici nu este prezent in top.

Unde gasim cele mai ieftine piese auto in Romania?

Numarul masinilor din Romania a crescut simtitor in ultimii ani, de cand a fost scoasa taxa auto si s-au inmatriculat in tara peste 1 milion de vehicule rulate. Asta face ca tara noastra sa fie una din cele mai mari piete de piese auto din Europa, din cauza parcului auto invechit care are nevoie permanenta de piese auto.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )