Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt cele mai cautate meserii din Romania

B1 B1,
Care sunt cele mai cautate meserii din Romania

In ultima perioada, cele mai cautate meserii din Romania sunt legate de domeniile IT, financiar si medical. Si serviciile de curierat s-au regasit pe lista preferintelor romanilor Cele mai cautate. continuă pe B1

Romania va avea un parteneriat strategic cu Japonia. Care sunt cele mai importante proiecte comune

Romania si Japonia vor semna un parteneriat strategic in anul 2021, la aniversarea a 100 de ani de r.

COVID-19: Cele mai sigure judete din Romania, incluse in zona verde. Principalul motiv pentru care numarul de infectari se mentine redus

In ciuda pandemiei,inRomania exista zone undenoul coronavirus este tinut sub control, inregistrand o rata mica de infectari. Potrit ultimului bilant emis de Grupul de Comunicare.

Romania are comori inestimabile pe care le ignora. Cele mai rare vietuitoare care traiesc pe teritoriul nostru

Romania este habitatul ideal pentru multe specii de animale salbatice, iar asta datorita diversitatii ecosistemelor si padurilor exitinse. Dar vanatul ilgal si defrisarile fac deja ravagii in randul acestor specii destul de rare. Iata care sunt cele mai spectaculoase animale salbatice din Romania si cum ar putea fi ele salvate. Care sunt cele mai rare .

Cele mai bune filme romanesti de pe Netflix. Top 10 pelicule pe care trebuie sa le vezi VIDEO

E o perioada relaxata in care multi profita de lucrurile care-i relaxeaza cei mai multi muzica, pictura, teatrul, cititul sau filmele. Care sunt cele mai bune filme romanesti de pe Netflix? Ai mai jos 10 pelicule care te vor face sa te intrebi de ce nu le-ai incercat pana acum. Top 10 filme romanesti .

Olanda va stabili una dintre cele mai dure izolari din Europa pana de Craciun

Olanda va intra intr-o izolare dura in aceasta saptamana, deoarece se asteapta ca premierul Mark Rut.

CELE MAI TARI BANCURI DIN ARMATA: Ce vrea sa le faca un plutonier soldatilor

Sergentul il intreaba pe recrut: Ce simti cand vezi fluturand steagul tarii tale? Curent, dom sergent! *** Todor, intr-un turn de paza al Cetatii Huniazilor. La un moment dat, vede miscare pe.

Cele mai periculoase locuri de calatorit in 2021. Ce se intampla la granita Romaniei

Ai planuri de vacanta pentru anul viitor?! Atunci trebuie sa afli care sunt considerate cele mai periculoase locuri de calatorit in 2021. Este incredibil ce se intampla chiar la granita Romaniei. Acestea sunt cele mai periculoase locuri de calatorit Daca ti-ai facut planuri de vacanta pentru anul viitor este bine sa consulti harta care iti .

Magia globurilor personalizate. Peisajele de iarna si figurile cu Mos Craciun sunt cele mai cerute modele VIDEO

De sase ani, pasiunea buzoiencei Viorica Serbanoiu este de a reinsufleti obiecte vechi, de la cutii de bijuterii, la haine si incaltaminte vechi, cu ajutorul pensulei, culorilor si al imaginatiei. Noiembrie si decembrie sunt lunile in care artista se dedica exclusiv pictarii globurilor pentru pomul de iarna.

Craciun fara zapada in mai multe zone din tara. Meteorologii au anuntat prognoza pentru intervalul 14 - 27 decembrie

Craciunul din 2020 va fi unul fara zapada pentru locuitorii mai multor regiuni din Romania, potrivit meterologilor, a caror prognoza pentru intervalul 14 -27 decembrie indica temperaturi peste media.

Cele mai toxice 10 alimente din lume. Toti romanii trebuie sa se fereasca de numarul 5

Unele alimente sunt un pericol pentru sanatate, iar efectele lor secundare sunt foarte grave. Chiar si asa, ele sunt gatite si comandate in restaurante. Cele mai toxice 10 alimente din lume Business Insider a compilat 21 de alimente dintre cele mai periculoase pentru sanatate, iar zece dintre ele le-am notat si noi. Iata care sunt: .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )