Libnet.ro
UNICEF

13:15

COVID-19: Cele mai sigure judete din Romania, incluse in zona verde. Principalul motiv pentru care numarul de infectari se mentine redus

B1 B1,
COVID-19: Cele mai sigure judete din Romania, incluse in zona verde. Principalul motiv pentru care numarul de infectari se mentine redus

In ciuda pandemiei,inRomania exista zone undenoul coronavirus este tinut sub control, inregistrand o rata mica de infectari. Potrit ultimului bilant emis de Grupul de Comunicare. continuă pe B1

Avertizare nowcasting. Cod galben de ceata si polei pentru 3 judete din Romania

Meteorologii ANM au emis, pentru seara zilei de 10 decembrie, trei avertizari nowcasting de tip cod galben, pentru ceata persistenta si polei, valabila in 3judete din Romania. Cod galben de.

Cele mai hot zone din Cluj pentru investitii imobiliare in iarna 20202021

Dupa cum stii deja, Cluj-Napoca este una dintre pietele imobiliare cu cea mai intensa dezvoltare din ultimii ani, depasind, in anumite privinte, chiar si Bucurestiul.

Cei mai puternici oameni din Romania au scris pe bilete numele viitorului premier: Florin Citu

Actualul ministru al Finantelor, Florin Citu, este candidatul pe care liberalii ii vor prim-ministru.

Romania are comori inestimabile pe care le ignora. Cele mai rare vietuitoare care traiesc pe teritoriul nostru

Romania este habitatul ideal pentru multe specii de animale salbatice, iar asta datorita diversitatii ecosistemelor si padurilor exitinse. Dar vanatul ilgal si defrisarile fac deja ravagii in randul acestor specii destul de rare. Iata care sunt cele mai spectaculoase animale salbatice din Romania si cum ar putea fi ele salvate. Care sunt cele mai rare .

Cele mai urmarite seriale Netflix in Romania in 2020

Anul acesta, mai mult ca niciodata parca, toti ne-am redescoperit pasiunea pentru a urmari filme si seriale. Iata aici care au fost cele mai urmarite seriale Netflix in Romania in 2020.

Judetele care intra in scenariul verde. Liber la restaurant, teatru si cinema

Mai multe judete din Romania reusesc sa ramana in scenariul verde, inregistrand o rata mica de infectari cu coronavirus.

Cantareata din Romania a trecut repede peste divort cu o masina de zeci de mii de euro. Ce rasfat, cum a fost surprinsa (exclusiv)

Ranile de pe sufletul uneia dintre cele mai apreciate artiste de la noi incep sa se cicatrizeze. Artista din Romania care si-a achizitionat masina in valoare de 70. 000 de euro ca sa treaca peste divort a fost surprinsa de curand intr-o ipostaza mai putin obisnuita. Cantareata din Romania a trecut repede peste divort cu o .

Judetul din Romania acaparat de AUR. Ce partid se opune vehement: E frustrant

Un judet din Romania a fost acaparat de AUR dupa alegerile Parlamentare, iar un partid se opune vehement si sustine ca este frustrant ce se intampla. Despre ce judet este vorba, vedeti in articolul de mai jos. AUR a obtinut mai multe mandate ca PNL si PSD in judetul Ialomita. Ce au anuntat cele doua .

Cele mai periculoase locuri de calatorit in 2021. Ce se intampla la granita Romaniei

Ai planuri de vacanta pentru anul viitor?! Atunci trebuie sa afli care sunt considerate cele mai periculoase locuri de calatorit in 2021. Este incredibil ce se intampla chiar la granita Romaniei. Acestea sunt cele mai periculoase locuri de calatorit Daca ti-ai facut planuri de vacanta pentru anul viitor este bine sa consulti harta care iti .

Cele mai neinspirate cadouri de Craciun. Sa nu le oferi, niciodata!

Se apropie sarbatorile de iarna iar toata lumea este in cautare de daruri pentru cei dragi. in cazul in care nu doresti sa dai gres cu alegerea lor, iata care sunt cele mai neinspirate cadouri de Craciun, conform unui studiu. Punem pariu ca multe dintre acestea le-ai oferit in alti ani?! Ce sa nu cumperi .

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )