Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt cele mai cautate specializari ale universitatilor

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai cautate specializari ale universitatilor

Chiar daca numarul dosarelor inscrise la unele dintre universitatile din Bucuresti pentru studii de licenta este chiar mai mare fata de anii trecuti, concurenta pe locurile de la cele mai cautate specializari a scazut comparativ cu anii anteriori. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai profitabile mall-uri din Romania

Primele trei pozitii din ierarhia mallurilor cu cele mai mari afaceri in 2015 sunt neschimbate fata de anul anterior. Zona Comerciala Baneasa este urmata in clasament de AFI Palace Cotroceni, care a.

Cele mai frumoase atractii ale insulei Corfu

Insula greceasca Corfu, splendid amplasata in inima Marii Ionice, este una dintre cele mai inspirate destinatii de vacanta pentru grupuri de tineri aventurosi, familii cu copii sau romantici incurabili,.

Pokemon Go. Care sunt cei mai rari Pokemoni din lume

Pokemon Go. Pokemonii care ii apar fiecarui jucator de Pokemon Go in aplicatie sunt diferiti, iar in fiecare regiune, in functie de de caracteristicile geografice, sunt mai abundente anumite.

Acestea sunt cele mai de succes malluri din tara

Primele trei pozitii din ierarhia mallurilor cu cele mai mari afaceri in 2015 sunt neschimbate fata de anul anterior. Zona Comerciala Baneasa este urmata in clasament de AFI Palace Cotroceni, care a.

Cele mai importante lucruri de stiut despre endometrioza, boala ignorata a femeilor, la Adevarul Live de la ora 12.00

Dr. Voicu Simedrea, medic primar obstetrica-ginecologie din Timisoara, specializat in endometrioza, vine la Adevarul Live de la ora 12. 00 sa ne ofere informatii corecte despre aceasta boala si sa ne explice care sunt greselile care se fac cel mai des in tratamentul ei.

Cele mai importante trei calitati pe care trebuie sa le aiba un angajat

Sefii se uita la o multime de lucruri atunci cand angajeaza un candidat sau cand evalueaza un om din echipa. Iata cele mai importante calitati pe care trebuie sa le aiba un angajat, potrivit sefului Royal Bank of Canada RBC), Dave McKay, scrie.

Cele mai hot combinatii de zodii

Fiecare zodie are caracterisiticile ei. Ca sa afli care este zodia cea mai potrivita pentru tine, ar trebui sa stii mai multe despre zodia ta si cea a partenerului potential. Astrologii spun ca cele mai bune.

Cele mai frumoase inele de logodna primite de vedete

Moda inelelor de logodna s-a schimbat de-a lungul secolelor. Daca femeile din Imperiul Roman purtau inele de aur in public si altele de fier in intimitatea caminului, din 1947 incoace a aparut moda ca inelele de logodna sa aiba un diamant. Iata cele mai frumoase inele de logodna primite de vedete de-a lungul timpului.

Alexandru Tudor a acordat unul dintre cele mai bizare penalty-uri

Arbitrul Alexandru Tudor a acordat sambata, in meciul dintre Gaz Metan Medias si ASA Tg. Mures, unul dintre cele mai bizare penalty-uri vazute in fotbal.

SUA: Procurorii Departamentului de Justitie investigheaza unul dintre cele mai mari cazuri de spalare de bani. Proprietati si bunuri de un miliard de dolari, confiscate (VIDEO)

Departamentul de Justitie din Statele Unite a pus sechestru pe mai multe proprietati si bunuri de lux. Printre obiectele puse la adapost se numara cateva din cele mai scumpe tablouri apartinand unor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )